Gunaydin kizlar :)
Biz normalde 2 senedir falan gidiyoruz :) dur bakiym bu sene gidersek haber ederim sana gorusuruz :) Esim Kahramanmarasli arasi 1 saat :)
Ne guzel bir telas iftar sofrasi helede misafirin varsa zaman su gibi akip gecer :)
Ramazan birileri geldiği zaman ya da biz bir yerelere gittiğimiz de daha güzel oluyorGeçen sene tuhaf bir ramazan olmuştu kimseyi alamamıştık ne de gidebilmiştik bu sene niyet ettim çağırıyoruz herkesi :)
Aa bak seninde dayinlar varmiss ben izinimin cogunu hatayda geciriyorum senide beklerim gelirsen kuzumAynen maraştan daha yakın benim dayımlarda orda :) Gelirsen görüşmek isterim tabi neden olmasın :)
Geçen sene tuhaf bir ramazan olmuştu kimseyi alamamıştık ne de gidebilmiştik bu sene niyet ettim çağırıyoruz herkesi :)
Iyiyim canim sen nasilsin ? Okulun son gunleri ogrenciler icin guzel oluyoda ogretmenler sıkıliyo herhalde :)kızlar nasılsınız bugün de 4 öğrencim var akşama davetliyim bakalım akşam kaç kilo çıkacağım umarım eksi olur yine
hem de çok sıkılıyorum ben okul öncesi olduğu için sürekli sınıftayım yapacak birşey bulamıyorumIyiyim canim sen nasilsin ? Okulun son gunleri ogrenciler icin guzel oluyoda ogretmenler sıkıliyo herhalde :)
herkes çalışmayı bahane ediyor ya da çocuklarının okulunu farkında değiliz ama soğuklaştık artık tek başına iftar yapmak beni üzüyorBizde bir iki yere gideriz bir iki aile cagiririz eskisi gibi degil artik bazi adetler yerine getirilmiyo bahaneler cogaldi. Eskiden orucun ilk gunu hava karanlik olurdu kosa kosa dedemlere giderdim :) butun aile orda amcalar halalar. Simdi izinde bile goremediklerim var
Ben üç günlük tatile gidiyorum evden çıkıyorum birazdan şimdi tartıldım onu yazayım 70.6 kiloyum.Oruc tutanlar bu aksam tartiliyordu kizlar unutmayin :)
herkes çalışmayı bahane ediyor ya da çocuklarının okulunu farkında değiliz ama soğuklaştık artık tek başına iftar yapmak beni üzüyor
Ben üç günlük tatile gidiyorum evden çıkıyorum birazdan şimdi tartıldım onu yazayım 70.6 kiloyum.
Ramazan birileri geldiği zaman ya da biz bir yerelere gittiğimiz de daha güzel oluyor
Aa bak seninde dayinlar varmiss ben izinimin cogunu hatayda geciriyorum senide beklerim gelirsen kuzum
Bizde bir iki yere gideriz bir iki aile cagiririz eskisi gibi degil artik bazi adetler yerine getirilmiyo bahaneler cogaldi. Eskiden orucun ilk gunu hava karanlik olurdu kosa kosa dedemlere giderdim :) butun aile orda amcalar halalar. Simdi izinde bile goremediklerim var
Takım kaptanımZerosima ben bu üç gün tatildeyim internet durumumu bilmiyorum. Herhalde otelde vardır diye umuyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bu süreçte. Şimdi tartıldım 70.6 çıktım.
Hatay Dörtyol da halamın oğlu var sen neresindensin
Siz kapinizi acmissiniz kuzum gerisi onlara kalmisAynen öyle oluyor cnm herkes kendi derdinde bizde davet ettiklerimizin bazılarından saçma sapan bahaneler aldık gelmek isteyen gelir :) sıkıntı yok
Siz kapinizi acmissiniz kuzum gerisi onlara kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?