Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 475.Etap***

ecemavi: (73,9/73/0,9/%1,22)
humayun: (94,6///%)
Kelebekolacam: (80,5///%)

Elvedapastalar: (84,8///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2' ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 475.Etap***

ecemavi: (73,9/73/0,9/%1,22)
humayun: (94,6///%) bildirimde bulunmadı
Kelebekolacam: (80,5///%) bildirimde bulunmadı
Elvedapastalar: (84,8///%) 2.kez bildirimde bulunmadı

3.Takım ortalaması : % 0,305

Zerosima kaptanım ben gruptan çıkayım en iyisi müsade edersen çünkü çok ciddi ve bol rakipli bir grup olsun istiyorum bol muhabbet bol motivasyon. burada o yok malesef

Tmm cnm başarılar
Selamlarrrr kardeş takım

Zehracım niye böyle oldu paylaşım sıfırlanmış
Dilek nerde gelmiyomu

Bence paylaşıma yaz cnm acil yeni üyeye ihtiyacınız var
Şöyle bi takımlara baktımda en kötü durumda olan burasi önceliği size versinler
Eski üyeleride etiketleyip çağırsan
Sende daha fazla gelmeye çalış

Bende arada bakmaya çalışırım

mavimli tatlım istersen bu takımda devam et yeni üyeler geldikçe canlanacaktır
O zamana kadar motivasyon için 9.takıma gelip sohbet edebilirsin

Valla abla ben hep burdayım giriyorum da paylaşım olmayınca ne yazayım kime yazayım o yüzden bende sustum yazan olursa geliyorum hemen zaten hergün giriyorum yoksa akşama kadar

Valla abla ben hep burdayım giriyorum da paylaşım olmayınca ne yazayım kime yazayım o yüzden bende sustum yazan olursa geliyorum hemen zaten hergün giriyorum yoksa akşama kadar
slm canım bende girip takip ediyorum sizi ve üzüldüm bu duruma yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum seve seve

slm canım bende girip takip ediyorum sizi ve üzüldüm bu duruma yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum seve seve

Tşk ederim cnm yeni üyeler çağırmayı düşnüüyorum buraya onlar adapte olana kadar sohbetlere katılabilirsin cnm onlarda uyum sağlamış olur :)

Tabi cnm sende haklısın
Kendi kendine bi yere kadar
Dediğim gibi paylaşıma yaz önceliği size tanısınlar yeni üye için
Böyle giderse takım kapanır

Her giren bişey yazıp çıksa sohbet sohbeti açar

Mrb kaptanim bi bakinim dedim ama kimsecikler yok.cok yakinda katilacam tekrardan.ise guce daldim inan ki, ozledimde..

Selam kizlar grubumuz dagilmasin lutfennn eylulde donucem araniza simdilik dugun dernek isteri yogunlukta bir kav gundur sehir disindaydim bir bakim dedim uzuldum acikcasi

Mrb kaptanim bi bakinim dedim ama kimsecikler yok.cok yakinda katilacam tekrardan.ise guce daldim inan ki, ozledimde..

Mrb cnm evet şu aralar kimseler yok yaz rehaveti sanırım ama en kısa zamanda eski hallerimize döneceğizz inş

Selam kizlar grubumuz dagilmasin lutfennn eylulde donucem araniza simdilik dugun dernek isteri yogunlukta bir kav gundur sehir disindaydim bir bakim dedim uzuldum acikcasi

Kapanmaması için elimden geleni yapıcam cnm seni bekliyoruz zaten :)

Günaydın canlar

Artık kimse zayıflamak istemiyormu

Yinede arada uğra tatlım yoksa iş güç hiç bitmiuor zaten

bunun için herkesin çaba göstermesi lazım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…