kzlar herkeze günaydın dün bayram olduğu için tatildi giremedim.
adet oldum ve şiştim yaa çokk kötü hissediyorum çok kilo almış gibiyim dahası tartıda böle söylüyorr kaç olduğumu utancımdan şimdi burda söyleyemiycem,umarım cumaya şişlerim iner biraz da kilo veririm aslında kızlar biraz da psikolojim bozuk o yüzden çok fazla yemek yiyorum son günlerde zaten ben bunalımdayken çokk yerimmm öfff yaaa ne yapcam bilmiyorum bir an önce silkelenmem gerek sürekli böle söylüyorum ama bişey yapamıyorumm canım sıkılıyorrr...
Tüm bu yazdıklarımdan sonra birde güzel birşey söyleyeyim barii 4 ay öncesine kadar 44 bendeni aşıp bazı durumlarda 46 bedeb giyiyordum utanç verici değilmi bayramlık pantalon aldım 40 beden kızlar şaşırdım sonra 42 deneyim dedim bol geldi resmen önceden kabinlerden suratım beş karış kıyafetler dar gelmiş vaziyette çıkıyordum şimdi çooook mutluyum ve bu mutluluğun devam etmesi için birazz daha dayanmam ve 60 kiloya inmem gerekk Allahım yardım ettttt...
merhaba arkadaşlar netin başına geçtim bir bakayım dedim bizim kuzular nasıllar napıyorlar?
benim bu gün okullar açıldı iş başladı. nasıl geçti tatil hiç anlamadım kadroya geçmek için tercih yapmıştım kopya yüzünden atamalarda iptal oldu ooof of yaniii...
bu arada aklıma ne geldi biliyor musunuz? şimdi benim resmi sadece semo görüyor kimse göremiyor ya acaba dedim sadece arkadaş listemdekiler mi resmimi görebiliyor çünkü sadece semo arkadaş listemde. o yüzden arkadaşlık teklifi yolladım sizlerede. semocum sende resmimi gördün ama hiç yorum yapmadın nasıl fark varmı resimlerde son halim nasıl?
kızlar ben döndümm sonundaaa bu siteyi hepinizi çok özledimmmm opuyorumnanaktan
kaç gündür baya sıkıntılarım vardı sebebini bilmediğim depresyon benzeri birşey yaşadım galibaaa
sıkıntıda olunca en iyi yaptığım şey yemek yemek malum ramazandada tatlılar boll bende boş durmadım 98.5 olarak döndüm nefret ediyorum kendimden mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Günaydın arkadaşlar
İftar menüm: 2 küçük kızarmış baget, salata kavun 3 hurma 2 kuru kayısı
Ara:dondurma, yeşil çay
Sahur: yok
Bu gece uyuya kalmışız kalkamadık sahura Sanırım biraz zorlanacağım
Evet tgullcüm ben de çok beğendim çok güzel görünüyorsun canım
Kızlar bu arada bir arkadaşım başka bir gruba katılmıştı sonmesajlarına şöyle bir bakayım dedim O gruptaki mesajlaşmalardan hiç hoşlanmadım Ben takımımızdan çok memnunum yeni üye gelmese de Hepinize teşekkür ederim ;Kilo veriyorumhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz iyiyim bugünn dün çokk karamsardım bugün şişliklerim indi biraz yeşil çayımı içtim çünkiii...
Ama çooooooookk uykum varrrrrr ramazanda iş yerlerini tatil etselr keşke...
tgull neden aramızda olmıycakmış uzun bir süree nereye gidiyormuşşş....
Kızlar benim oruç gitti bugün Regl olmuşum Sabah 58.4 falandı kilom Hiçbirşey yemediğim halde 59 gösteriyor ve o kadar bariz göbeğim şişti ki Demekki menstruasyon döneminde pek tartılmamak gerek Oğlan bunaltıyo bir yandan karnım belim ağrıyo bir de bildiri özeti hazırlamam gerekiyor Offf ben de kaçtım yanınıza geldim ama kimse yokk Neyse gideyim ben en iyisi
Kızlar benim oruç gitti bugün Regl olmuşum Sabah 58.4 falandı kilom Hiçbirşey yemediğim halde 59 gösteriyor ve o kadar bariz göbeğim şişti ki Demekki menstruasyon döneminde pek tartılmamak gerek Oğlan bunaltıyo bir yandan karnım belim ağrıyo bir de bildiri özeti hazırlamam gerekiyor Offf ben de kaçtım yanınıza geldim ama kimse yokk Neyse gideyim ben en iyisi
Selamin aleykum canlarim nasilsiniz? dün fazla bi sey yazamadim canim SIKKINDI,
bu arada kilom 64.9 olmu$ kizlar, cok mutuyum.
Yeni üye davet ettim ismi denizkizi, inschallah yarin cagrimi gorur gelir takima.
Haydir tatlim niye piskolojin bozuk? eyvahedigeldismile
iner iner sislik degilmi, onuda atlatiriz.
40 mi oooo supersin nescim, boyun kac canim?
hosgeldin canim, nasilsin? coluk cocuk nasil inschallah lülülülülülü
tgull cum, her$ey ortada canim ne söyliyim
manken gibi olmu$sun canim, machallah boyunu kiskandim haa
bende foto koysammi acep, inschallah koyucam azcik daha vereyim :teytey:
Hosgeldin canim, sefalar getirdin. bizimi özledin siteyimi :1ninca: kaydirigubbakcemile2
kendinden nefret etme sev kendini oyyy yerim kendimi ben zayiflicam de hihoyyyt
Hemserimmmm, yeni üye davet ettim inschallah yarin gelir,
iftarin cok guzel olmu$, seni alnindan öpuyorum opuyorumnanaktan
dondurma eh i$te, tatlidan daha iyi sonucta dimi ama :lepi:
hehehe eee hatice cim, bu takimda biz variz ondan zemuszemus
canim, tgull bir sure ayrilmak istedi, halletmesi gereken i$leri var.
