Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hayat
Mefkurem hahakurtarma timi gelmiş
Nolacak bu takımların halı bizde yazın şişip kışın gelenleri almayalım
Zerom nasılsın bizim takımda aynıydı canım sagolsunlar kaptanlar topladı biraz iki uc kişiyiz ama yetiyoruz şimdilik
Merhaba zerosima hanimcim
Bende 9.takimdan Merve takiminizda gercekten kimse kalmamis herkez zayiflayip tatile gitti demekki bizim takim hep sisko oldugu icin kalabaligizsu tatil isleri bitsin sizde toparlarsiniz canım..yinede yapilcak bise olursa biz burdayiz her zaman etiketlemen yeter tatlim
Kimse siskoyum deyip kaderine razi olmasin bakim aaa cok ayip hemen gelin buraya yakalim yaglariTşk ederim cnm benim valla zayıflayıp tatile mi gittiler ya da biz şişkoyuz diye kaderlerine razı mı oldular bilemiyorum gelirler inşallah güzel olur :)
Kimse siskoyum deyip kaderine razi olmasin bakim aaa cok ayip hemen gelin buraya yakalim yaglari
Hanimlarin dikkatine kadinlar kulubu ayaginiza geldi yaglar yakilir fit olunur mayokini giydirilir 3 5 ayda teslim edilir
Kacamak yapmamak icin bizim takimda menu paylasabilirsn canim itinayla yorum yapilir kacamaklar cezalandirilirHaha çok güzel reklam valla bende kendi kendime korumaya çalışıyorum menü bile paylaşamıyorum kimse yok diye o zaman haliyle kaçamağımda oluyorBir gelsinler hep beraber toparlanalımm
Sağolasın tatlım iyi diyelim iyi olsunÇok şükür valla iş güç arası gidip geliyorum abla sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Valla öyle oldu güzelimMefkurem hahakurtarma timi gelmiş
Nolacak bu takımların halı bizde yazın şişip kışın gelenleri almayalım
[/QUOTE]Kimse siskoyum deyip kaderine razi olmasin bakim aaa cok ayip hemen gelin buraya yakalim yaglari
Hanimlarin dikkatine kadinlar kulubu ayaginiza geldi yaglar yakilir fit olunur mayokini giydirilir 3 5 ayda teslim edilir
Zerom kimse kalmadı mı gerçekten ya
Sağolasın tatlım iyi diyelim iyi olsun
Bende biraz geri aldım ama eylülde izine gidicem o zamana kadar hallederim inşallah
hayalet listeSağolasın tatlım iyi diyelim iyi olsun
Bende biraz geri aldım ama eylülde izine gidicem o zamana kadar hallederim inşallah
Valla öyle oldu güzelim
Kız sizin takım gene iyi en azından birkaç kişi var burda o da yok
Listede 4 kişi var onlarda hiç ortalıkta yok
Tabiki tatlım hoşgeldinMerhaba bu takıma beni de alır misiniz ?
merhaba canım bende bu takımdan mezunum. Merak etme burada istediğin ideal kilona ulaşırsın. bebişlerini allah bağışlasın. Kilolar bir şekil gidiyor.Ben ikinci cocugumu dogum yaptiktan sonra hamileligimde olusan bel fitigimdan dolayi hareketsiz bir gebelik gecirdim ve hayatomin en rekor kilosuna ulastim.su an 95.5 kiloyum 99.5 dan dustum 1 ay icinde.hedefim 20 kilo daha vermek.adim esra.
Merhaba bu takıma beni de alır misiniz ?
Ben ikinci cocugumu dogum yaptiktan sonra hamileligimde olusan bel fitigimdan dolayi hareketsiz bir gebelik gecirdim ve hayatomin en rekor kilosuna ulastim.su an 95.5 kiloyum 99.5 dan dustum 1 ay icinde.hedefim 20 kilo daha vermek.adim esra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?