günaydın kızlar Female üzülme canım ya alması çok kolay vermesi bir okadar zor Bu hafta hep birlikte ortak bir diyet yapalım mı ne dersiniz
amin teşekkürler:81:slm kizlar,,, tgull ve s_a girmediler
ben payla$im yapiyorum
hayirli cumalar, allahım hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
tgull cuma sabir versin,
nes cime bebis versin,
hersey gönlumuzce olsun inschallah
Canım kendi diyetimizi kendimiz mi oluştursak hem daha esnek olur Mesela şöyle bişey yapabiliriz 3 ana öğün ve ara öğünler için alternatileri olan bir liste oluşturalım böylece alışkanlıklarımızdan çok vazgeçmeyiz Atıyorum öğlen yemeğinde 1 kase yoğurt, herhangi bir çeşit çorba ya da salata gibi alternatiflerden birini seçebiliriz Kaçamak yapana da ceza verelim Ben de senin gibi tek başıma zorlanıyorum Bu hafta yarış yapalım mı ikimiz ne dersin Kim daha fazla kilo verecekharika olur hatice_84 tek başıma diyet yapamıyorum grup olarak yaparsak daha iyi olur varmı bildigin bi diyet
slm kizlar,,, tgull ve S_A girmediler
ben payla$im yapiyorum
Hayirli cumalar, ALLAHIM hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
Tgull cuma sabir versin,
Nes cime bebis versin,
Hersey gönlumuzce olsun inschallah
takim birincisiiiiii = PINUP
takim ikincisiiiiiiii = HATICE
takim ücuncusuu = FEMALE
TEBRIK EDERIM KIZLAR, ba$arilarinizin devamini temeni ederiz
banada dayakkk
Çok komiğim ya her cuma motive oluyorum Cumartesi kayboluyor Offf kızlar nerdesiniz ya vereceğim değil mi bu kiloları motive edin azıcık beni
takim birincisiiiiii = PINUP
takim ikincisiiiiiiii = HATICE
takim ücuncusuu = FEMALE
TEBRIK EDERIM KIZLAR, ba$arilarinizin devamini temeni ederiz
banada dayakkk
Geçmiş olsun pinup
ne ameliyatı oldun dilerim çabuk iyileşirsin
Canım kendi diyetimizi kendimiz mi oluştursak hem daha esnek olur Mesela şöyle bişey yapabiliriz 3 ana öğün ve ara öğünler için alternatileri olan bir liste oluşturalım böylece alışkanlıklarımızdan çok vazgeçmeyiz Atıyorum öğlen yemeğinde 1 kase yoğurt, herhangi bir çeşit çorba ya da salata gibi alternatiflerden birini seçebiliriz Kaçamak yapana da ceza verelim Ben de senin gibi tek başıma zorlanıyorum Bu hafta yarış yapalım mı ikimiz ne dersin Kim daha fazla kilo verecek
saol canım sen yeniydin dimi :) göğüslerimi küçülttüm de ordan 1 kilo gitti :)
evet yeniyim yepyeni zor bi ameliyatmıydı. tekrar geçmiş olsun. bende basenlerimi küçültsem kesin 3 kilo gider:)) bu hafta hatice_84 geçmiş olurum
ya arkadaşlar çok özür dilerimm
gelemedim sabah.. ya ben her sabah cuma 7 de evden çıkıyorum diye sabahları giremiyorum akşamda 7 bucukta anca evde oluyorumdün akşamdan yapamadım..
vallahi haticecim ne ceza versen razıyımmşu anki kilom 77.5..... anca 500 gram gitti bu sefer.. fakat durmak yok yola devamm
İstediğin yerini küçült bu hafta beni geçemeyeceksin regl oldum haftasonu cumaya kadar o da biter çok zayıflayacağım çokkkkkkk[/QUOT
görüşücez hayatım ben daha çok zayıflıcam.. senin canın cikolata çekmiştirşimdi ekmege sürülen cinsinden yumuşacık yedikce insanı mutlu eden agzında eriyen müthiş lezzet yada çıtır çıtır bir gofret ısırınca agzında dagılan regl dönemi baklavada harika olur diyarbakır burma kadayıf cevizli aa künefe ye daha lezzetli ye hatice_84 afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?