Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tartıldın mı hiç kaç kg almışsın :)
Tartilmadimmm cok korkuyorum ama belli yanii odem oldu aldim kesinnn ama zaten ben burda kilo almak icin zayifladim evime doniym hepsi ve fazlasi gidecek insallahhh kaptanim

Selam kızlar,
Geçmiş Bayramınız kutlu olsun. Ara ara sizlere selam vermek için uğruyorum. Hepinizi öpüyorum..

Tartilmadimmm cok korkuyorum ama belli yanii odem oldu aldim kesinnn ama zaten ben burda kilo almak icin zayifladim evime doniym hepsi ve fazlasi gidecek insallahhh kaptanim

Biliyorum sana güveniyorum :)

Günaydın kızlar bi ses verin artık yarın tartı günü umarım bildirime gelirsiniz

***3. Takım 473-474.Etap***

ecemavi: (73///%)
humayun: (94,3///%)
Kelebekolacam: (78,5///%)

Elvedapastalar: (84,8///%)

3.Takım ortalaması : %

herkesin geçmiş bayramını kutlar vede maalesef 900 gr fazla olaraktan geriye dönüyorum
73.9

isterseniz kardeşimin tartısından bildirim yaparım isterseniz 3 hafta izin alayım kimseciklerde kalmamış

***3. Takım 474.Etap***

ecemavi: (73/73,9/-0,9/%-1,23)
humayun: (94,3///%)
Kelebekolacam: (78,5///%)

Elvedapastalar: (84,8///%)

3.Takım ortalaması : %

Ü canım ben anneme geldim kardeşimin kızı ve kendi kızım arasında bir yaş var ve ne yazık pek anlaşamıyorlar resmen arada duruyoruz haftaya da tatile çıkacağız inşallah

Ü canım ben anneme geldim kardeşimin kızı ve kendi kızım arasında bir yaş var ve ne yazık pek anlaşamıyorlar resmen arada duruyoruz haftaya da tatile çıkacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…