Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar ben 2. takimdayim takiminizi ve özellikle saysaybitmiyor arkadasimizi tebrik ediyorum

bi sorum var: saysaybitmiyor nasil verdin 2 kilo 600 grami :1shok:

Canım ben bu hafta pek bir sey yiyemedim yani düzensiz yedim bu kötü ve bol bol su ictim bu iyi. Böyle gitti. Yoksa anormal bir kilo verimim oldu. Yeme düzenim gecen haftadan beri bozuk, tavsiye edecegim bir sey yok. Ayagımı kırmadan önce yazıyordum buraya sporumu düzenli beslenmemi ama su son günleri yazmak dahi istemiyorum ki yazacak bir sey yok. Düzelirim umarım. Havadan mı nedir.

selam kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum hepinize tebrikleralkisalkisalkis
özelikle saysaybitmiyor kutluyorum seni birde çok geçmiş olsun canım iyisin demi
hadi hepinizi öpüyorum by:enbuyukkk:

heyy ben geldimm
bende aranızda eriyenler grubuna katılcam inş

hosgeldin canim, kendini arkadaslara kisaca anlatirmisin.
kilonu,oyunu, diyet hikayeni...
cuma gunune kadar surekli payla$imda bulunursan, önumuzdeki cuma
gunu listeye ismini yazacagim, duzenli payla$imda bulunmazsan takima
alinamiyosun canim, hergun gir yediklerini yaz

ben 22 yaşındayım,boyum 1.62 kilom ise bugün tartıldım siz cuma tartılıyorsunuz diye 68.8di....şimdilik ew kızıyım bayramdan sonra kısmetse işe başlıcam:)
diyet serüwenime gelince kendmi bildim bileli balık etli-we kilolu arasında gidip geliyorum...hayatım diyetle geçti sewiyorum bu şeklde yaşamayı artık ama biri buna son demeli:)derkeeen buna sadece we sadece dur diyebileceğimi farkettim....
bnm hayalim hep 48 kilo olmaktı kıyafetlerle we tok karna max 50 çıkmak için bu sekilde beslenmeyi sewiyorum tamam ama bunu artk kio wermek için degil kiomu korumak için sürdürmek istiyorum:)kendime 1yıl werdm yawaş yawaş güzelce wermek için 20.6kilomu....asında 15 ocak doğum günüm o güne kadar sağlıklı bi şekilde wersem daha mutu olcam ama saglığm daha önmli...
sizinle herşeyn daha güzel olacağına inanmak istyorum,inşta olucak....

gelelim iftara:
-1-2 kuşbaşı et
-üzüm
-ufak bi parça pide
bir saat sonra:
-soslu tawuk
-maden suyu
normalde meywe we yogurtta ekliyorum akşamıma bgn misafrmz wardı ne ymk yemeyi unuttum resmen

gelelim iftara:
-1-2 kuşbaşı et
-üzüm
-ufak bi parça pide
bir saat sonra:
-soslu tawuk
-maden suyu
normalde meywe we yogurtta ekliyorum akşamıma bgn misafrmz wardı ne ymk yemeyi unuttum resmen

plazmiq cim, memnun oldum canim bende semo, 2 senelik evliyim,
calisiyorum ve okuyorum, cocuk yok. Bende kendimi bildim bileli diyetteyim :kedi:
ramazanliktan sonra, duzenli spor yapmaya ba$licam, ve saglikli beslenmeyi kendime
ali$kinlik haline getircem . Diyet yapip kilo verip geri almak istemiyorum, onun icin beslenmemi duzenlicem.
Takimda toplam 6 kisiyiz suan, 3 kisi tatilde, hepside birbirinden tatli.
haftaya cuma sende katilirsan bize 10 kisi oluyorz hihoyyyt

menun guzel gorunuyor canim, ne kadar su iciyorsun?
ramazanlik tan once spor yapiyormuydun? veya ramanliktan sonra spor yapmaya baslicakmisin? 20 kilo vermek isiyorsan canim, spor $art bence yoksa sarkik olur
vucudun. bu sitede yenimisin canim?
ek olarak özel bir diyet, veya kür yapiyomusun?

ya kızlar takımınızda yer var mı ?beni de alır mısınız?

