bişi sorcam herkesin altında bi çizelge var neden benm yokmafoldumben
çok kıskanıyorum yaa:bbo:
tatlim cizelgeyi kendin yapiyosun, baska bi sitede ordan kullanici paneline yapi$tiriyosun
linki. zemuszemus
kilo cizelgesi,
evlilik cizelgesi,
dogum cizelgesi...
hangisini istiyosan onu yapiyosun
bu linki tikla, ordan takip et nasil yapildigina bak, yapamazsan, yardimci oluruz opuyorumnanaktan
akannehir inanmıyorum 10 gündür çizelge bekliyorum kimselerede bişi demedim herhalde deneme sürem dolunca olucak falan sanıyorum:roflol:sırnaşık şey
akannehir inanmıyorum 10 gündür çizelge bekliyorum kimselerede bişi demedim herhalde deneme sürem dolunca olucak falan sanıyorum:roflol:sırnaşık şey
hahaha kendiliginden mi gelicek saniyodun kaydirigubbakcemile3
delikafadulden :teytey:
İpeksir Pinup tebrik ederim siz iyi kilo verdiniz ama bu hafta benden dolayı 7.yiz Çok üzgünüm Ama bu hafta iyi olacak söz
Şimdi şöyle bişey yapsak İlk 3 gün pinupun yazdığı şok diyeti sonrada plazmiqin yazdığı daha normal beslenmeye yakın olan diyeti yapsak nasıl olur Şimdi birleştireceğim Şurda dayanamam bir meyve ya da yoğurt bişey yiyeyim dediğiniz yer varsa lütfen söyleyin İpeksir dışında diğerleri var mısınız Bu arada dukan dyetiyle çok iyi kilo veriyorsun canım sen bozma onu
bu arda hbrnz olsun bu hafta birinci ben olacağım
bu arda hbrnz olsun bu hafta birinci ben olacağım
saol canım ya sizden bunları duydukça motive oluyorum bneim çok moralim bozulmuştu halbuki:1rolleyes:
Ben yazdım ama bi türlü yapamadım
bu hafta seyahata çıkıyorum benim için epey zor olur yapmak haşlanmış kabak falan bulmak ilk gün çorbayı yapar çıkarım ama
ama varım dersen bi şekilde hallederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?