tekrar hoşgeldin...
evde ne olursa olsun motivasyon olmadıktan sonra hiç biri bi işe yaramıyor.
benim evde koşu bandı, mekik aleti,titreşimli bel kemeri,walk at home cd si, twister, zayıflama hapı,beşi bir yerde çay, plates cd si....ne ararsan var ama motivasyon ve irade çoğu zaman az ve bazen hiç yok.
geçen mart girdim takıma 71 kiloydum. yaza kadar güzel kilo verdim hele 63,62leri gördüüm ipleri saldım... nasılsa vücut bayağı toparladı her gören ooo incecik olmuşun dedi hedefe ulaşmadan o rahatlık beni diyetten uzaklaştırdı. derken eylülde baktım 65 lerdeyim amman aman dediim eylülden beri ancaak 63,700oldum ve o da kurban bayramına kadar. bayramda memlekete gittim anacım mis gibi yemekler yapmış bol bol yediim ve gelir gelmez tartıya koştum 66gösterdi:84:. 1haftada 2kilodan fazla.
almak kolaay vermek zor. motivasyon çok önemli ve inşallah burada birbirimizi motive ederek hep birlikte zayıflayacağız...
(bu arada yaza bende bebiş istiyorum ve yaza kadar kilomun inebildiği kadar inmesini çok istiyorum)
tekrar hoşgeldin...
evde ne olursa olsun motivasyon olmadıktan sonra hiç biri bi işe yaramıyor.
benim evde koşu bandı, mekik aleti,titreşimli bel kemeri,walk at home cd si, twister, zayıflama hapı,beşi bir yerde çay, plates cd si....ne ararsan var ama motivasyon ve irade çoğu zaman az ve bazen hiç yok.
geçen mart girdim takıma 71 kiloydum. yaza kadar güzel kilo verdim hele 63,62leri gördüüm ipleri saldım... nasılsa vücut bayağı toparladı her gören ooo incecik olmuşun dedi hedefe ulaşmadan o rahatlık beni diyetten uzaklaştırdı. derken eylülde baktım 65 lerdeyim amman aman dediim eylülden beri ancaak 63,700oldum ve o da kurban bayramına kadar. bayramda memlekete gittim anacım mis gibi yemekler yapmış bol bol yediim ve gelir gelmez tartıya koştum 66gösterdi:84:. 1haftada 2kilodan fazla.
almak kolaay vermek zor. motivasyon çok önemli ve inşallah burada birbirimizi motive ederek hep birlikte zayıflayacağız...
(bu arada yaza bende bebiş istiyorum ve yaza kadar kilomun inebildiği kadar inmesini çok istiyorum)
aahhh tgull cum,
bende dusunuyorum artik cocuk inschallah,
yaza ba$licam bu gidi$le, koci$ rahat vermiyor artik.
ben baba olacagim deyip duruyor
seninle burda kaliriz, fazla kilo almamak icin sava$iriz, ayni zamanda birbirimizi bilgilendiririz
kizlarimmmmm, mankenlerim ben kacarrrrr
Selam kızlar nasılsınız Ben bu sabah oğlan kucağımda kaydım düştüm Neyseki ona bişey olmadı da kalçam ve dirseğim çok fena ağrıyor Kırık çıkık yok neyseki Kendimi hiç iyi hissetmiyorum Kilo da aldım zaten Çevremdeki herkes bayram tatilinde kilo aldığını söylüyor Kıtlıktan mı çıktık nedir Ben de utanıyorum
Selam kızlar nasılsınız Ben bu sabah oğlan kucağımda kaydım düştüm Neyseki ona bişey olmadı da kalçam ve dirseğim çok fena ağrıyor Kırık çıkık yok neyseki Kendimi hiç iyi hissetmiyorum Kilo da aldım zaten Çevremdeki herkes bayram tatilinde kilo aldığını söylüyor Kıtlıktan mı çıktık nedir Ben de utanıyorum
Allah korumuş. çocuklara bişe olmasında bizim acılarımız çabuk geçer. çok çok geçmiş olsun canım . üzme canını kilo dediğin dedirki bugün var yarın yok hep birlikte kurtuluruz inşallah söyleyen kişiler senden zayıfmı sanki
sabah kahvaltım:1 yumurta, rezene çayı (şekersiz)
merhaba kızlar günaydınlar,
neler yedim ne yaptım anlatayım.
dün öğretmenler günü diye eşim bana süpriz yaş pasta almış bir dilim yedim ondan sonra bir tabak yağsız pırasa yemeği. dışarı çıktık markete gittik yürüyerek yarım saat falan yürüdük. sonra erken yediğim için yemeği acıktım ve marul yedim nar ekşili ve ekmeksiz.
kahvaltıdada 1domates 1salatalık, bir kaç marul ve 3dilim sucuk küçük bir dilim kepek ekmekle birlikte..
ara öğünümüde üç bisküvi ile yaptıım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?