Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1.GÜN

Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu

Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma

-3-4 adet kabuk tarçın

-5-6 adet karanfil

-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek

*Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

*Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek

*Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık

*Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK

*Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak

2-3 kaşık yağsız yoğurt

*Yatmadan önce:yeşil elma

3.GÜN:

*Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt

2-3 adet ceviz içi

*Ara :Yeşil elma

*Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak

6-7 kaşık yağsız yoğurt

*Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir

*Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze

*Yatmadan önce: 2-3 adet kivi

BOL ILIK SIVI(REZENE ÇAYI YEŞİL ÇAY GİBİ)ALMAYI UNUTMAYALIM!

Buda benim bulduğum ama henüz yapadığım bir diyet ! Ama denemek istiyorum CADIARZU

Bu arada bugün yediklerim;

sabah ; bir tost

Öğlen ; cacık , roka , ızgara tavuk yarı kepçe mercimek çorbası

arada ; elma

kaçamak midye dolma ( napim lunaparka gittik iş çıkışı arkadaşlarla orda yedik )

akşam ; türlü

eyvahedigeldismile kızlar valla kaçaak yapınca korkuyorum resmen size söylemeye eyvahedigeldismile yemesem daha iyi ondan

Slm kizlar, nasilsiniz? Ben iyi degilim diyet miyet kalmadi bende yaa...
Cumartesi misafir vardi, pizza, pohca, borek, tatli, kisir ve salatalar vardiiii menumde

Pazar gunu eve ali$veri$ yaptim, aksamda annemdeydim.

Ve bugun cok yoruldum, sabah 6da uyandim i$e gittim, 11de okula, ve 5te tekrar i$e gittim.
o kadar yorugunumki, anlatamam inschallah yarin dikkat edicem yediklerime.
Yemek yemege vaktim olmadigi icin, abur cubur yiyorum anca..

inschallah carsamba gunu duzenli spora baslicam kizlar.

ooo tgull cum, iddalisin canim, bekliyoruz cuma gunu gel artik.

bişey sorabilirmiyim :uhm:

bunu hesaplayıp napıcam direk burda mı paylaşıyoruz ben kimsenin kilosunu yazdını göremedim de

cumaları sadece kilomuzu yazmıcaz yani değil mi?

pinup cum, ben kilolari excel programina yaziyorum o hesapliyor,
ama herzaman payla$imi ben yapmiyorum, tgull, hatice veya nes yapiyor bagzi haftalar.
Onlara kolaylik olsun diye, bide formulu ögrenin diye sizde kendi kilonuzu hesaplayin.

Ben, tgull, hatice ness ayni anda tatile gidersek, cuma gunu bildirimi kim yapacak sempatiksalakcinni

Cuma gunu saat 1-2 den önce kilonuzu buraya yazacaksiniz
ama listeyi payla$acak arkadas bu saatte, kilonuzu bildirin benim i$lerim var disarda,
öglen 1de evden cikmam lazim derse, onun dedigi saatte kilonu yazicaksin buraya.

sonra bizim listemiz, "cuma zayiflama yarismasi uyelerinin paylasim alani" sayfasina
payla$ilacak, bu a$agidaki linke paylasim yapacak bizim listemizi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15245520&posted=1#post15245520

Cuma gunu, hangi takimin sirasiysa o son listeyi üstteki linkten alip
burdaki linke copy yapacak, ve bireysel ilk 3 ve takim ilk 3 hesaplayip onuda paylasacak.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

Cuma gunu sira hangi takimda oldugunu , karar defterin'den gorebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13141166&postcount=5

Slm kizlar,

Sabah: 2 dilim salamli ekmek yedim
Ara : 1 meyveli yogurt yedim
öglen: 2 tane yagda yumurta
Ara: meyve
Aksam: bilmiyorum henuz... buyuk bi ihtimal ton balikli salata

Kızlar şok diyeti ben yapamayacağım. Zira dukan diyetine devam ediyorum ve iyi gidiyor. Onu bozamam. Ama haftalık 1-1,5kg gidiyor. Umarım böyle devam eder.

Anladım semo çok saol yerimseniben

Paylaşımlarımı erkenden yapmaya çalışırım uslu bir öğrenciyim ben:smiley-cool:

Kızlar şok diyeti ben yapamayacağım. Zira dukan diyetine devam ediyorum ve iyi gidiyor. Onu bozamam. Ama haftalık 1-1,5kg gidiyor. Umarım böyle devam eder.

ipeksir dukan diyetine bende niyetlenmiştm ama beceremedm...sen nasıl yapıoyrsun bende haftada duzenli olark 1 kilo wermek istyrm fazlasıda kabulum tabiki:)

bu arada bugun güzel başladım ama sonra cozuttum sanırım yorumlara açığım...
sbh:
-kelogs 1 kase(süt ile)
10gbi:
-elma
öğle:
-1dilim su böregi
-1 dilim sıkıştrlmş kadayıf
-yogurt
18:00gbi:
-k-bar kırmızı meyweli
19:00gbi:
-1 kase çorba(yemege kadar dayanamadım ön atıştrma
yemek(20.00):
-1diim rewani
-1 alabalık(en kuçugunden)
-1 paket eti form(saman bisküwi)
-domates
.............................................................................................................................................
bi düzene sokmam gerek kendimi

ipeksir dukan diyetine bende niyetlenmiştm ama beceremedm...sen nasıl yapıoyrsun bende haftada duzenli olark 1 kilo wermek istyrm fazlasıda kabulum tabiki:)

Ben bu diyetin kitabını gazete ilanında gördüm. Sonra internette araştırdım ve kitabını satın aldım. Kitabı okudukça kafamda iyice ikna oldum, başladım ve sonuna kadar devam edeceğim. Başta bende zorlandım. Zaman geçtikçe alıştım. Artı zamanla daha az acıkmaya başladım. Su içmem arttı. Gerçi okulların başlamasıyla düzen biraz bozuldu ama diyeti kesinlikle bozmayacağım. 5 kilocuğum kaldı vereceğim.

