Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kizlar,

SA cim, menun cok super canim, tebrik ederim.

Bende bugun neler yemisim bakalim birrr
sabah: sebzeli sandwich
oglen: 1 parca pasta
ara: 100 calorilik, diyet biskuvi
aksam: 2 kase corba
sonra: 100 calorilik diyet biskuvi
vee son olarak elma ve kivi

Iyi gibi sanki, demi kizlarrr

bende öle olduğum için anlıyoru aslında ama yapma tgull etme tutma :)

bu arada ben ameliyattan sonra baya iştahım kesildi aslında işştahımn kesilmesi dışında inanılmaz sağlıklı besleniyorum annem sağolsun.ziyaretime gelen Herkes süzülmüşsün diyor :)

şöle sabah güsel kahvaltı 2 saat snra meyve öğlen çorba snr bi kaç saat snr gene meyve ve akşam yemek :) ama az miktarda belki bu kadar sık yediğim için çok yiyemiyorum bilmiyorum hasta olduğum için her gelen süper pasta börek turta çörek kurabiye getriyo bnm cnm yemek istemio hiç :)

tabi annmde süper şeyler yapıo seviyorum die çikolata alıo herkes bn hiç bişiye dokunmuyorum :)

S.A. female nerelerdesiniz kızlar neler yediniz bakayımHaftasonu paylaşım yapmayıp kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa

berbat bi haftasonuydu ne yedigimi hatırlıyorum nede içtiğimi mutfağıma su girdi hala iski yi bekliyorum geleceklerde şu çatlattıkları su saatini değiştirecekler
su saatinin başında nöbetçi oldum resmen çok uykum çok sinirliyim evimden nefret ediyorum bide davetsiz misafirle uğraştım hala kafayı yiyecegim eve nerden girdigini anlamadığım bi yaratıkla karşılaştım neyse hafta sonu demeyin bana bugün güzel bi gün dimi

ne yediğime gelince henüz bişe yemedim şimdi mutfağa gidip herşeyi yemek geçiyor içimden sinirlenince yemek yiyenlerdenim ama yemicem :))
1 domates, 1 dilim ekmek beyaz peynir bide rezene çayı alıp gelicem

Kızlar herkeze merhaba ben geldim uzun süredir görüşemiyoruzz biliyosunuz ben dr a falan gittimm sürekli koşuşturmaca tabi diyet falan yapmadım ama kiloda almadım sadece kullandığım ilaçların etkisi ile karnm biraz şiş bu arada dr tüp bebeğe gerek yok dedi bana çok mutluyum belki hamile olabilirm şu anada ama kesin iki hafta sonra belli olucak o yüzden benim gruba devam etmem içinde iki haftaya ihtiyacım varrr şimdilik spor falan yapamıyorum,diyette yapamıyorumm bakalım sonra durumuma göre davranıcamm hamile olsam bile yinede burda kalıp düzenli kilo almak istiyorumm kızlar dua edin benim için hepinizi öptüm görüşmek üzere

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

hosgeldin canim, ALLAH gonlune gore versin. Hadi bakalim, inschallah bebis vardir
bize haber ver o zaman belli olunca, seni geri donmek uzere ayrildi yaziyorum bu hafta
Kendine iyi bak, CANINI SIKMA canim, gec olsun saglikli olsun inschallah

slm kizlar nerelerdesiniz bakalim? umarim kacamak pe$inde degilsiniz
bugun iyi basladim, inschallah tamamini getirebilirim
bakalim... aksama menumu yazarim.

pazar ve pazartesi cok iyi basladim bennnnn

female cim, gecen cuma kac kiloydun canim?
onu baslangic kilon olarak listeye ekliyecegim.

gercektende berbat gecmis hafta sonun..
yaratikla mi karsilastin?
ama olsun hayat guzel, buda gecer, evet bencede bugun guzel bir gun

female cim, gecen cuma kac kiloydun canim?
onu baslangic kilon olarak listeye ekliyecegim.

72 başladım geçen cuma 70 geldim

gercektende berbat gecmis hafta sonun..
yaratikla mi karsilastin?
ama olsun hayat guzel, buda gecer, evet bencede bugun guzel bir gun

evet semo berbat bir haftasonuydu yaratığın leşiyle karşılaştım hayatım, berbattı neyse bu günleri yaşamam gerekiyormuş. bunlara alışmalıymışım normal yani :)))
şimdide eskidekilerle kavga ettim rahatladım nescafe içiyorum

öğlen : 1 karışık tost portakal suyu
akşam : çorba ve tavuk yiyicem
bugünde bitti hayırlısıyla yarın görüşürüz

Sağol canım eve geri dönmek üzere ayrıldı yazarsanız sevinirim canım herşeyin hayırlısı şu anda allah'a şükür bende de eşimdede bir sorun yokk yinede olmassa artık buda allahın takdiri yapacağımız bişey yokk hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi geç olsunda sağlıklı sıhatli olsunn kendine iyi bak tabii hemen haber veriririm

merhaba kızlar eşim bana tablet pc almış hiç kullanamıyorum bu aptal şeyi mesajları bile okuyamadım bi ton kavga ettik istemiyorum bunlardan dediğim halde habersiz almış beni biraz idare edin bu günlerde çok sık giremeyebilirim

haticecim bence hemen alışırsın

bugün yediklerime gelelim sabah ekmek ve meyve suyu..

öğlen çorba salata

Akşam ise kestane yedim başkada bişe yemedim

su içtim 1bucuk litre

iyi geceler kızlar bu saatte halen evle uğraşıyorum bu hafta bitecek inşallah bu ara giremeyebilirim nolur beni idare edin hepiniz öpüyorum güzel paylaşımlar

haticecim bence hemen alışırsın

bugün yediklerime gelelim sabah ekmek ve meyve suyu..

öğlen çorba salata

Akşam ise kestane yedim başkada bişe yemedim

su içtim 1bucuk litre

evet biiraz alıştım aslında 3tane laptop bozduk oğlumla ekranını arkaya zorluyor kırıyor o yüzden tablet almış dayansın diye biraz haksızlık ettim eşime galiba süpriz yapmak istemiş
canım ne güzel az yemişsin süpersin ya ben bu ara ipin ucunu kaçırdım iyice dün çok yedim ama bugün oruç tutuyorum

günaydın kızlar
kahvaltıda 1 dilim ekmek, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 bardak süt içtim
şimdi elma yiyip kızımla zıplıyorum :))

merhaba kızlarr,
nasılsınız?
bu gün kocacım sınava gitti uzun mu kısa mı yapacak belli olacağı sınav.bende stres stres stres....
ne yediklerimden bir süre bahsedip kötü örnek olmak istemiyorum bir süre idare edin beni. ama düzene girsin hayatım hemen toparlamaya çalışacağım.

hakkınızda hayırlısı olsun tgull, biraz zor geçer ama şükret çocuğun yok benim eşim 6 ay yoktu kızımın psikolojisi bozuldu. inşallah yakın şehirlerde olursunuz

öğlen: yarım dürüm, ayran
akşam: biraz et ve makarna, kadayıf

inşallah...en azından hani uzakta olsa rahat ulaşabileceğim bir yerde olsa onada razıyım. kuzim doğuda telefondan bile ulaşmak o kadar zor ki zavallımın hafta sonu çarşı izni bile yokmuş çocuk çıkıp arasa...
dediğin gibi çocuğumun olmaması bir şans.kendi kendimi teselli ediyorum işte napalım vatan borcu yeteri kadar bekledi sırası gelen er geç yapacak...
. asker gidecek geri dö ne cek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…