merhaba arkadaşlar kaç gündür çocuklar hastalar üff ya havalar bi sıcak bi soğuk vücut alışamıyo kız hasta olunca kötü oluyo 2 gündür uymuyo yemiyo bayağıda zayıfladı bende uykusuzluk çekiyorum yemiyorumda ama tık yokmirmirmirmir
diyeti bayağı boşladım çocuklar bi rahat koysa yazık bana valla dün sinirlerim boşaldı kızlar size bi şey soracam sinir ilaçları kilo aldırır mı başlasam iyi olur aslında çünkü sigaraya başladım abartıyorum içmeyi bi günde 1 paketi bitiriyorum
merhaba arkadaşlar kaç gündür çocuklar hastalar üff ya havalar bi sıcak bi soğuk vücut alışamıyo kız hasta olunca kötü oluyo 2 gündür uymuyo yemiyo bayağıda zayıfladı bende uykusuzluk çekiyorum yemiyorumda ama tık yokmirmirmirmir
diyeti bayağı boşladım çocuklar bi rahat koysa yazık bana valla dün sinirlerim boşaldı kızlar size bi şey soracam sinir ilaçları kilo aldırır mı başlasam iyi olur aslında çünkü sigaraya başladım abartıyorum içmeyi bi günde 1 paketi bitiriyorum
plasiq 10 kg küçük bir hedef mi yaaa sempatiksalakcinni
3 ayda 20 kg u:1shok: şaka mı yapıosun yani inşallah verirsin ve almazsın ama çok bencefisfisfis
***3. TAKIM 174. ETAP***
Semo 65 / 65 / 0/ 0%
burakefsa 68 / 68 / 0 / 0%
hatice_84 59.3 / 59.9 /-0.6 / -1.01%
ipeksir 63.5 / 62.2 / 1.3 / 2.05%
pinup 59.0 /58.5 / 0.5 / 0.85% yeni uye
plazmiq 68.6 / 68.8 / -0.2 / -0.29% yeni uye
3. TAKIM TOPLAM KILO 383.4 / 382.4 / 1 / 0.26%
Plazmiq seni unutmuşum ekledim canım Semo bu saate kadar girmedi ben yapayım en iyisi paylaşımı
Takimda ilk 3e giren kizlar
1. IPEKSIR 1.300 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
2. PINUP 0.500 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
3. ??? yok ??? CADIARZU
Tebrikler citirlarim :teytey:
Takimda ilk 3e giren kizlar
1. IPEKSIR 1.300 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
2. PINUP 0.500 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
3. ??? yok ??? CADIARZU
Tebrikler citirlarim :teytey:
günaydın arkadaşlar doktor bana ilaçları verdi psikolojim çok bozuk çocuklardan değil evliliğimde kötü gidiyo bekliyoruz çocuklar için ama bigün olacak boşanmamız neyse sizleri sıkmayayım bu hafta kilo veremedim kilom 68:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?