Benim tavsiyem, kitabı al. Oku ve kendine başlama tarihi belirle ve istediğin kiloya inene kadar asla vazgeçme. Çünkü istediğin kiloya inip, güçlendirme evresini de başarıyla tamamladıktan sonra zaten istediğini yiyeceksin. Sadece haftada bir gün (perşembe) protein yemeye, yürüyüşe ve yulaf kepeğine devam edeceksin. Bu da sanırım ikide bir diyet yapmaya uğraşmaktan daha kolay.

Sevgiler....

Slm kizlar, nasilsiniz?
oh yeni kizlar iyi gidiyor valla, supersiniz.
cuma gunu tartiya yansir inschallah zemuszemus

plazmiq cim, ve ipeksir cim sizde okuyun a$agidaki yaziyi.

Anladım semo çok saol yerimseniben

Paylaşımlarımı erkenden yapmaya çalışırım uslu bir öğrenciyim ben:smiley-cool:

Bende akilli ögrenciydim

selam bacular
ben bir süre daha izin istiyorum. malum oğlum 1. sınıf öğrencisi oldu artıkım.
bu arada biraz zamana ihtiyacım var. hepinizi öpüyorum.

Bence arada bir olur öyle yerimseniben baksana 7 kilo verişsin :1shok:
Senin azıcık kalmış hedefine ya boshayallersmile

Bugünün bilançosunu veriyorum :smiley-cool:

Malesef sabah kahvaltı yapmadım gene :çok üzgünüm:

Bir soda
öğlen ; kabak yemeği , mercimek çorba biraz salata
arada ; portakal suyu
2 saat sonra yarım yeşil elma
akşam zeytınyağlı enginar yedim :)

henüz içmedim ama sanırım çorba içiçem birazdan

güzelce sporda yaptım önce yarım saat yürüdüm.sonra derse girdim:lepi:body pump yaptım nedir bu derseniz ellerde 1 er kiloluk dumblelar,
hiç durmadan yarı saat hoplayıp zıplıyorsun ardından yarım saat karın hareketleri sempatiksalakcinni

bende aldım kitabı okudum:)haklısın başlayıp wermem lazım......çalışmaya yeni başladım....o yüzden nasıl ayarıcam bilemedm...belkide bahane arıyorum:)senağlama

günün raporu:)
sbh:
-1dilim byz ekmek esmer kalmamş
-1yumurta haşlanmış
-1peynr
-salatalık
ögle:
-salata
-tawuk(2 baget)
ögleden sora:
-dondurma ismarladılaar....brawo antep fıstıklı
işte mesaiye kaldım
19.00:
-2tane çiğ köfte(doktorum çiğ köfte partisi yaptı)
20.30:
-çorba un çrbası 1 kase
-tawuk(1 baget,birzda gögüs)
-1çiğköfte(az yedim die yanıma werdiler)
-1 bardak şeftali suyu
22.00:beki bir k-bar yerim yada bi elma
........................................................................................................
reglim bide....dukanla ilgili bi ayarlama yapsam başlaasam çok güzel olacak.....15 ocak doğum günüm o gün 48 olmak istyrm:)bian önce başlamam lazım....

selam bacular
ben bir süre daha izin istiyorum. malum oğlum 1. sınıf öğrencisi oldu artıkım.
bu arada biraz zamana ihtiyacım var. hepinizi öpüyorum.

izin senin canim, inschallah her$ey yolundadir seninle.
Kendine iyi bak, görüsmek uzere zemuszemus

ben kucuk hedefler koydum 65 ilk mini hedefim cnm:)asıl olmak istedgm kilo 48:)yaklaşık 20 kilocuk wersem yetçek delikafadulden

plasiq 10 kg küçük bir hedef mi yaaa sempatiksalakcinni

3 ayda 20 kg u:1shok: şaka mı yapıosun yani inşallah verirsin ve almazsın ama çok bencefisfisfis

merhaba arkadaşlar kaç gündür çocuklar hastalar üff ya havalar bi sıcak bi soğuk vücut alışamıyo kız hasta olunca kötü oluyo 2 gündür uymuyo yemiyo bayağıda zayıfladı bende uykusuzluk çekiyorum yemiyorumda ama tık yokmirmirmirmir
diyeti bayağı boşladım çocuklar bi rahat koysa yazık bana valla dün sinirlerim boşaldı kızlar size bi şey soracam sinir ilaçları kilo aldırır mı başlasam iyi olur aslında çünkü sigaraya başladım abartıyorum içmeyi bi günde 1 paketi bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…