Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iftarda, 2kase corba ve bol salata yicem.
Yemek yemicem :kedi:
yarina iyi kilo vermem lazim

diger kizlar nerelerde, 2 gundur fazla giren yok ohaoldumsmile
tgull cum ben, yarin sabah eklesem kilomu olurmu?
bu aksam tartiya cikmaktan korkuyorum :kedi:
cizelgen hayirli ugurlu olsun hihoyyyt

Semocum iftardan hemen önce tartıl bencee sahur yapıyosan sabah tartılınca midende bişeyler olursa daha ağır gelirsin bencee..
Yaa meyve sevmemekdeğilde yiyemiyorum işte bi türlü canım istemiyorr yemiyorum yanii aslında zorlasam yerim sanırım biraz zorlamanın zamanı geldi

bak semocum bence hem bu akşam hem yarın sabah tartıl hangisinde daha az çıkarsan onu yaz...

kızlar kaç gündür giremiyorum bilgisayarım bozuk windows kapatıldı zarar gelmesin die yazıyor bi ara format attırmalıyım ona şimdi ablamın pcden giriyorum onunda araştırma ödevi vs var bana pek el sürdürmüyor bu hafta tatile çıkmış kabul ediliyim ben zaten rejim falanda yapamadım hepinizi çok özledim inş kilo almadan dönerim kendinize cici bakın

***3. TAKIM 171. ETAP***

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 63.7/ / / % )
tgull ( 63.7/ / / % )
burakefsa ( 68.0/ / / % )
hatice_84 ( 61.0 / / / % )
urbi_seher ( 96.0 ) (geri dönmek üzere ayrildi)
candyelif ( 64.0 / / / % )

3. TAKIM TOPLAM KILO ( 387.4 / / / % )

kizlar elif nerde, haberi olan varmi?
baktimda gecmis mesajlara, en son gecen hafta cuma yazmi$.

yada mesaji gözumden kacti, oda olabilir.

aaahh kizlar, elif in bilgisayarina virus girmis tamire vermi$ler.
16 agostos ta buldum mesajini, yarin bildirim yapamazsa,
geri donmek uzere ayrildi yazalim tgull cum.

yeni uye davet edelimmi tgull cum?
liste de 7 tane üye var, silagul ve saysaybitmiyor tatilde toplam 9 kisiyiz.
2 uye davet etsek nasil olur? takim biraz canlansin zemuszemus

hadi kizlar cok konustum, semo kacar opuyorumnanaktan

aaahh kizlar, elif in bilgisayarina virus girmis tamire vermi$ler.
16 agostos ta buldum mesajini, yarin bildirim yapamazsa,
geri donmek uzere ayrildi yazalim tgull cum.

bencede sürekli aynı yazmaktansa kilosunu, madem yok geri dönmek üzere ayrıldı diyelim.

yeni uye davet edelimmi tgull cum?
liste de 7 tane üye var, silagul ve saysaybitmiyor tatilde toplam 9 kisiyiz.
2 uye davet etsek nasil olur? takim biraz canlansin zemuszemus

hadi kizlar cok konustum, semo kacar opuyorumnanaktan

bilmem ki semocum olabilir neden olmasın...
dediğin gibi takım canlanmış olur...

***3. TAKIM 171. ETAP***

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 63.7/ / / % )
tgull ( 63.7/63.6 /0.1 /0.16 % )

Günaydın arkadaşlar nasılsınız
tgull akşam iftardan sonra ve sabah uyanınca benim kilom fazla çıkıyor iftardan önce en düşük halini alıyor Ben öğlen tartıldığımdaki kilomu yazıyorum size O yüzden bugün de bekleyeceğim öğleye doğru tartılacağım

eveet kilomuda eklediim...
geçen hafta adetliydim dün bitti, hafta sonu misafirliğe gidip kayganamında bol kalorili yemeklerinden de yedim... kilo almayı bekliyordum ama Allah a şükür almamışım ve 100gramda süpriz olduuu....
bu gün yani hemen şimdi diş hastanesine gideceğim. ve inşallah bir hastalık yada bir sorun olmasa bu günden sonra ramazanın sonuna kadar oruç tutacağımzemuszemus.(ramazanda oruç tutamayınca kendimi kötü hissediyorum)
hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruum...

tamam haticecim ama 13.00dan daha geç saate kalma olur mu?. zaten günler uzun sahur yapsanda 13e bişi kalmaz miğdede.(bende guruldamalar başlıyor o saatlerde boşalıyor herhalde tamamen)

Semo ne yapayım dayanamıyorum yiyorum börekleri falan Acıkırım diye korkumdan gece zorla yiyorum Ya tatlı da yiyorum evet ama güllaç gibi sütlü tatlıları tercih ediyorum Bu hafta pek kilo verebileceğimi sanmıyorum Birgün çok yedim bir gün az Ya şu davetler yok mu her çeşitten yemek istiyorum Hepsinden az az alıyorum ama yine de toplamda çok oluyor Evde eşimle olduğum zaman sadece çorba ve bir sebze yemeği pişiriyorum Ama misafirim geldiğinde ya da biz gittiğimizde iş değişiyor Bilirsin Kayserililer ikramı ve ısrarı sever hemşerim:kedi:

günaydın arkadaşlar biraz önce tartıldım kilo verememişim ya anlayamıyorum gerçekten
çok az yiyorum sahurda 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir domates salatalık çay
iftarda da 1 kase çorba çok az yemek belki çocuklar bıralsa yerim ama ikiside yemek istiyo bi ona yedir kaldır öbürünü doyur yeme isteğimde gidiyo
ne yapsam ki bilmiyorum metobolizma hızlandırıcı bi çayım var bide şekeri kesyim
tatlı da yemiyorum sadee çayıma atıyorum
çok mızmızlandım galiba kusura bakmayın canım sıkıldı bayrama memlekete gidecem ya
biraz zayıflayayım istedim hergören a tuba ne kadar kilo almışsın şişmişsin önceden böylemiydin uzun ve ince bi yapın vardı çok çirkinleşmişsin falan diyolar üfff ya

Tuğbacım moralini bozma ödem olabiliyor bazen azalttıysan yediklerini mutlaka verirsin kilo
Sana anlatayım da şu çizelgeni düzelt istersen hiçbirşey anlaşılmıyor kilon gözükmediği için
Tickerfactoryden weight loss yazan bölüme gir görüntüleri seçtikten sonra form gibi bir yer çıkıyor ya weight change değil de weight yazanı işaretlersen kilon gözükür

***3. TAKIM 171. ETAP***

Semo ( 67.0 / / / % )
Nes84 ( 63.7/ / / % )
tgull ( 63.7/63.6 /0.1 /0.16 % )

evet bacılar dişçiden geldiim. iki diş birden dolgu oldu o sebepten ağzımın bir tarafı tamamen uyuşuk sarktı resmen Firdevs hanımın final bölümündeki ağzına benzedi ağzım...

biraz ortalığı toplayıp birde internette bir iki işim var onları yapıp tabi birdee bildirimlerimizi yapıp çıkacağım tekrar...
dua edin işlerim yolunda gitsin olur mu bacılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…