Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vavvvvvvvvvvv evde yok yok ne ararsan var :)) tgullcum inşallah bende 60 ları görürüm. bende annemin yanındaydım eylülde geldim 6 ay kadar kaldım 2 ayı yazlıkta geçti. denizde kilo verilirken annemin üstün çabaları ve nefis yemekleriyle kilo aldım. eşime 6 aylık arada görürsün ben zayıflarım diye hava atmıştım ama geldiginde beni görünce geçti dalgayı neyse annem yok artık kilo vermem lazım
dilerim herşey gönlünce olur tatlı sağlıklı bir bebişin olur

aahhh tgull cum,
bende dusunuyorum artik cocuk inschallah,
yaza ba$licam bu gidi$le, koci$ rahat vermiyor artik.
ben baba olacagim deyip duruyor

seninle burda kaliriz, fazla kilo almamak icin sava$iriz, ayni zamanda birbirimizi bilgilendiririz

kizlarimmmmm, mankenlerim ben kacarrrrr

Ho$geldin aramiza canim, 1 hafta denem surecin var.
duzenli paylasim yaparsan, haftaya cuma listeye girebilirsin.
kizin kac yasinda? ALLAH bagi$lasin
Diyetin de ba$arili olursun inschallah canim, hadi bakalim hep beraber kilo lara elveda edelimmm :96:
boyun kac female cim?

bende suan 67 kilo oldum, hedefim 60 kilo olmak.
evliyim, calisiyorum, henuz cocugum yok, aliyorum kilo, veriyorum kilo, aliyorum kilo...[/QUOTE]

merhaba semo teşekkür ederim
kızım 4 yaşında valla diyet yapmıyorum sadece az yiyorum çünkü ne zaman diyet yapmaya kalksam kilo alıyorum inşallah kilolardan kurtuluruz hep birlikte
boyum : 1.69
kilo : 72
hedefim : 62 ( inşallah )

bugün ne yedim
sabah : kaşarlı tost, şekersiz beşi bi yerde çay
ara öğün rta şekerli türk kahvesi, 1 elma, 2 çeviz
öğle : 1 kase çorba yoğurt
akşam : eşim yok ne bulursam onu yiyicem :)) galiba yine çorba yerim bugün yemek yapmama günüm

evet evet,
yaza kadar şu k,lolar geri dönmemek üzere gitsin sen okulu bitir benim kociş askerden dönsün yapalım valla bebek. ama şöyle formda manken gibi anneler olalım...

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz??

Ben dün bütün gün çalıştım.. şefim bu perşembe işi bırakıyor diye dün akşam yemeğe davet etti bir kaç kişiyi...

hemen yediklerimi paylaşıyorum..

Salı 23. Kasım:
Sabah: bir parça kepek ekmek ve su
Öğlen: Tuzsuz ve yağsız haşladığım sebze yanında 1 domates tabi bunlarla doymadığım için birde Elma yedim ( meyve yemeyi pek sevmemde.. )
Akşam.. maalesef şef davet ettiği için istediğim gibi dikkat edemedim herkes şarap yada kola içerken ben soda söyledim ve 2 dilimcik pizzamı okadar yavaş yedimki yememezlik yapıyormuş gibi görünmemek için ( allahtan kadıncağız herbirimize bir pizza söylemedi )

Bugün ise çalışmıyorum.. sabah pek erken uyanmadığım için sadece süt içtim biraz öncede mandalina yedim 3tane Akşamada bakıcam artık

Evde olmanın tadını çıkarıp el işi yapayım sonra sporumu yapıcam

Selam kızlar nasılsınız Ben bu sabah oğlan kucağımda kaydım düştüm Neyseki ona bişey olmadı da kalçam ve dirseğim çok fena ağrıyor Kırık çıkık yok neyseki Kendimi hiç iyi hissetmiyorum Kilo da aldım zaten Çevremdeki herkes bayram tatilinde kilo aldığını söylüyor Kıtlıktan mı çıktık nedir Ben de utanıyorum

Hatice_84, ya geçmiş olsun inşallah hemencik geçer ağrıların..

Bayram zamanıda kilo aldım diye dert etmen normal fakat adı üstünde işte bayram bence tekrar dikkat edersen verirsin kilolarını ay utanacak ne var canım sende

geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş ya elindede çocukla iyiki çocuğa bişi olmamış. ağrılarında tez geçer inşallah.valla bende çok utanıyorum çok kilo aldım...

merhaba kızlar günaydınlar,
neler yedim ne yaptım anlatayım.
dün öğretmenler günü diye eşim bana süpriz yaş pasta almış bir dilim yedim ondan sonra bir tabak yağsız pırasa yemeği. dışarı çıktık markete gittik yürüyerek yarım saat falan yürüdük. sonra erken yediğim için yemeği acıktım ve marul yedim nar ekşili ve ekmeksiz.

kahvaltıdada 1domates 1salatalık, bir kaç marul ve 3dilim sucuk küçük bir dilim kepek ekmekle birlikte..

ara öğünümüde üç bisküvi ile yaptıım...

kızlar yarın görevlendirmedeyim dışarıda olacağım o yüzden kilo bildirimimi şimdi yapayım dedim;
maalesef 2ay öncesine geri döndüüm
..

***3. TAKIM 182. ETAP***

Semo 65,00
burakefsa 67,00
hatice_84 57,40
pinup 61,10
tgull (63,70 / 65.70/-2.0/-0.78%)
Nes84 64,50
3.takim t k 378,70

Son düzenleme:
merhaba kızlar

çok ama çooook eskiden bu takımın lideriydim.

Neler yapıyorsunuz diye bir göz atayım demiştim

tgull öğretmenmiydin biraz geçikmeli olacak ama ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN :))

ara öğün : yoğurt, elma ve ceviz , türk kahvesi
öğlende: 1 kase çorba 1 dilim ekmek

Bugün yediklerim:

Sabah:Kepekli ekmek
Öğle: çorba, haşlanmış patates ve ıspanak
Akşam: Bol domatesli salata

Yarın sabah tartılıp kilomu yazarm

Günaydın kızlaarrr pazar gününden bu yanaaa 2 kilo gitttiii tabii fazla sevinmemem lazımtam gazdevam ediyorum...

kilom 78

Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Tgull geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…