Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 174. ETAP*** ETAP YEDİNCİSİ

Semo 65 / 65 / 0/ 0%
burakefsa 68 / 68 / 0 / 0%
hatice_84 59.3 / 59.9 /-0.6 / -1.01%
ipeksir 63.5 / 62.2 / 1.3 / 2.05%
pinup 59.0 /58.5 / 0.5 / 0.85% yeni uye
plazmiq 68.6 / 68.8 / -0.2 / -0.29% yeni uye

3. TAKIM TOPLAM KILO 383.4 / 382.4 / 1 / 0.26%

KIZLAR YA YEDİNCİ OLMUŞUZ:tomato::tomato:
OOFFFklava: UTANMALIYIZ KENDİMİZDEN:kedi:

bişi sorcam herkesin altında bi çizelge var neden benm yokmafoldumben

çok kıskanıyorum yaa:bbo:

tatlim cizelgeyi kendin yapiyosun, baska bi sitede ordan kullanici paneline yapi$tiriyosun
linki. zemuszemus

kilo cizelgesi,
evlilik cizelgesi,
dogum cizelgesi...
hangisini istiyosan onu yapiyosun

bu linki tikla, ordan takip et nasil yapildigina bak, yapamazsan, yardimci oluruz opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

akannehir inanmıyorum 10 gündür çizelge bekliyorum kimselerede bişi demedim herhalde deneme sürem dolunca olucak falan sanıyorum:roflol:sırnaşık şey

hahaha kendiliginden mi gelicek saniyodun kaydirigubbakcemile3
delikafadulden :teytey:

bu arada far ettiysen yaptım aklinialirimsmile
ama nedense arka fonu siyah yaptığım halde siyah çıkmıyo:1no2:

Semocum sen bu işi gönüllü yapıyorsun diye yardımcı oluyordum umarım yanlış anlamazsın bu arada Sılagül bir süre daha gelmeyecekmiş Merak ediyorum da gelince yine takım kaptanı olarak mı devam edecek Biz seni seçsek olmaz mı yeni kaptan olarak

İpeksir Pinup tebrik ederim siz iyi kilo verdiniz ama bu hafta benden dolayı 7.yiz Çok üzgünüm Ama bu hafta iyi olacak söz
Şimdi şöyle bişey yapsak İlk 3 gün pinupun yazdığı şok diyeti sonrada plazmiqin yazdığı daha normal beslenmeye yakın olan diyeti yapsak nasıl olur Şimdi birleştireceğim Şurda dayanamam bir meyve ya da yoğurt bişey yiyeyim dediğiniz yer varsa lütfen söyleyin İpeksir dışında diğerleri var mısınız Bu arada dukan dyetiyle çok iyi kilo veriyorsun canım sen bozma onu

Şunu da sevdim

Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi : 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

saol canım ya sizden bunları duydukça motive oluyorum bneim çok moralim bozulmuştu halbuki:1rolleyes:

Ben yazdım ama bi türlü yapamadım

bu hafta seyahata çıkıyorum benim için epey zor olur yapmak haşlanmış kabak falan bulmak ilk gün çorbayı yapar çıkarım ama

ama varım dersen bi şekilde hallederim :)

kızlar bende dukan diyetine başlasam diyorum:)sadece diom icraat yok henüz o ayrı tabide
dün yazamadm nasıl yorulduysam ewe geldm ne kadar durdum bilmiorum uyumuşum yorgunuktan annemlerin yatagında uyandrmamşlar da çok yorgunm diye....sbh kalktım işe direk:)
nee sbh:
-2 yumurtadan omlet
-peynr 1,5kk
-domates
ara(12.00):
-1 açma
-1,5bardak süt
ögle(15.00):
-kfc'den dürüm twklu menü ayranlı
akşam(henüz yemedim ama):
-patlıcan oturtma bşml soslu...az bşy yerim
-maden suyu
-belki salata
ara:
-elma olablr
ayrıntıları yazarm gene

Sabah: 1 fincan limonlu form çayı
1 elma
Öğle : 2 kabak dolması, çok az kavun
Ara: domates, peynir,zeytin,1 içli köfte,çok az ton balığı (offf ne yapmışım ben böyle)
Akşam:Fırında patlıcan oturtma 1 bardak karışık meyve suyu

Canım zaten o ilk gün çok zor gibi geldi bana dayanılacak gibi değil neysesen git gel daha esnek bir diyet bulalım

Bugün yaz başından beri görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm. Herkes verdiğim kiloları görünce şaşırdı. Bir iltifat bir iltifat, bir 10 kilo daha veresim geldi. Süperdi. Üstelik gittiğimiz arkadaşın kızının doğumgünüydü. Pastalar, börekler ama ben yemedim. Şunun şurası 4 kilocuk kaldı. Kendimi harika hissediyorum. :dance::dance:

ipeksir süpersin tatlım umarım bende kısa zamanda o iltifatları işitebilirm uzun zamandır kimse bişi demiyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…