ayyy öyle olanlar biliyorum duyuyorum nasıl özeniyorum canım sıkkın canım bişi istemiyor diyor bir bakmışın iğneden ipliğe dönmüş. bende canım sıkkınya güzel birşeyler yiyerek hayattan tat almaya çalışıyorum ama tat alamadıkça yedikçe yiyorum...
S.A. female nerelerdesiniz kızlar neler yediniz bakayımHaftasonu paylaşım yapmayıp kaçamak mı yapıyorsunuz yoksa
Tgull cum hadi hayirlisi olsun canim, inschallah istediginiz yere cikar.
haftaya kadar doya doya sev koci$i
ALLAH yardimin olsun...
Kızlar herkeze merhaba ben geldim uzun süredir görüşemiyoruzz biliyosunuz ben dr a falan gittimm sürekli koşuşturmaca tabi diyet falan yapmadım ama kiloda almadım sadece kullandığım ilaçların etkisi ile karnm biraz şiş bu arada dr tüp bebeğe gerek yok dedi bana çok mutluyum belki hamile olabilirm şu anada ama kesin iki hafta sonra belli olucak o yüzden benim gruba devam etmem içinde iki haftaya ihtiyacım varrr şimdilik spor falan yapamıyorum,diyette yapamıyorumm bakalım sonra durumuma göre davranıcamm hamile olsam bile yinede burda kalıp düzenli kilo almak istiyorumm kızlar dua edin benim için hepinizi öptüm görüşmek üzere
berbat bi haftasonuydu ne yedigimi hatırlıyorum nede içtiğimi mutfağıma su girdi hala iski yi bekliyorum geleceklerde şu çatlattıkları su saatini değiştirecekler
su saatinin başında nöbetçi oldum resmen çok uykum çok sinirliyim evimden nefret ediyorum bide davetsiz misafirle uğraştım hala kafayı yiyecegim eve nerden girdigini anlamadığım bi yaratıkla karşılaştım neyse hafta sonu demeyin bana bugün güzel bi gün dimi
ne yediğime gelince henüz bişe yemedim şimdi mutfağa gidip herşeyi yemek geçiyor içimden sinirlenince yemek yiyenlerdenim ama yemicem :))
1 domates, 1 dilim ekmek beyaz peynir bide rezene çayı alıp gelicem
female cim, gecen cuma kac kiloydun canim?
onu baslangic kilon olarak listeye ekliyecegim.
gercektende berbat gecmis hafta sonun..
yaratikla mi karsilastin?
ama olsun hayat guzel, buda gecer, evet bencede bugun guzel bir gun
haticecim bence hemen alışırsın
bugün yediklerime gelelim sabah ekmek ve meyve suyu..
öğlen çorba salata
Akşam ise kestane yedim başkada bişe yemedim
su içtim 1bucuk litre
merhaba kızlarr,
nasılsınız?
bu gün kocacım sınava gitti uzun mu kısa mı yapacak belli olacağı sınav.bende stres stres stres....
ne yediklerimden bir süre bahsedip kötü örnek olmak istemiyorum bir süre idare edin beni. ama düzene girsin hayatım hemen toparlamaya çalışacağım.
hakkınızda hayırlısı olsun tgull, biraz zor geçer ama şükret çocuğun yok benim eşim 6 ay yoktu kızımın psikolojisi bozuldu. inşallah yakın şehirlerde olursunuz
öğlen: yarım dürüm, ayran
akşam: biraz et ve makarna, kadayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?