Pek uzun ayrilamaz aramizdan, cunku bizi özler opuyorumnanaktan
saat kaca kadar orucluydun, tüh gördüngmu oruc gitti :kedi:
bende cok cikiyorum regl olunca, nes te ayni sikayetle muzdarip :kedi:
aslinda ödem atici cay icsek, regl olunca fazla cikmaz kilomuz guclubacismile
Böyle vucut istiyorummm'da istiyorum,
popo desen var, yus yuvarlak, zenci popo diyolar benim ufakliga :teytey:
sac desen kivir kivir, shakiraya 10 ceker :teytey:
edam desen, benden bir kac metre önde gidiyor :teytey:
memi$ desen ölcülu az buyuk olsaydi oh ne ala :teytey:
ramazalik tan sonra, beni zor görursunuz buralarda zemuszemus
spor salonun da yaticaammm kalkicam turkbayragi :lepi:
http://www.topfatlosstrainer.com/wp...iet-toned-curvy-body/Shakira-Workout-Hips.jpg
hadi sizde kendinizi kime benzetiyorsaniz, kimin gibi gorunmek istiyorsaniz
onun resmini koyun, kendi artilarinizi sayin DÜNYA ALEM kiskansin bizi
eglence olsun, motivasyon olsun, maytap olsun maksat opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
ttgull canım resimlerini gördüm valla süper seni kutluyorum ilk resimde 71 kiloyum diyosun ya hiç kilolu durmuyosun ama ikinci resim bomba valla çok güzel olmuşsun canım valla kıskandım
Evet tgullcüm ben de çok beğendim çok güzel görünüyorsun canım
Kızlar bu arada bir arkadaşım başka bir gruba katılmıştı sonmesajlarına şöyle bir bakayım dedim O gruptaki mesajlaşmalardan hiç hoşlanmadım Ben takımımızdan çok memnunum yeni üye gelmese de Hepinize teşekkür ederim ;Kilo veriyorumhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz iyiyim bugünn dün çokk karamsardım bugün şişliklerim indi biraz yeşil çayımı içtim çünkiii...
Ama çooooooookk uykum varrrrrr ramazanda iş yerlerini tatil etselr keşke...
tgull neden aramızda olmıycakmış uzun bir süree nereye gidiyormuşşş....
Selamin aleykum canlarim nasilsiniz? dün fazla bi sey yazamadim canim SIKKINDI,
bu arada kilom 64.9 olmu$ kizlar, cok mutuyum.
hosgeldin canim, nasilsin? coluk cocuk nasil inschallah lülülülülülü
tgull cum, her$ey ortada canim ne söyliyim
manken gibi olmu$sun canim, machallah boyunu kiskandim haa
bende foto koysammi acep, inschallah koyucam azcik daha vereyim :teytey:
R]
bayağı kiloluyum oradada aslında ama herhalde birazda oturduğumdan belli değil ama hem uzun hem kilolu olmak çok kötü, orta boylu kilolu olunla topluca deniyor,kıs boylu kilolu olununca tombiş deniyor ama hem uzun hem kiloluysan at gibi deniliyor çok utanç verici... biliyor musun bir kaç defa başıma ne geldi. yolda yürürken at gibi kişniyerek laf attılar, hatta biri at gibi karı atla üstüne gez dünyayı falan çok ama çok iğrenç.(Allah ım ya uzun olmasaydım ya kilolu olmasaydım niye ikisini birden verdin derdim.)Allah o günleri bir daha göstermesiin.
teşekkür ederim arkadaşım...
yok nescim bir yere gitmiyorum ama diyet fikrini bir süreliğine askıya aldım ara sıra yine tabi uğrayacağım özlerim yoksam valla çok alıştım grubada sizlerede ama belki garip gelecek size ama üstüne çok fazla yoğunlaşmam gereken bir konu var ve kendimi diyete veremiyorum.o sorunlarla uğraşırken bir tarafta diyet ve spor yapmam gerektiği fikri beni hep ayrı bir strese sokup daha çok yemek yedirtmeye başladı.zaten baktımda hazirandan beri değişme yok olduğum yerde bir ileri bir geri sayıp duruyorum. tatilede gittim geldim yaz boyunca sürekli grupta olamadım ama diyet kelimesi hep benimleydi becerebilirsem eğer diyet fikrini tatile çıkaracağım ve o aradada o problemleri çözeceğim ve büyük bir motivasyonla nasıl yeni başladığımda düzgün kilo veriyorsam öyle kilo vereceğim hedefe ulaşana kadarda pes etmek yok...
Beeennn geeeldimmm :)
Kızlar iş güç kosturuyorum pek giremedim bu hafta. Hemen kilomu yazıp kacıcam yarın evde degilim. Hesaplaması için de ugramaya calısıcam bugün.
Gecen hafta - 62.8
Bugün tartıldım- 60.8
2 kilo gitmis. Bu benim istedigim kilo idi aslında ama diyorum 58i zorlasam mı o yüzden devam!!! :))) öpüyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?