Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar :)

Biz normalde 2 senedir falan gidiyoruz :) dur bakiym bu sene gidersek haber ederim sana gorusuruz :) Esim Kahramanmarasli arasi 1 saat :)

Aynen maraştan daha yakın benim dayımlarda orda :) Gelirsen görüşmek isterim tabi neden olmasın :)

Ne guzel bir telas iftar sofrasi helede misafirin varsa zaman su gibi akip gecer :)

Geçen sene tuhaf bir ramazan olmuştu kimseyi alamamıştık ne de gidebilmiştik bu sene niyet ettim çağırıyoruz herkesi :)

kızlar nasılsınız bugün de 4 öğrencim var akşama davetliyim bakalım akşam kaç kilo çıkacağım umarım eksi olur yine

Aynen maraştan daha yakın benim dayımlarda orda :) Gelirsen görüşmek isterim tabi neden olmasın :)
Aa bak seninde dayinlar varmiss ben izinimin cogunu hatayda geciriyorum senide beklerim gelirsen kuzum

Geçen sene tuhaf bir ramazan olmuştu kimseyi alamamıştık ne de gidebilmiştik bu sene niyet ettim çağırıyoruz herkesi :)

Bizde bir iki yere gideriz bir iki aile cagiririz eskisi gibi degil artik bazi adetler yerine getirilmiyo bahaneler cogaldi. Eskiden orucun ilk gunu hava karanlik olurdu kosa kosa dedemlere giderdim :) butun aile orda amcalar halalar. Simdi izinde bile goremediklerim var

kızlar nasılsınız bugün de 4 öğrencim var akşama davetliyim bakalım akşam kaç kilo çıkacağım umarım eksi olur yine
Iyiyim canim sen nasilsin ? Okulun son gunleri ogrenciler icin guzel oluyoda ogretmenler sıkıliyo herhalde :)

herkes çalışmayı bahane ediyor ya da çocuklarının okulunu farkında değiliz ama soğuklaştık artık tek başına iftar yapmak beni üzüyor

Takım kaptanım Zerosima ben bu üç gün tatildeyim internet durumumu bilmiyorum. Herhalde otelde vardır diye umuyorum. Yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bu süreçte. Şimdi tartıldım 70.6 çıktım.

herkes çalışmayı bahane ediyor ya da çocuklarının okulunu farkında değiliz ama soğuklaştık artık tek başına iftar yapmak beni üzüyor

Haklisin canim helede biz gurbettekiler kendi adima konusayim pek kalabalik degiliz burda ister istemez turkiyedekilerle mesafe giriyor aramiza ne yazikki..

Ben üç günlük tatile gidiyorum evden çıkıyorum birazdan şimdi tartıldım onu yazayım 70.6 kiloyum.

Iyi tatiller ozaman :) dikkat et kendine :)

Aynen öyle oluyor cnm herkes kendi derdinde bizde davet ettiklerimizin bazılarından saçma sapan bahaneler aldık gelmek isteyen gelir :) sıkıntı yok

Tmm cnm iyi tatiller fırsat buldukça gelirsin :)

Aynen öyle oluyor cnm herkes kendi derdinde bizde davet ettiklerimizin bazılarından saçma sapan bahaneler aldık gelmek isteyen gelir :) sıkıntı yok
Siz kapinizi acmissiniz kuzum gerisi onlara kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…