Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haftaya listemiz boyle olucak kizlar
iyi hafta sonlari, yarin misafirim var giremem, inschallah pazar girerim

***3. TAKIM 174. ETAP***

silagul 70,0 70,0 0,0 0,00
Semo 65,0 65,0 0,0 0,00
burakefsa 68,0 68,0 0,0 0,00
hatice_84 59,3 59,3 0,0 0,00
ipeksir 63,5 63,5 0,0 0,00
pinup 59,0 59,0 0,0 0,00 yeni uye

3. TAKIM TOPLAM KILO 384,8 384,8 0,0 0,00

nerelerdesin plazmiq? ::klava:

ay cnm hayatımda ilk defa işe başladım ama öluodum kac gundr ewe gelıom uyuyom sabah işe gidiodum daha hassas dawranıcam inş...
bugun yediklerim
kahwaltı:
-1haşlanmış yumurta
-1dilim byz ekmek
-1kk peynir
-1salatalık
-1domates
saat 10.00-10.30 arası:
-elma
öglen:
-yarım kase mercimek çorbası
-4köfte
-minik domates biber
yemekten biraz sonra:
-10 tane filan kaju
akşam:
dışarda yiyeyim dedim:)
-ızgara tawuklu salata(kucuk boy)
-maden suyu
akşamdan hemen sonra:
-beyaz çikolatalı mochiato
-yanında kestane çikolata kaplı
bide çikolta kaplı kahwe taneleri(6-8ciwarıdır):kedi: bilmiyorumkismile
biiorum son kısmı abartı oldu ama reglim bugun yarın sanırım cnm istio....
işte bi ark war onla dedik 2 hafta kelogs special k mı yapsak?ikimizde 68iz...ayrıntıları yazacagım inş başlarız tek olmazsam daha motiwe edici olacak ee bide siz warsınızhihoyyyt

tabiki olur....site bakımdaydı filan bnm işe başlamam aksattı hep...diskalifye olmadığıma acaip sewndm elendm sandıydım

bişey sorabilirmiyim :uhm:

bunu hesaplayıp napıcam direk burda mı paylaşıyoruz ben kimsenin kilosunu yazdını göremedim de

cumaları sadece kilomuzu yazmıcaz yani değil mi?

kusura bakmayın hesaplamayı kendimiz yaptığımızı bilmyiordum. Elbette haftaya herşeyi hesaplar yazarım. Bu hafta için ayrıca teşekkürler.....

Takım sıralamalarını ne zaman yazıyorlar. Göremedim de..

tum gum yediklerim:
-1tahinli pide
-1/2cewizli lokum
-tombik ekmeğe tawuk
-patates kızartması azcık
-birazdan da elma bi tane
çok diiyet olmadı ama....

Bana sabır dileyin kızlar. eyvahedigeldismile Kocam mutfakta 3 çeşit kağıtta kek yaptı. Evin içi buram buram kokuyor. lmaz: Ama ben sadece çay içeceğim. Eğer şimdi yersem herşey boşa gider dimi???

Sabır ipek sabır. Git başka birşey yap. Evet en iyisi ben yürüyüş yapayım. kaydirigubbakcemile2

dün geç dönünce yazamadım kızlar,

aslında güne çok iyi başlamıştım

sabah kalkıp yarım litre su içtim snra 1 kase komposto içip spora gittim

1 saat plates
ardından hocamon bana yazdığı fitnes programı v koşu bandında geçen
40 dk cardio :lepi:

spor srasında yavaş yavaş 1.5 ltre su içtim o kadar uzun spor yaptım ki yudum yudum içtim ama 1,5 ltre bitti :jeyyar:

sonra eve geldim 1 adet muz yedim ama kesmedi bende 1 simit yedim
bu böyle gidiyordu taki 10.30 da pizza krizi gelene kadarmafoldumben
çorba ve 5 dilim pizza yedim ( ama kenarını yemedim)

o pizza olmasaydı herşey çok iidi ama senağlama

ama olsun gene baya iyi spor yaptım

bu arada eğer spor salonuna gidip sadece fitnes ve yürüyüş yapanlar varsa mutlaka derslere girin kızlar inanılmaz fark ediyor.Ben 1 aydır gidiyorum derslere zayıflamayı iyice kafaya koyunca hatta bu takıma kabul olunca gitmeye başladım her yerim tutuldu gülerken karın kaslarım ağrıyo ama inat ettim bir daha gittim şimdi açıldım dersler olmadan kaslar tam çalışmıyo bence .

kızlar bu arada birşey daha paylaşmak istiyorum sizinle.

bende birde polikistik over var mafoldumben

gerçi hepiniz biliyorsunuzdur bu kist kilo, sivilce, tüylenme , adet gecikmesi ve YAĞLANMA yapıyor mafoldumben

sivilcelerim için roacutane kullanıyorum ekim sonu biticek inşallah bilen bilir ne melet bir ilaç oldunu-tatlicadiarzu-

Adet düzenlemek içinde miranova d.kontrol hapı alıyorum.Sivilcelerim baya geçti mironavayı aldığım sürece adetletimde iyi.