aslında düzenli yaptığım bir spor yoktu ama ramazandan sonra işimle ayarlayabilirsem yüzme we yürüyüş eklicem inş:)bu sitede çok yeni sayılmam aslında 2009 ocak ayında üye olmuştum sanırım....ben ilk geldiğim zamanlarda 80li kilolardaydımbu haime şükür diyorum.
bu ara kafamda 2 diyet war ramazandan sonrası için ama net birşey belirlemedm henüz...dukan diyetini biliyormusun?birisi o dieride tülin şahinn kral prens fakir diyeti....
günde yaklaşık olarak en az 2litre ama genelde 3ltreye yakın su içmeye çalışıyorum....
haftaya başlıcak olmak güzel yani inş:)
birazdan sınawa gitçem açık ögretim bütünleme sınawına dua edin bana kızlar:Saruboceq:

canım çok özgünüm ya uzun zamandır giremiyorum topice ama cuma bildirimini kaçırmak :a015::kedi::kedi: bu arada kilo verenleri tebrik ediyorum böyle devam inşşşguclubacismile

selam kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum hepinize tebrikleralkisalkisalkis
özelikle saysaybitmiyor kutluyorum seni birde çok geçmiş olsun canım iyisin demi

aaaahh tubaaaa, cizelgen olmu$ bu defa kiz :sm_cool: :dance: sositososito delikafaduldenalkisalkisalkis

iftarım:
-bol salata
-3-4patates kızartması
-3köfte
-1tanede şeftali

menun yine cok guzel plazmiq cim, 80 kilo muydun basladiginda?
cok iyi kilo vermi$sin canim tebrikler, fotoraflarini koy önce ve sonra diye
cok merak ettim

iyiyim canım cok tesekkür ederim.:)

Bugün

sabah - 1 dilim kepek ekmek, bir dilim kaşar peynir

ara - caffe latte

öğlen - hicbir sey yiyemedim, zamanım yoktu :s

Aksam - yarım tabak mantar soslu makarna, bir bardak kola zero

spor-

yapmadım tekrar spor olayına dönmem gerek...

menun yine cok guzel plazmiq cim, 80 kilo muydun basladiginda?
cok iyi kilo vermi$sin canim tebrikler, fotoraflarini koy önce ve sonra diye
cok merak ettim

hiç resim çekilmem takıntılıyım çünkü ama şimdi çekeyim bide 48 olunca bakın bakalım nasıl olcam

sahurum:
-1tabak hamur çorbası
-5sarma
-1yumurtanın beyazı(haşlanmış)
-2-3 çatal yoğurt
-2(metal ymk kaşığı)semizotlu domates salatalıklı salata

Selam kızlar plazmiq hoşgeldin canım Ben de 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim Semo seninle ne çok ortak yönümüz varmış Ben de hem çalışıyorum hem okuyorum Bir de oğlum var 13.5 aylık Hamilelikten kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum
Semocuğum bir de denizkızı mı deniz yıldızı mı biri vardı sanki
Ben regl olduğumdan beri ne yediğimi şaşırıyorum bişey de yemiyorum aslında ama tuhaf oldu biraz
Dün gündüzmeyve yedim İftarda soğan çorbası(deneyim dedim çok da beğenmedim) bide balık salata
Ara biraz kuruyemiş
Markete gittim bayram şekeri aldım bayramda evde yokuz ama canım çekti bugün de sabahtan beri o çikolatalardan yedim biraz Sayısını tam bilmiyorum 5-6 tane olmuştur Bir de nektari yedim Gece eşime bişeyler hazırlıyorum ama kendim yemiyorum
Çikolata yedikten sonra kendimi çok kötü hissettim epeydir böyle yaramazlık yapmıyordum Kilom 59.5 şuanda umarım tatile gidince kilo almam

hee öyle oldu datlim ya, denizkizi vardi onuda davet ettim, bi geldi gitti;
Ôzelden msj attim gelsene kiz diye, cevap yok
ne okuyosun canim? benim 1 senem kaldi sonra ögretmen oluyorum ALLAHIN
izniyle inschallah.

bayramda nereye gidiyon hemserim, kayseriye mi yoksam hihoyyyt

Kizlarim, canlarim kadir gecemiz mubarek olsun, Rabbim gunahlarimiz afftetsin,
dualarimizi kabul etsin, hersey gönlumuzce olsun, ALLAH kötulerden, kötuluklerden
korusun butun musluman karde$lerimizi, ve sevdiklerimizi.
Dua larda bulusmak dilegiyle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…