şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.sen şimdi kaç beden kullanıyorsun ve ameliyattan sonra kaç beden yapacaklar seni....
pinup naber
hatice 45dk sizin takımdaydım ama sorun semonun gelmemesi deildi 3mü 4mü arkadaşın bildirim yapmamasıydı:78:
geçmiş olsun o narkozun şişliğidir merak etme tartı bozuk deil yani:82:
Semo sen bildirim yapacaksın diye ben de tekrar bakmadım Giremeyeceğin zaman önceden haber verirsen ben halledebilirim olur mu Neyseki kardeş takım yardımımıza koşmuş
kılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benn gelldiimmm
artık memeişlerim baya küçüldü ee tabi epey zayıf görünüyorum :)
bir göğüsümden 400 diğerinden 500gr aldılar :)
giderken 61.1 dim tartıldım 61.7 nasıl ya dedim kafadan 1 kg yağ kestiler ve 1 gün kustu boyunca hiç bişi yemeden sürekli kustum malum narkoz
benim bu tartı kesin bozuk kızlar valla anlmadım:S
bugün tartıldım 60.2 çıktım yeni aldığım baskülü değiştrcem sanırım :)
amelyatım iyi geçt kızlar 15 gün boyunca rapor var evdeyim yani ama ilk defa bugün pc açtım her geçen gün daha iyi oluyoru tabi aa çokda ayakta kalamıyorum
kızlar memeişlerde küçüldü hedefime ulaşmak zorundayım yaza taşş gibi olmak istiorum :)
haydi kızlar hazirana hedeflere koşalaım mezun olalam:)hepinzi öpüyorum biraz uzanıcam gene yazıcam ama sık sık artık burdayım :)
Canım grup adına sana ve aynalara teşekkür ederim Liste zaten öyle olacaktı Semo bildirim yapsa bilepinup naber
hatice 45dk sizin takımdaydım ama sorun semonun gelmemesi deildi 3mü 4mü arkadaşın bildirim yapmamasıydı:78:
kılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benn gelldiimmm
artık memeişlerim baya küçüldü ee tabi epey zayıf görünüyorum :)
bir göğüsümden 400 diğerinden 500gr aldılar :)
giderken 61.1 dim tartıldım 61.7 nasıl ya dedim kafadan 1 kg yağ kestiler ve 1 gün kustu boyunca hiç bişi yemeden sürekli kustum malum narkoz
benim bu tartı kesin bozuk kızlar valla anlmadım:S
bugün tartıldım 60.2 çıktım yeni aldığım baskülü değiştrcem sanırım :)
amelyatım iyi geçt kızlar 15 gün boyunca rapor var evdeyim yani ama ilk defa bugün pc açtım her geçen gün daha iyi oluyoru tabi aa çokda ayakta kalamıyorum
kızlar memeişlerde küçüldü hedefime ulaşmak zorundayım yaza taşş gibi olmak istiorum :)
haydi kızlar hazirana hedeflere koşalaım mezun olalam:)hepinzi öpüyorum biraz uzanıcam gene yazıcam ama sık sık artık burdayım :)
Hoşgeldin canımGeçmiş olsun Ne güzel kocaman ağırlıkları taşımayacaksın artık Süper iz falan kalıyor mu bu ameliyattan
Canım grup adına sana ve aynalara teşekkür ederim Liste zaten öyle olacaktı Semo bildirim yapsa bile
Pinup zaten ameliyat olduğu için giremedi burakefsa zaten pek giremiyor Nes de bir süre gelemeyeceğini söylemişti Onu bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazalım değil mi Semo
merhaba nam,merhaba kızlar
çok ama çooook eskiden bu takımın lideriydim.
Neler yapıyorsunuz diye bir göz atayım demiştim
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?
sanki uzuun zamandır hiç yoktum gibi hissediyorum oysa cuma günü görevli olduğum için giremedim ve hafta sonu zaten giremiyorum topu topu 3gün yoktum. o üç günde hiiç iyi şeyler olmadı eşim evde ya hani heep kendi ağzına uyan şeyler yapıyor yesem bir türlüü yemesem bir türlü ama hiiç iyi halde değilim.
şu sıralar okulda bayağı bir sıkıntım var onun stresi, bu hafta eşim askerlik için sınava girecek nereye gidecek belli olacak onun stresi ve nereye gideceği belli olmasada haftaya kesin gidiyor buysa en büyük stres aklıma geldikçe içim daralıyor napcam ben bir başıma nasılda alışmıştım aşkıma...stres sanki doyma hissimi köreltiyor acıktırıyor
yaa kıyamam şimdiden hayırlı tezkereler
tersten mi düşünsen tgullcm canım sıkkın yemek istemiyorum gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?