kızlar anlamadığım bişey var grup olarak bikaç kişi hariç çok fazla paylaşımda bulunamıyoruz ama haftada 2den fazlada paylaşımda da bulunuyorum artık yoruldum
anlatmaktayım iki çocuk annesiyim ve çocuklarım zaman zaman hastalanıyolar
burası beni motive ettiği içinde diyetime devam ediyorum karar sizin sürekli burakefsa
diskalifiye edilsin deniliyo BIKTIM
gruptan ayrılmak istiyorum buhafta listeden çıkarırsanız sevineceksiniz bende bişeyleri ispatlamaktan kurtulacam ençokta semo sana kırıldım çünkü sana sorunlarımdan da bahsetmiştim yanlız kararım kesin gruptan ayrılmak istiyorum
yarın artık cevap yazrsınız
Kizlar dunku menum boyle
IFTAR
1 Bardak su
Kuru fasulye
Bol salata
3 ka$ik pilav
yarim biber dolmasi
5 hurma
elma
nectarin
armut
6 minik lokum, lokmalik
Sirkeli su
yesil cay
SAHUR
2 dilim salam
2 tane ha$lanmi$ yumurta
2 yemek ka$ik yogurt
1 bucuk saat leslie yaptim
3 litre su
kızlar anlamadığım bişey var grup olarak bikaç kişi hariç çok fazla paylaşımda bulunamıyoruz ama haftada 2den fazlada paylaşımda da bulunuyorum artık yoruldum
anlatmaktayım iki çocuk annesiyim ve çocuklarım zaman zaman hastalanıyolar
burası beni motive ettiği içinde diyetime devam ediyorum karar sizin sürekli burakefsa
diskalifiye edilsin deniliyo BIKTIM
gruptan ayrılmak istiyorum buhafta listeden çıkarırsanız sevineceksiniz bende bişeyleri ispatlamaktan kurtulacam ençokta semo sana kırıldım çünkü sana sorunlarımdan da bahsetmiştim yanlız kararım kesin gruptan ayrılmak istiyorum
yarın artık cevap yazrsınız
yapma boyle tuba cim, burakefsa diskalifiye edilsin denmediki hic bir zaman,
3gun paylasimda bulunmazsa diskalifiye edebiliyoruz yazdim, bu soyledigim
yanliz senin icin gecerli degil, butun uyeler icin gecerli...
saysaybitmiyor icinde gecerli nes icinde gecerli, benim icinde gecerli,
nes in evde interneti yok biliyoruz, sadece i$ yerinden giriyor.
saysaybitmiyor cuma öglen ben tekrar dönuyorum yazdi, hala ortada yok, gecerli bir neden de soylemedi...
üstüne alinma tuba cim, kurallar boyle, bu kurallar olmazsa takim ayakta
kalamazki, takimdan 4 ki$i tatilde suan takimda 5 kisiyiz ama paylasim yok
alinganlik yapma lutfen, yanli$ anladin yada ben derdimi yanli$ anlattim canim
benim kusura bakma tamami vereliniortak
yapma boyle tuba cim, burakefsa diskalifiye edilsin denmediki hic bir zaman,
3gun paylasimda bulunmazsa diskalifiye edebiliyoruz yazdim, bu soyledigim
yanliz senin icin gecerli degil, butun uyeler icin gecerli...
saysaybitmiyor icinde gecerli nes icinde gecerli, benim icinde gecerli,
nes in evde interneti yok biliyoruz, sadece i$ yerinden giriyor.
saysaybitmiyor cuma öglen ben tekrar dönuyorum yazdi, hala ortada yok, gecerli bir neden de soylemedi...
üstüne alinma tuba cim, kurallar boyle, bu kurallar olmazsa takim ayakta
kalamazki, takimdan 4 ki$i tatilde suan takimda 5 kisiyiz ama paylasim yok
alinganlik yapma lutfen, yanli$ anladin yada ben derdimi yanli$ anlattim canim
benim kusura bakma tamami vereliniortak
Canım ben de motive oluyorum bu siteye girdikçe Ama bence yediklerini de bizimle paylaş ya da spor yapıyorsan ki zayıflamak için neler yaptığını somut olarak görebilesin hatırlatıcı olsun Tuğbacım bir de yanılmıyorsam geçen hafta çok gayret etmiştin ama bu tartıda sana geri dönmedi O yüzden moralin bozlduğu için mi pek girmiyorsn Ama canını sıkma sonradan daha hızlı gidiyor kilolar Sen dikkat edersen mutlaka verrsin Hamilelik kilolarının kalıcı olmasına izin verrme Bu site gerçekten sana faydal oluyorsa ayrılmayı düşünme bence
Bir de sana mesaj yazmıştım çizelgeni nasıl düzeltebileceğinle ilgili bilmiyorum dediğin için Görmedin sanırım
hatice senin oğlun vardı demi yanlış bilmiyorsam akıllı heralde çünkü sürekli ben dert yanıyorum benimkiler yaramaz diye
kilolar canımı sıkıyo ama yavaş gitsin diyorum aslında çokta yemiyorum çocuklar beni rahat korlarsa bu yediklerimden fazla yesemde kilo veriyorum ama sitrese girdim mi hayatta veremiyorum
çizelgem evet yanlış aslında yapmak için çok uğraştım ancak bu kadarını becerebildim senin yazdıklarını okudum biraz bakayım oğlum bugün okulda 3gün tatil ardından çok şükür kızında şimdi ilaçlı havayı verdimmi oda uyur bende uğraşırımbiraz güzel bi çizelge yapmaya
tgull cümm resmine yorum yaptımm albümlerine bakınca görürsünn maaşallah manken gibisinn valla kendine şişko falandeyip hakaret etmeee
kızlar ben döndümm sonundaaa bu siteyi hepinizi çok özledimmmm opuyorumnanaktan
kaç gündür baya sıkıntılarım vardı sebebini bilmediğim depresyon benzeri birşey yaşadım galibaaa
sıkıntıda olunca en iyi yaptığım şey yemek yemek malum ramazandada tatlılar boll bende boş durmadım 98.5 olarak döndüm nefret ediyorum kendimden mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
SLM 3. takimda yerimiz var, katilmak isteyen varsa, bekliyoruz
fazla kilom var, veremiyorum, motivasyona ihtiyacim var diyorsaniz buyrun.
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (3. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)
yeni uye davet ettim 2 gun önce bu mesajla, ama sayfaya ugrayan yeni uyeler
yok. "cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler" basliga yazdim yukardaki mesaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?