Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pinup naber
hatice 45dk sizin takımdaydım ama sorun semonun gelmemesi deildi 3mü 4mü arkadaşın bildirim yapmamasıydı:78:

pinup naber
hatice 45dk sizin takımdaydım ama sorun semonun gelmemesi deildi 3mü 4mü arkadaşın bildirim yapmamasıydı:78:

merhabaa zalimi aslında öğlengelmiştim hemen yakalamışşsın ama hepsini okuyum cevap yazıcam derken ziyarteime arkadaşlarım geldi yazamadım daha iyiyim çok saol cnm :)

kılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr benn gelldiimmm

artık memeişlerim baya küçüldü ee tabi epey zayıf görünüyorum :)

bir göğüsümden 400 diğerinden 500gr aldılar :)

giderken 61.1 dim tartıldım 61.7 nasıl ya dedim kafadan 1 kg yağ kestiler ve 1 gün kustu boyunca hiç bişi yemeden sürekli kustum malum narkoz
benim bu tartı kesin bozuk kızlar valla anlmadım:S

bugün tartıldım 60.2 çıktım yeni aldığım baskülü değiştrcem sanırım :)

amelyatım iyi geçt kızlar 15 gün boyunca rapor var evdeyim yani ama ilk defa bugün pc açtım her geçen gün daha iyi oluyoru tabi aa çokda ayakta kalamıyorum

kızlar memeişlerde küçüldü hedefime ulaşmak zorundayım yaza taşş gibi olmak istiorum :)

haydi kızlar hazirana hedeflere koşalaım mezun olalam:) hepinzi öpüyorum biraz uzanıcam gene yazıcam ama sık sık artık burdayım :)

Semo sen bildirim yapacaksın diye ben de tekrar bakmadım Giremeyeceğin zaman önceden haber verirsen ben halledebilirim olur mu Neyseki kardeş takım yardımımıza koşmuş

yeti$irim sandim, yeti$emedim canim ya.
Sagolsun kardes takim, bizi control etmi$. Bende onlari control ediyorum, listeyi payla$irken.
Onun icin karde$ takimiz zaten, degilmi

gecmis olsun canim, dinlen ne guzel 15 gune inschallah igle$irsin, hic bir seyin kalmaz.
Cok sevindim ameliyatin iyi gectigine, hadi bakalim seker, hayirli ugurlu olsun yeni memi$ler :87:

pinup naber
Canım grup adına sana ve aynalara teşekkür ederim Liste zaten öyle olacaktı Semo bildirim yapsa bile
Pinup zaten ameliyat olduğu için giremedi burakefsa zaten pek giremiyor Nes de bir süre gelemeyeceğini söylemişti Onu bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazalım değil mi Semo

Hoşgeldin canımGeçmiş olsun Ne güzel kocaman ağırlıkları taşımayacaksın artık Süper iz falan kalıyor mu bu ameliyattan

Olur canim, nes i geri donmek uzere ayrildi yazalim.
sa ve female listeye girecekmi bu hafta?

utanarak soyluyorum, bende 2 kilo aldim bilgisayarim yokken

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?
sanki uzuun zamandır hiç yoktum gibi hissediyorum oysa cuma günü görevli olduğum için giremedim ve hafta sonu zaten giremiyorum topu topu 3gün yoktum. o üç günde hiiç iyi şeyler olmadı eşim evde ya hani heep kendi ağzına uyan şeyler yapıyor yesem bir türlüü yemesem bir türlü ama hiiç iyi halde değilim.

şu sıralar okulda bayağı bir sıkıntım var onun stresi, bu hafta eşim askerlik için sınava girecek nereye gidecek belli olacak onun stresi ve nereye gideceği belli olmasada haftaya kesin gidiyor buysa en büyük stres aklıma geldikçe içim daralıyor napcam ben bir başıma nasılda alışmıştım aşkıma...stres sanki doyma hissimi köreltiyor acıktırıyor

yaa kıyamam şimdiden hayırlı tezkereler

tersten mi düşünsen tgullcm canım sıkkın yemek istemiyorum gibi :)

yaa kıyamam şimdiden hayırlı tezkereler

tersten mi düşünsen tgullcm canım sıkkın yemek istemiyorum gibi :)

ayyy öyle olanlar biliyorum duyuyorum nasıl özeniyorum canım sıkkın canım bişi istemiyor diyor bir bakmışın iğneden ipliğe dönmüş. bende canım sıkkınya güzel birşeyler yiyerek hayattan tat almaya çalışıyorum ama tat alamadıkça yedikçe yiyorum...

slm kizlar, dun aksam sadece meyve yedim.
saat 6da aksam yemegimi yemistim, kendimle dun cok gurur duydum.
Inschallah bugunde sadece meyve yerim aksam yemeginden sonra.

Tgull cum hadi hayirlisi olsun canim, inschallah istediginiz yere cikar.
haftaya kadar doya doya sev koci$i
ALLAH yardimin olsun...

merhabaa arkadaşlar haftasonu giremedim akşamları geç geldim işten.

hemen bugün yediklerimi paylaşayım
sabah kepekli ekmek meyve suyu
öğlen ızgara et patates ve sebze
akşam: salata

aralarda ise meyve yedim..

2 kiloyu almamam gerekiyor ve mümkünse dahaçok vermem gerekiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…