tgull senin bilgisayarda fotolar kayıtlı olduğundan görünebilir ama ben geredm merak ettim haaa bende koyarım belki ileriki zamanlarda... ama şişikoyken pek resim çelikmiyordummmm bennaklinialirimsmile
nes cim ben goruyorum resimleri, sen nasil gormuyorsun sositososito
ilk fotografta 64 kilodayım ikincide 71 civarı olduğum zamanlar...
Allah Allah şimdi yukarıda benim resim görünmüyor mu
ben bilgisayardan da sildim görünecek mi yine diye yine göründü
şimdi yukarıda çarpı işareti mi var link mi var ne görünüyor...
benimkileri mi görebiliyorsun semo...
ben senin yakışıklının fotografını görebiliyorum hatice maaşallah çok tatlı. bende senin foto sandım ilk saçları görünce diyorum saçlarıda kısa kısa ne şirin...
bu arada semocum tabi gelirim arada niye gelmeyeyim. diyetten tatile çıktım arkadaşlıktan değil...kaydirigubbakcemile5
Ben sadece çerçeve şeklinde boşluk görüyorum
Kızlar akşam oldu ya benim kilom 59lara indi sonunda 5 ile başlayan sayılar biraz fark ediliyor zayıfladığım Geçen gün arkadaşım geldi bir aydır görüşmüyorduk Farketti hemen Yalnız hamile gibi göbeğim duruyor hala
Kızlar 3. olmuşuz yine
Ben kendi adıma bu hafta 1 kilodan daha fazla vreceğime söz veriyorum inş Hepimiz gayret edelim
semo NES saysay burakefsa ve ben 5 kişi kaldık sanırım
tgull cum boyun uzun kiz senin, ben senin fotolari öglen'den beri goruyorum :dance:
nes nasil gormuyo fotolari, $a$tim kaldim valla bilmiyorumkismile
tgull cum, ben nes in oglunun fotosunu gordum, seninkileri de goruyorum
tm canim SIK SIK ugra bizi, sensiz birakma canim :teytey:
canim tebrik ederim, ne guzel 59 gordün zemuszemus
karin kaslarini SIKILA$TIR canikom.
hatice cim, yeni uye davet edelimmi? opuyorumnanaktan
kiz hatice bacuuuu, neler yaptin 1 kilo verdin hemserim?
kizlar bugunki yediklerim
iftarda: 1 bardak su
bi avuc kadar manti
patates salatasi
yesil salata
2 kofte
sonra: 1 elma
1 litre su
1 yesil cay
sahur: 1 ha$lanmi$ patates
1 elma
1 litre su
Bide 45 dakika yuruyu$ yaptim evde, leslie ile opuyorumnanaktan
bugun kendimle gurur duyuyorum cunku hic abur cubur yemedim, yaninda da gecmedim hihoyyyt
nasil iyimi menum citirlarim? :kedi:eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
Canım o gördüğün benim oğlan NESin değil Bence yeni üye alabiliriz İyi olur tgullün fotoları ben de göremedim Çok merak ettim Sen nasıl görebiliyorsun da biz göremiyoruz anlamadım gitti
tam bir kilo sayılmaz 900 gr verdim ciddi ciddi diyet yapsakbundan daha fazla verebliriz Ben herşyden yiyorum Hatta mantı bile yedim bu hafta ama çok az yemeye çalşıyorum Mesela dün iftarda bir kase çorba koymuştum kendime Oğlumu da yanıma oturttum çoğunu ona yedirdim Bir iki kaşık anca yemişimdir Sonra pilav vardı önceki günden bitsin diye bol bol koydum tabağımıza bir de mantar sote yapmıştım çoğunu eşime doldurdum çok az kendime aldım Vee dün kendimle gurur duydum ilk defa tabağımda yemek bıraktım pilavdan azcık aldım gerisini döktüm Biliyorum iyi bişey değil ama Aman kalmasın atılmasın yazık olur dedikçe ben kilo aldım Yemediğim tek bişey var o da ekmek Ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım ve hiç eksikliğini duymuyorum
Çok iyi canım ya en güzeli de spor yapmışsın Semocum bu hafta iyi bir zayıflayalım seninle tamam mı Ben de hiç tatlı yemedim dün, gece sahurda da domates peynir zeytin yeşil çay
Bu hafta çok kararlıyım iyi kilo vereceğim Amasraya gidicez çünkü bayramda son haftamız Hergün leslie 3 mil yapalım mı ne dersin
ikimizinde acilkilo vermesi lazım Düşün biraz sen de neler yapabiliriz
Birbirimize söz verelim İftarını açarken aklımızdaki tek şey bu olsun o zaman belki az yeriz:roflol:
Selam kızlar
iftar: 1 kase mercimek çorbasıı
3-4 kaşık bamya yemeği
2 kaşık pilav
biraz da kavurma
ara: çok az kadayıflı dondurma
1 bardak fanta
sahur: semizotu salatası küçük bir dilim börek
Biraz fazla kaçırdım farkındayım hem haftasonu olduğu için izin verdim kendime iftara misafirlerim vardı neyseki hepsinden yemedim hazırladıklarımın daha:kedi:
Semo ben cumartesi 3 mil yaptım leslie pazar yapamadım misafir geleceği için evi toparladım yemek hazırladım falan Ama bugün 5 mil yapmayı planlıyorum Hem haftasonu tatili de bitti artık az yemeliyim Benim kilom da 59.6 falan oldu 4 günümüz kaldı cumaya
Zayıflayalımmmm!!!!!!!!!!hihoyyyt
iftar yemegin guzel olmus vereliniortak, ama kadyif ve fanta olmami$klava: kötükedihüso yasakkelime
sahurda salata super ama börekklava:kötükedihüso
benim menu de yasak görursen bana kiz, oklava cek :mymeka:
hatice bacuu, ben youtube dan 10 dakika lik demo version la, yuruyus yapiyorum.
Yarin indiricem inschallah, sen hangi 3 mile programi yapiyosun canim?
Haklısın canım çok suçluyumklava: Ama çok azdı tadımlık:kedi: Ben emule varya indirme programı ondan Leslie 5 mil indirmiştim 1 saat 10 dk falan sürüyor ama yoğunluğu yüksek Bu sabah 5 mil yaptım Ama gerçekten çok zorlandım terleyip su içme ihtiyacı duyuyorsun çünkü Oruç olduğum için beni bu kadar zorladı
Kimsecikler yok bugün NES muhtemelen bayram tatili olduğu için girememiştir İş yerinden giriyor Saysay ve burakefsa nerelerdesiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?