Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sinir ilaçları uyku yapabilir. Ama bence bir doktora görünmeden sakın kullanma. Çocuklar hasta olunca gerçekten dayanması çok zor oluyor. Üzüntüsü bir yandan, yorgunluğu bir yandan... Bence diyeti boşladım diye üzülme. Sen kendine dikkat et şimdi. Çocukların sana seninde kuvvetli olmaya ihtiyacın var. Nasıl olsa iyileşecekler ve o zaman sen kendine daha fazla vakit ayırabileceksin.

Sevgiler...

sigaraya mi basladin? iyice ali$madan birak tubacim,
ALLAH yardimcin olsun, cocuklara gecmis olsun canim, uzuldum.
Benim diyette biraz bosaldi, ama inschallah pazartesi gunu baslicam allahin izniyle zemuszemus

Kızlar merhaba 3 gündür işteyim eve gelip uyuya kalıyorum giremedim siteye Kursa gitcem ya haftaya onun için bu hafta fazladan çalıştım. Gördüğüm kadarıyla hepimizde diyet falan kalmamış Ben bu hafta kesin 1-2 kilo almışımdır O kadar çok yiyorum ki ben de şaşırıyorum kendime Ama artık toparlanmalıyız Şu diyeti kesinleştirelim Pinup senin ki fena değil ama ilk gün oldukça zor modifiye edilebilir plazmiqin yazdığıyla Şimdi kimler yapıyor Ama kesin uyacağız Hiç kaçış yok ona göre Öyle lafta kalmasın Bir an önce başlıyoruz

Tuğbacım çok yanlış birşey yapmışsın Kızın hastaydı Sigara ona hiç iyi gelmeyecek Kokusu insanın üzerine sinen Leş gibi kokan Etraftakileri de zehirleyen illet bişeyden bahsediyoruz Hemen başladığın gibi bırakıyorsun Her bunaldığımızda böyle saçma sapan şeyler yapacak halimiz yok Kendine çeki düzen ver artık Senden çok daha kötü durumda olan insanlar var Engelli çocuklarla çalışıyorum Bir de onların ailelerini düşün İlaç falan da kullanma Seni ancak yine sen iyi edebilirsin Anlaştık mı Hemen o sigarayı bırakıyorsun Cahillerin yapacağı iş buklava:

kızlar bugün malesef kahvaltı yapamadığım için güne topkek ve diet çikolata ile başladım-tatlicadiarzu-

ama sonra öğlen tonbalıklı salata yedim

akşamda çorba ve türlü yedi :)

sanırım 1.5 ltre su içtim

bugün az spor yaptım sadece plates sonrasında sauna ve buhar odalarına girdim falan filan......kafamçokkarıştı

yanlız ben kafayı yedim spor salonundaki kadınları hatta teyzeleri gördükçe çok kıskanıyorummafoldumben
neden ben daha önce spor yapmamışım herkez o kadar fit ve sağlam kondisyona sahip ki anlatamam.Plateste nerdeyse hiç bir hareteti taamlayaıyorum hatunlar bıraksak fazlasını yapıcakguclubacismile

ama bende öyle olucam:dilcikar:

ewe yeni girdim resmen
kahwaltım:
-1dilim ekmek
-salata,domtes
-peynir
-ballı sirkeli su
ara:
-k-bar
ara:
-maximus
ögle:
-1dilim börek
-çeyrek simit
-1 kaşık patats püresi yogurtlu
ara:
-k-bar
ara:
-1 kahwe
akşam:
-2 bardak ayran
-2yemek kaşıgı kadar tawuk(arkadaşımın lohusa mewlüdü wardı pilaw için didmişler,pilaw yemedim:))

plasiq 10 kg küçük bir hedef mi yaaa sempatiksalakcinni

3 ayda 20 kg u:1shok: şaka mı yapıosun yani inşallah verirsin ve almazsın ama çok bencefisfisfis

farkındayım çok amadukan diyetine güweniorum onumu yapsam daha karar weremedm ama....aslında o büyük hedef şöyle 34bedene girebilsem mutlu olacagım:)şuanda 38-40 giyiyorum....işte nasıl uyguarım beynim durdu bi çalşsa ayarlıcam daaa... kısmet bakalım... yarın bi aksilik olmazsa sabahtan tartıldgm gbi yazcam olduki yazamadm akşamdan 6-7den önce giremem sanıyorum....şimdiden hbrnz olsunama sabah yazcam inş..

