Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar, tgull da girmeyebilir, o zaman sadece S_A kaldiiiii

***3. TAKIM 184. ETAP***

Semo ( 65.00 / 67.00 / -2.00 / -1.30%)
burakefsa ( 67.00 / 67.00 / 0.00 / 0.00 % )
hatice_84 ( 58.50 / 58.00 / 0.50 / 0.85% )
pinup ( 61.10 / 59.70 / 1.40 / 2.29% )
tgull ( 65.70 / 65,70 / 0.00 / 0,00% )
S_A ( 78.00 / 78,00 / 0.00 / 0,00% )
female (70.00 / 69.50 / 0.50 / 0.71%) (yeni uye)
Nes84 ( 64,50 ) (geri donmek uzere ayrildi)

3.takim toplam kilo ( 465,30 / 464,90 / 0.40 / 0.09% )

slm kizlar,,, tgull ve S_A girmediler
ben payla$im yapiyorum

Hayirli cumalar, ALLAHIM hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
Tgull cuma sabir versin,
Nes cime bebis versin,
Hersey gönlumuzce olsun inschallah

takim birincisiiiiii = PINUP
takim ikincisiiiiiiii = HATICE
takim ücuncusuu = FEMALE

TEBRIK EDERIM KIZLAR, ba$arilarinizin devamini temeni ederiz
banada dayakkk

harika olur hatice_84 tek başıma diyet yapamıyorum grup olarak yaparsak daha iyi olur varmı bildigin bi diyet
Canım kendi diyetimizi kendimiz mi oluştursak hem daha esnek olur Mesela şöyle bişey yapabiliriz 3 ana öğün ve ara öğünler için alternatileri olan bir liste oluşturalım böylece alışkanlıklarımızdan çok vazgeçmeyiz Atıyorum öğlen yemeğinde 1 kase yoğurt, herhangi bir çeşit çorba ya da salata gibi alternatiflerden birini seçebiliriz Kaçamak yapana da ceza verelim Ben de senin gibi tek başıma zorlanıyorum Bu hafta yarış yapalım mı ikimiz ne dersin Kim daha fazla kilo verecek

Çok komiğim ya her cuma motive oluyorum Cumartesi kayboluyor Offf kızlar nerdesiniz ya vereceğim değil mi bu kiloları motive edin azıcık beni

slm kizlar,,, tgull ve S_A girmediler
ben payla$im yapiyorum

Hayirli cumalar, ALLAHIM hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
Tgull cuma sabir versin,
Nes cime bebis versin,
Hersey gönlumuzce olsun inschallah

inşallahhhhh banada çabucak iyileşme versin beni unuttun semo galiba :)

takim ücuncusuu = FEMALE

banada dayakkk

:82: benimki biraz hileli gibi oldu ama güsel oldu kızlar

Çok komiğim ya her cuma motive oluyorum Cumartesi kayboluyor Offf kızlar nerdesiniz ya vereceğim değil mi bu kiloları motive edin azıcık beni

haticee yapmaaa :) bence kesinlikle ana öğün ara öğün olayına dikkat etmek gerekir o zaman insanın canı birşeyde istemiyor:)

ben evde yattığımdan beri her sabah güsel kahvaltı bir kaç saat sonra meyve sonra çorba sonra gene meyve veya kurabiye akşam yemeği şeklinde besleniyorum hiç acıkmadığım içinde acayip yemiorum:)

aslında evde yatmak yerine hareketli olsaydım oooo :)

ya arkadaşlar çok özür dilerimm

gelemedim sabah.. ya ben her sabah cuma 7 de evden çıkıyorum diye sabahları giremiyorum akşamda 7 bucukta anca evde oluyorum dün akşamdan yapamadım..

vallahi haticecim ne ceza versen razıyımm şu anki kilom 77.5..... anca 500 gram gitti bu sefer.. fakat durmak yok yola devamm

takim ücuncusuu = FEMALE

banada dayakkk

bu hafta birinci ben olucam varmı idalı olan bakın cumts sabah kalkıp 1 dilim beyaz peynirli ekmek, 1 fincan rezene çayımı içtim. şimdi plates topunun üzerinde yuvarlanıcam bu hafta kilo vericem
(hırs yapmam gerekiyorda arkadaşlar kusura bakmayın kendimi motive ediyorum)

olur bana uyar hatice_84, tabiki ben senden daha çok kilo vericem birinci olucam sen kilo veremicen cuma kilo bildiriminden kaçarsın

kahvaltıda : 1 dilim kaşarlı ekmek, 1 fincan rezene çayı

merhabalaar bugün kahvaltı güzeldi haşlanmış yumurta peynir zeytin domates bilindik kahvaltıydı ama ekmek yemedim...

yaklaşık 3 gündür ekmeği kestim ama büyük bir boşlukmuş

neden kimse yok

kahvaltıdan sonra birşey yemedim..

akşamda haşlanmış tavuk göğsü ve az bişi makarna yedimm

evet yeniyim yepyeni zor bi ameliyatmıydı. tekrar geçmiş olsun. bende basenlerimi küçültsem kesin 3 kilo gider:)) bu hafta hatice_84 geçmiş olurum

İstediğin yerini küçült bu hafta beni geçemeyeceksin regl oldum haftasonu cumaya kadar o da biter çok zayıflayacağım çokkkkkkk

Perşembe akşamdan yap o zaman bi daha senin cezan 100 tane karın kası kuvvetlendirme egzersizi yapacaksın o kadar söylüyorum İyi zamanıma denk geldin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…