http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=17367&pictureid=102575
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=17370&pictureid=102583
ay oldu valla...
Allah o eski hallerimi bir daha göstermez inşallaaahhh....
bu arada doğru toplamı hesaplamamışım hemen hallediyorum...
Kızlar ben geri dönmek üzere bir kac hafta önce ayrılmıstım ayagım kırıldı diye. Alçı cıktıgına göre artık aranızdayım. Yarından itibaren baslarım. Hıc kılo almadım hatta vermisim bile stresten. Ayagım kırılmadan önce 63tüm simdi 62. zemuszemus
peki profilime girip albüme bakıncada görünmüyor mu?
Canım hoşgeldin yeniden geçmiş olsun Saysay senin neden kilo çizelgen yok hedef kilon vücut kitle indeksini falan göremiyoruz
Eklediğim linkten bişey çıkıyor mu kızlar
canım linkde minik bir çocuk çıkıyorr eklemişsin yanii
Semo bana da lazım böyle bir diyet ama ramazanda nasıl yapacağız ki Ramazandan sonra yapalım Ama pek sağlıklı değil ben bir kez bir haftada 4.5 kilo verdim ama bir kısmını geri aldım sonra o zamanlar bekardım alsam da fazla almıyordum
çok gevezelik ettim amma,
daha öncede söylediğim gibi bu gün son günüm...
mart ayından itibaren buradaydım birlikteydik, gerçekten birllikten kuvvet doğuyor.
hedef kiloma ulaşamasam da bayağı bir kilo verdim.
uğraşmam gereken bazı şeyler var inşallah onları en kısa sürede halledip tekrar büyük bir motivasyonla en kısa zamanda aranıza döneceğim ve hedef kiloma ulaşmadan da ara vermeyeceğim.
inşallah en kısa sürede hedef kilolarınıza ulaşırsınız,
hepinize sağlıklı kilo vermeler...
kendinize iyi bakın....
Kızlar ben geri dönmek üzere bir kac hafta önce ayrılmıstım ayagım kırıldı diye. Alçı cıktıgına göre artık aranızdayım. Yarından itibaren baslarım. Hıc kılo almadım hatta vermisim bile stresten. Ayagım kırılmadan önce 63tüm simdi 62. zemuszemus
Eklediğim linkten bişey çıkıyor mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?