inşallah...en azından hani uzakta olsa rahat ulaşabileceğim bir yerde olsa onada razıyım. kuzim doğuda telefondan bile ulaşmak o kadar zor ki zavallımın hafta sonu çarşı izni bile yokmuş çocuk çıkıp arasa...
dediğin gibi çocuğumun olmaması bir şans.kendi kendimi teselli ediyorum işte napalım vatan borcu yeteri kadar bekledi sırası gelen er geç yapacak...
.asker gidecek geri dö ne cek...
inşallah...en azından hani uzakta olsa rahat ulaşabileceğim bir yerde olsa onada razıyım. kuzim doğuda telefondan bile ulaşmak o kadar zor ki zavallımın hafta sonu çarşı izni bile yokmuş çocuk çıkıp arasa...
dediğin gibi çocuğumun olmaması bir şans.kendi kendimi teselli ediyorum işte napalım vatan borcu yeteri kadar bekledi sırası gelen er geç yapacak...
.asker gidecek geri dö ne cek...
merhaba kızlar eşim bana tablet pc almış hiç kullanamıyorum bu aptal şeyi mesajları bile okuyamadım bi ton kavga ettik istemiyorum bunlardan dediğim halde habersiz almış beni biraz idare edin bu günlerde çok sık giremeyebilirim
iyi geceler kızlar bu saatte halen evle uğraşıyorum bu hafta bitecek inşallah bu ara giremeyebilirim nolur beni idare edin hepiniz öpüyorum güzel paylaşımlar
en büyük asker bizim askerr
merhaba kızlarr,
nasılsınız?
bu gün kocacım sınava gitti uzun mu kısa mı yapacak belli olacağı sınav.bende stres stres stres....
ne yediklerimden bir süre bahsedip kötü örnek olmak istemiyorum bir süre idare edin beni. ama düzene girsin hayatım hemen toparlamaya çalışacağım.
Tgull canım çabucak geçer zaman kavuşursun kocacığına inş Benim eşim biz tanışmadan askerliğini yapmış o yüzden bilmiyorum asker yolu gözlemeyi Ama zordur ya o gidince yalnız mı kalacaksın evde ailenin yanında falan kalsan
Semo ben de bilmiyordum görene kadar dokunmatik ekran cep telefonu gibi tuşları falan yok büyüklüğü netbooklar kadar Evet ben de cadıyım almasın öyle beğenmeyeceğim şeyler
dün akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası ve 1 tabak taze fasulye yedim sonra dayanamadım bir de çikolata yedim
evet haticecim yanlız kalacağım. ailemle ayrı şehirlerdeyiz ve yarım gün uzaklıktalar bana, çalıştığım için ben yanlarına gidemem.okula giden kardeşlerim olduğu içinde annem yanıma gelemez... kayınvaldemlerdende uzaktayız.
yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.[/COLOR]
hehe tabi fazlalıklar gidince en iyi ben göründüm :)
hehe tabi fazlalıklar gidince en iyi ben göründüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?