Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ttgull canım resimlerini gördüm valla süper seni kutluyorum ilk resimde 71 kiloyum diyosun ya hiç kilolu durmuyosun ama ikinci resim bomba valla çok güzel olmuşsun canım valla kıskandım

Evet tgullcüm ben de çok beğendim çok güzel görünüyorsun canım
Kızlar bu arada bir arkadaşım başka bir gruba katılmıştı sonmesajlarına şöyle bir bakayım dedim O gruptaki mesajlaşmalardan hiç hoşlanmadım Ben takımımızdan çok memnunum yeni üye gelmese de Hepinize teşekkür ederim ;Kilo veriyorumhihoyyyt

Kızlar nerelerdesiniz Hem neden kimse ne yediğini yazmıyor Sıkıldınız mı bu işten Bence yazdığımız zaman daha çok gözümüze batıyor Azaltmaya çalışıyoruz Deneyin lütfen

Biliyorum çok gevezelik yaptım ama son bişey daha Anladığım kadarıyla Sılagül uzunca bir tatilde tgull de bir süreliğine bie katılamayacak Bir vekil kaptan seçmeliyiz diye düşünüyorum Kim bu işe gönüllü

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz iyiyim bugünn dün çokk karamsardım bugün şişliklerim indi biraz yeşil çayımı içtim çünkiii...
Ama çooooooookk uykum varrrrrr ramazanda iş yerlerini tatil etselr keşke...
tgull neden aramızda olmıycakmış uzun bir süree nereye gidiyormuşşş....

yine kimsecikler yok yaaa kızlar kilo aldım benn yaaaa moralim çok bozuk bunalımdayımm yaa

Son düzenleme:
Kızlar benim oruç gitti bugün Regl olmuşum Sabah 58.4 falandı kilom Hiçbirşey yemediğim halde 59 gösteriyor ve o kadar bariz göbeğim şişti ki Demekki menstruasyon döneminde pek tartılmamak gerek Oğlan bunaltıyo bir yandan karnım belim ağrıyo bir de bildiri özeti hazırlamam gerekiyor Offf ben de kaçtım yanınıza geldim ama kimse yokk Neyse gideyim ben en iyisi

Selamin aleykum canlarim nasilsiniz? dün fazla bi sey yazamadim canim SIKKINDI,
bu arada kilom 64.9 olmu$ kizlar, cok mutuyum.
Yeni üye davet ettim ismi denizkizi, inschallah yarin cagrimi gorur gelir takima.

Haydir tatlim niye piskolojin bozuk? eyvahedigeldismile
iner iner sislik degilmi, onuda atlatiriz.
40 mi oooo supersin nescim, boyun kac canim?

hosgeldin canim, nasilsin? coluk cocuk nasil inschallah lülülülülülü
tgull cum, her$ey ortada canim ne söyliyim
manken gibi olmu$sun canim, machallah boyunu kiskandim haa
bende foto koysammi acep, inschallah koyucam azcik daha vereyim :teytey:

Hosgeldin canim, sefalar getirdin. bizimi özledin siteyimi :1ninca: kaydirigubbakcemile2
kendinden nefret etme sev kendini oyyy yerim kendimi ben zayiflicam de hihoyyyt

Hemserimmmm, yeni üye davet ettim inschallah yarin gelir,
iftarin cok guzel olmu$, seni alnindan öpuyorum opuyorumnanaktan
dondurma eh i$te, tatlidan daha iyi sonucta dimi ama :lepi:

hehehe eee hatice cim, bu takimda biz variz ondan zemuszemus

canim, tgull bir sure ayrilmak istedi, halletmesi gereken i$leri var.
Pek uzun ayrilamaz aramizdan, cunku bizi özler opuyorumnanaktan

saat kaca kadar orucluydun, tüh gördüngmu oruc gitti :kedi:
bende cok cikiyorum regl olunca, nes te ayni sikayetle muzdarip :kedi:
aslinda ödem atici cay icsek, regl olunca fazla cikmaz kilomuz guclubacismile

Böyle vucut istiyorummm'da istiyorum,
popo desen var, yus yuvarlak, zenci popo diyolar benim ufakliga :teytey:
sac desen kivir kivir, shakiraya 10 ceker :teytey:
edam desen, benden bir kac metre önde gidiyor :teytey:
memi$ desen ölcülu az buyuk olsaydi oh ne ala :teytey:
ramazalik tan sonra, beni zor görursunuz buralarda zemuszemus
spor salonun da yaticaammm kalkicam turkbayragi :lepi:

http://www.topfatlosstrainer.com/wp...iet-toned-curvy-body/Shakira-Workout-Hips.jpg

hadi sizde kendinizi kime benzetiyorsaniz, kimin gibi gorunmek istiyorsaniz
onun resmini koyun, kendi artilarinizi sayin DÜNYA ALEM kiskansin bizi
eglence olsun, motivasyon olsun, maytap olsun maksat opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

günaydın arkadaşlar ben bu ara yemeği abartmaya başladım dünkü menüm
1 kase çorba
yoğurtlu kapak salatası 2 kaşık kadar
ve utanıyorum ama 1 tabak pilav valla yedim çok güzel olmuştu
gazoz çay dondurma
sahurda 3tane ürdüm eriği 2 bardak çay
ve bu yüzden kilo veremiyorum biraz da canım sıkkın benim kociş kasımda askere gidecek çocuklarla nasıl geçeçk bilemiyorum bu ara askerlik süresi uzayacak diyolar 9 ay ben naparım üff içim daralıyo:çok üzgünüm:

canım sorma ya bende regliyim ya çıldırcaktım insan 2 günde nasıl bir kilo alır diyeee ama sonlara yaklaştıkça azalıyorrr o şişlikler Allahtan...

