bişey sorabilirmiyim :uhm:
bunu hesaplayıp napıcam direk burda mı paylaşıyoruz ben kimsenin kilosunu yazdını göremedim de
cumaları sadece kilomuzu yazmıcaz yani değil mi?
Kızlar şok diyeti ben yapamayacağım. Zira dukan diyetine devam ediyorum ve iyi gidiyor. Onu bozamam. Ama haftalık 1-1,5kg gidiyor. Umarım böyle devam eder.
ipeksir dukan diyetine bende niyetlenmiştm ama beceremedm...sen nasıl yapıoyrsun bende haftada duzenli olark 1 kilo wermek istyrm fazlasıda kabulum tabiki:)
Anladım semo çok saol yerimseniben
Paylaşımlarımı erkenden yapmaya çalışırım uslu bir öğrenciyim ben:smiley-cool:
bu arada bugun güzel başladım ama sonra cozuttum sanırım yorumlara açığım...
sbh:
-kelogs 1 kase(süt ile)
10gbi:
-elma
öğle:
-1dilim su böregi
-1 dilim sıkıştrlmş kadayıf
-yogurt
18:00gbi:
-k-bar kırmızı meyweli
19:00gbi:
-1 kase çorba(yemege kadar dayanamadım ön atıştrma
yemek(20.00):
-1diim rewani
-1 alabalık(en kuçugunden)
-1 paket eti form(saman bisküwi)
-domates
.............................................................................................................................................
bi düzene sokmam gerek kendimi
Ben bu diyetin kitabını gazete ilanında gördüm. Sonra internette araştırdım ve kitabını satın aldım. Kitabı okudukça kafamda iyice ikna oldum, başladım ve sonuna kadar devam edeceğim. Başta bende zorlandım. Zaman geçtikçe alıştım. Artı zamanla daha az acıkmaya başladım. Su içmem arttı. Gerçi okulların başlamasıyla düzen biraz bozuldu ama diyeti kesinlikle bozmayacağım. 5 kilocuğum kaldı vereceğim.
Benim tavsiyem, kitabı al. Oku ve kendine başlama tarihi belirle ve istediğin kiloya inene kadar asla vazgeçme. Çünkü istediğin kiloya inip, güçlendirme evresini de başarıyla tamamladıktan sonra zaten istediğini yiyeceksin. Sadece haftada bir gün (perşembe) protein yemeye, yürüyüşe ve yulaf kepeğine devam edeceksin. Bu da sanırım ikide bir diyet yapmaya uğraşmaktan daha kolay.
Sevgiler....
Bence arada bir olur öyle yerimseniben baksana 7 kilo verişsin :1shok:
Senin azıcık kalmış hedefine ya boshayallersmile
selam bacular
ben bir süre daha izin istiyorum. malum oğlum 1. sınıf öğrencisi oldu artıkım.
bu arada biraz zamana ihtiyacım var. hepinizi öpüyorum.
ben kucuk hedefler koydum 65 ilk mini hedefim cnm:)asıl olmak istedgm kilo 48:)yaklaşık 20 kilocuk wersem yetçekdelikafadulden
günün raporu:)
sbh:
-1dilim byz ekmek esmer kalmamş
-1yumurta haşlanmış
-1peynr
-salatalık
ögle:
-salata
-tawuk(2 baget)
ögleden sora:
-dondurma ismarladılaar....brawo antep fıstıklı
işte mesaiye kaldım
19.00:
-2tane çiğ köfte(doktorum çiğ köfte partisi yaptı)
20.30:
-çorba un çrbası 1 kase
-tawuk(1 baget,birzda gögüs)
-1çiğköfte(az yedim die yanıma werdiler)
-1 bardak şeftali suyu
22.00:beki bir k-bar yerim yada bi elma
........................................................................................................
reglim bide....dukanla ilgili bi ayarlama yapsam başlaasam çok güzel olacak.....15 ocak doğum günüm o gün 48 olmak istyrm:)bian önce başlamam lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?