mafoldumben kızlar 58,5 çıktım moralim çok bozuk mafoldumben

pinup 59,0 /58,5/ 0,5/ 0,85 yeni uye

Bu arada semoya not benim buraya gelmeden kilo 60 dı ya onu sayamazmıyız hatta buraya geldiğimde de 60 dı ama deneme süremdi:jeyyar:

günaydın arkadaşlar doktor bana ilaçları verdi psikolojim çok bozuk çocuklardan değil evliliğimde kötü gidiyo bekliyoruz çocuklar için ama bigün olacak boşanmamız neyse sizleri sıkmayayım bu hafta kilo veremedim kilom 68:çok üzgünüm:

***3. TAKIM 174. ETAP***

Semo 65,0 65,0 0,0 0,00
burakefsa 68,0 68,0 0,0 0,00
hatice_84 59.3/59.9/-0.6/1.01%
ipeksir 63,5 63,5 0,0 0,00
pinup 59,0 59,0 0,0 0,00 yeni uye

3. TAKIM TOPLAM KILO 384,8 384,8 0,0 0,00

***3. TAKIM 174. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68/68/0/0%
hatice_84 59.3/59.9/-0.6/-1.01%
ipeksir 63,5
pinup 59.0/58.5/0.5/0.85% yeni uye

***3. TAKIM 174. ETAP***

Semo 65,0
burakefsa 68 / 68 / 0 / 0%
hatice_84 59.3 / 59.9 /-0.6 / -1.01%
ipeksir 63.5 / 62.2 / 1.3 / 2.05%
pinup 59.0/58.5/0.5/0.85% yeni uye

Arkadaşlar çok moralim bozuk kilo almışım bu hafta Tahmin ediyordum çünkü çok fazla yedim Yeni kızlar hesaplamalarınızı doğru bir şekilde yapmışsınız teşekkür ederim
Semo kilosunu ekledikten sonra paylaşım yapabiliriz Listemizi düzenledim

***3. TAKIM 174. ETAP***

Semo 65 / 65 / 0/ 0%
burakefsa 68 / 68 / 0 / 0%
hatice_84 59.3 / 59.9 /-0.6 / -1.01%
ipeksir 63.5 / 62.2 / 1.3 / 2.05%
pinup 59.0 /58.5 / 0.5 / 0.85% yeni uye
plazmiq 68.6 / 68.8 / -0.2 / -0.29% yeni uye

3. TAKIM TOPLAM KILO 383.4 / 382.4 / 1 / 0.26%

Plazmiq seni unutmuşum ekledim canım Semo bu saate kadar girmedi ben yapayım en iyisi paylaşımı

ellerine saglik hatice cim, kusura bakma canim anca girebildim.
bu ara cok me$gulum ya, i$, okul, stag.

:umursamaz:

Cumamiz mubarek olsun,
Herkeze iyi hafta sonlari diliyorum.

Takimda ilk 3e giren kizlar

1. IPEKSIR 1.300 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
2. PINUP 0.500 gram :hooray: alkisalkisalkis a.s.
3. ??? yok ??? CADIARZU

Tebrikler citirlarim :teytey:

3. ??? yok ??? CADIARZU

şu an moralim yerine geldi heheheh :teytey:

Çok az kilo veremediğim için moralim baya bozuktu bu hafta çünkü dikkat ettim ve spor yaptım ( bi gece yediğim pizzalar dışında :kedi:)

şimdide sinirden kendime sucuklu yumurta yapıcaktım ama vazgeçip enginar yedim

Hadi kızlar ya kilo vermemiz lazım hepimizin

3. ??? yok ??? CADIARZU

Teşekkürler... Haftaya herkesler bu listede olacak tamam mı? Hedeflere ulaşana kadar DEVAMMMMMM kaydirigubbakcemile5

antidepresan mı verdi sana doktor

evlilik çocuk problemleri çok başkadır tahmin bile edemem belki ama inan herşey sende bitiyor kendini çocukların için motive et en azından çünkü antidepresanları almaya başlayınca bi kere istediğin zaman bırakamıyorsun yavaşça başlatyor sonra mg artırıyor sonra düşürüyor aylarca ilaç alıp uyukluyorsun ve sürekli mayışık olduğun için o havadan kurtulamıosun tabi ben doktor değilim verdiyse kullan ama bende kullandı bi süre sonunda canıma tak etti çat diye bıraktım o da baş dönmesi miğde bulantısı gözde kararma falan yaptı :çok üzgünüm:

tabi ne olduğunu bilemem ama motive et kendini zayfla bak bile insanı mutlu eder
sen üzme kendini:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…