canım psikolojim bozuk regli dönemindeyim ya sanırım herşeyi biraz dert ediyorum kendime bide eşim sigara çok içer ramazanda içemediği için huyları değişiyo beni sinir ediyo bende sinirlerincee yemek yerimm ve şişerimm...boyuma gelince boyum kısa canım yaaa 1.60 onun iiçin bayağ zayıf görünebilmem için 52 falan olmam gerek ama o kadar zayıf görünmek istemiyorumm bence benim ideal kilom 58-60 :lepi:

kız Allah iyiliğini versin emi. bende bakıyordum öyyle görünce sen sandım hemen tıkladım 3saniye ağız açıklığından sonra(tabi bu üç saniyede neler geçti aklımdan,bu kız modelmiydi,neresi bunun 65kilolarda, neresinden kilo vermek istiyor) sonra da başladım gülmeye...
canım inşallah en kısa zamanda işte bööle bir hatun olursun.

ttgull canım resimlerini gördüm valla süper seni kutluyorum ilk resimde 71 kiloyum diyosun ya hiç kilolu durmuyosun ama ikinci resim bomba valla çok güzel olmuşsun canım valla kıskandım

bayağı kiloluyum oradada aslında ama herhalde birazda oturduğumdan belli değil ama hem uzun hem kilolu olmak çok kötü, orta boylu kilolu olunla topluca deniyor,kıs boylu kilolu olununca tombiş deniyor ama hem uzun hem kiloluysan at gibi deniliyor çok utanç verici... biliyor musun bir kaç defa başıma ne geldi. yolda yürürken at gibi kişniyerek laf attılar, hatta biri at gibi karı atla üstüne gez dünyayı falan çok ama çok iğrenç.(Allah ım ya uzun olmasaydım ya kilolu olmasaydım niye ikisini birden verdin derdim.)Allah o günleri bir daha göstermesiin.

teşekkür ederim arkadaşım...

yok nescim bir yere gitmiyorum ama diyet fikrini bir süreliğine askıya aldım ara sıra yine tabi uğrayacağım özlerim yoksam valla çok alıştım grubada sizlerede ama belki garip gelecek size ama üstüne çok fazla yoğunlaşmam gereken bir konu var ve kendimi diyete veremiyorum.o sorunlarla uğraşırken bir tarafta diyet ve spor yapmam gerektiği fikri beni hep ayrı bir strese sokup daha çok yemek yedirtmeye başladı.zaten baktımda hazirandan beri değişme yok olduğum yerde bir ileri bir geri sayıp duruyorum. tatilede gittim geldim yaz boyunca sürekli grupta olamadım ama diyet kelimesi hep benimleydi becerebilirsem eğer diyet fikrini tatile çıkaracağım ve o aradada o problemleri çözeceğim ve büyük bir motivasyonla nasıl yeni başladığımda düzgün kilo veriyorsam öyle kilo vereceğim hedefe ulaşana kadarda pes etmek yok...

teşekkür ederim semocum. çok şişkoyken o boya çok küstüm ben ya kilolu olmasaydım ya uzun olmasaydım derdim...ay çok merak ediyorum ben seni sende koy foto, daha çok zayıflayıncada koyarsın nolcak sanki...

Kızlar iş güç kosturuyorum pek giremedim bu hafta. Hemen kilomu yazıp kacıcam yarın evde degilim. Hesaplaması için de ugramaya calısıcam bugün.

Gecen hafta - 62.8

Bugün tartıldım- 60.8

2 kilo gitmis. Bu benim istedigim kilo idi aslında ama diyorum 58i zorlasam mı o yüzden devam!!! :))) öpüyorum sizi.

aslında doğru söylüyosun yaa bende bir aydır aynı yerdeyim kilo olarak hemen hemen aslında bir aydırda bişey yaptığım söylenemez diyet adına ramazanın geçmesini bekliyorum çünki kendimi denedim hareket etmeden kilo veremiyorum ramazanda yürüyüş yapamıyorumm güzel yemekler oluyor kendimi tutamıyorum erken saatde yemek yiyemiyorum gün içinde yeşil çayımı içemiyorum,misafirliğe gidiliyo yada misfir geliyor yemek seçme şansım olmuyor,uyku düzenim bozulduğu için stresli oluyorum bu nedenlerden dolayıı ramazanda zayıflama hayallerimm suya düştü Allahtan 200-300 gramdan başkada almadım kilo ama ramazandan sonra yürüyüşüme,yeşil çayıma ve diyetime geri döncem zaten vermem gereken 3 kilo var dişimi sıkarsam en fazla 1 ayımı alırr bende pes etmiycem ama işte bayramdan sonrada doktora gidicem çocuk için daha fazla ertelemek istemiyorum nasıl bi tedavi uyguluycak bilmiyorum hap ilaç verirse hormonlar ile ilgili yine şişmekten korkuyorum yürüyüş yapmam şart yaniiÇok üzgünüm çoook

Beeennn geeeldimmm :)

hosgeldin denizkizi, arkadaslara kendini biraz tanitirmisin canim, bende kendimi sana tanitayim
Ben semo, evliyim, cocugum yok, cocukkkk daha du$unmuyoruz, hayatin tadini cikariyorum.
Boyum 1.65 boyum, 65 kilom, her zaman diyetteyim, diyet meselem hic bitmiyor.
Seyahat etmeyi cok seviyorum, kendimi seviyorum, e$imi seviyorum... Herkezi seviyorum opuyorumnanaktan

Canim sen takimdan ayrilirken 63.4 degilmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…