Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zerom nasılsın bizim takımda aynıydı canım sagolsunlar kaptanlar topladı biraz iki uc kişiyiz ama yetiyoruz şimdilik

Zerom nasılsın bizim takımda aynıydı canım sagolsunlar kaptanlar topladı biraz iki uc kişiyiz ama yetiyoruz şimdilik

İnş bizim takımda düzelir kimseler olmayınca ne yazacağımı da bulamıyorum hiç :)

Merhaba zerosima hanimcim
Bende 9.takimdan Merve takiminizda gercekten kimse kalmamis herkez zayiflayip tatile gitti demekki bizim takim hep sisko oldugu icin kalabaligiz su tatil isleri bitsin sizde toparlarsiniz canım..yinede yapilcak bise olursa biz burdayiz her zaman etiketlemen yeter tatlim

Tşk ederim cnm benim valla zayıflayıp tatile mi gittiler ya da biz şişkoyuz diye kaderlerine razı mı oldular bilemiyorum gelirler inşallah güzel olur :)

Tşk ederim cnm benim valla zayıflayıp tatile mi gittiler ya da biz şişkoyuz diye kaderlerine razı mı oldular bilemiyorum gelirler inşallah güzel olur :)
Kimse siskoyum deyip kaderine razi olmasin bakim aaa cok ayip hemen gelin buraya yakalim yaglari
Hanimlarin dikkatine kadinlar kulubu ayaginiza geldi yaglar yakilir fit olunur mayokini giydirilir 3 5 ayda teslim edilir

Kimse siskoyum deyip kaderine razi olmasin bakim aaa cok ayip hemen gelin buraya yakalim yaglari
Hanimlarin dikkatine kadinlar kulubu ayaginiza geldi yaglar yakilir fit olunur mayokini giydirilir 3 5 ayda teslim edilir

Haha çok güzel reklam valla bende kendi kendime korumaya çalışıyorum menü bile paylaşamıyorum kimse yok diye o zaman haliyle kaçamağımda oluyor Bir gelsinler hep beraber toparlanalımm

Haha çok güzel reklam valla bende kendi kendime korumaya çalışıyorum menü bile paylaşamıyorum kimse yok diye o zaman haliyle kaçamağımda oluyor Bir gelsinler hep beraber toparlanalımm
Kacamak yapmamak icin bizim takimda menu paylasabilirsn canim itinayla yorum yapilir kacamaklar cezalandirilir
Simdi bu grupta 1 kisi bile kalmadimi

Çok şükür valla iş güç arası gidip geliyorum abla sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Sağolasın tatlım iyi diyelim iyi olsun
Bende biraz geri aldım ama eylülde izine gidicem o zamana kadar hallederim inşallah

Mefkurem hahakurtarma timi gelmiş
Nolacak bu takımların halı bizde yazın şişip kışın gelenleri almayalım
Valla öyle oldu güzelim
Kız sizin takım gene iyi en azından birkaç kişi var burda o da yok
Listede 4 kişi var onlarda hiç ortalıkta yok

[/QUOTE]
Ne güzel Slogan olmuş fıstığım

hayalet liste
Ne güzel Slogan olmuş fıstığım[/QUOTE]

Merhaba bu takıma beni de alır misiniz ?
Tabiki tatlım hoşgeldin

Kendini tanıtırmısın Bide ilk sayfadaki Kuralları okuyup Kabul edersen burda devam edersin yarında kaptanla tanışırsın

Bu arada ben zuhal
9.takımdan mezun oldum

Ben ikinci cocugumu dogum yaptiktan sonra hamileligimde olusan bel fitigimdan dolayi hareketsiz bir gebelik gecirdim ve hayatomin en rekor kilosuna ulastim.su an 95.5 kiloyum 99.5 dan dustum 1 ay icinde.hedefim 20 kilo daha vermek.adim esra.

Ben ikinci cocugumu dogum yaptiktan sonra hamileligimde olusan bel fitigimdan dolayi hareketsiz bir gebelik gecirdim ve hayatomin en rekor kilosuna ulastim.su an 95.5 kiloyum 99.5 dan dustum 1 ay icinde.hedefim 20 kilo daha vermek.adim esra.
merhaba canım bende bu takımdan mezunum. Merak etme burada istediğin ideal kilona ulaşırsın. bebişlerini allah bağışlasın. Kilolar bir şekil gidiyor.

Merhaba bu takıma beni de alır misiniz ?

Merhaba cnm hoşgeldin aramıza ben zehra bu takımdan mezun oldum ve şimdi kaptanıyım kilo vermek inan ki zor değil sadece istikrar ve devamlılık önemli burda ne kadar aktif olursan o kadar yediklerine dikkat edersin çünkü menü paylaşma zorunluluğu var menünü paylaşacağın için kaçamaklardan da uzak durursun haliyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…