Ama doktorum kilomun %10 nunu vermem gerektiğini çünkü yağlanmanın kistleri kistlerinde yağlanmayı tetiklediğini söyledi. ben 60 kiloydum 6 kilo şart koymuştu ama benim hedef 12 kg a.s evet yapıcam :smiley-cool:

yani sadece esnetik açıdan değil sağlığım için de kilo vermem şart.

uyandıgımda aç hissetmedm ondan 1 yeşil elma
kahwatım(12.30):
-1poğça
-peynirli omlet
-domates salatalık
-bir bardak süt

İpeksircim ne hamarat eşin varsenin öyle bizimki yumurta bile kıramaz Maşallah yemedin ve dayandıysan seni tebrik ederim.

Pinup geçmiş olsun canım seninle hemen hemen aynı kilodayız Birlikte zayıflayalım ama üzülerek söylemeliyim ki o 5 dilim pizza olmamış Ben bir orta boy pizzanın ancak yarısını (3 dilim) yiyebiliyorum bir seferde Bir de simit var 3 dilim ekmek yerine geçerklava: Ama spor yapıyorsun uzun süreliMutlaka faydasını göreceksin

Plazmiq yeni işin hayırlı olsun ama bizi de ihmal etme canım bu cuma sen de gir listeye

Semocum ellerine sağlık paylaşım için Sılagülü bu hafta keşke yazmasaydın listeye geldiği zaman eklerdik

merhaba kızlar,
nasılsınız?
bu gün okullar başladı hepimize hayırlı uğurlu olsun...
sizleri özledim, sizsizlik iyi gelmiyor kilo yapıyor
biraz kilo aldım ama haftaya inşallah geliyorum tekrar aranıza vee kaldığımız yerdeeen devaamm.
hemdee havalarda soğumaya başlamışken sporada başlayacağıım...
ama takviyede düşünüyorum. yeşil çaya başladım eşimede başlattım.
yeşil çay içeceğim.
lahana suyu kürüne başlayacağım. eskilerden hatırlayan varsa ile buraya girdiğimde yine lahana suyu kürü ile başlamıştım diyete.
birdeee bunların yanı sıra beşi bir yerde çay alsam mı diye düşünüyorum...
haftaya bomba gibi başlayacağım, hazırlıklara başladıım...

Kızlar 2. takıma baktım şöyle bir hep birlikte şok diyete başlamışlar Ben diyorum ki akşam bir saat belirleyelim Herkes o saatte girsin bir toplantı yapalım Bu hafta deli gibi spor yapalım az yiyelim en az 2 kilo verelim
Tgull gel artık sen de canım
Pinup şu anki kadromuz
Semo
Burakefsa
Hatice
İpeksir
Plazmiq
Pinup 6 kişiyiz
Tgull ve Sılagül dönecek 8 kişi olacağız

Bu sabah 4 bardak su 1 bardak yeşil çay içtim
Kahvaltıomates, salatalık, peynir,zeytin,minicik avuçiçi kadar ekmek
Spor: Karın egzersizlerimi yaptım 50 tekrarlı

tum gun yediklerim:
-mısır gewregi bir kase
-2elma
-1kase sebze çorbası
-2kaşık etli mantar sote
-salata
-1kocaman kase hamurlu mercmk çorbası
-1tane k-bar
.....

katılıyorum sana hatta benide aklımda vardı diyet kür falan araştırırken ender saraçın 3günlük diyetini buluştum birlikte yapalım dicektim demek 2. takı yapmış aynı şeyikötükedihüso

haydi kızla biraz gaza gelip hep birlikte kilo verelim.Fıstık gibi olalım taş gibi olalım:smiley-cool:

süper fikirmiş...ben 8de ewde oluyorum.....kendimce bi liste yaptım sizinlede paylaşayım yorumlarınızı bekliorum...

kahwaltı:
-kelogs
ara:
-elma
öğlen:
-et yemegi+çorba+salata yada meywe
ara:
-form bisküwi
akşam:
-salata+et
ara:
-meywe+yogurt

selam kızlar benim bilgisayar yine bozuldu buseferde ekran ışığı kırılmış
benim kociş bana dizüstü netbook almış yarın geliyo artık düzenki paylaşımda
bulunacam oh bee şok diyete bende varım sizleri öpüyorum yarın detayları konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…