Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün güzel görünüyor şekercim
Sadece kraker gibi paketli şeyleri katkı maddeli ve sağlıksız olduğu için tüketmemeye çalışıyoruz onların yerine sağlıklı kuruyemişleri tercih ediyoruz

Karpuzun yanında Yoğurtta olabilir insilünü hemen yükseltmez

Pilavda tabiki olmasın

Suyunuda içiyomusun

Benim sabahtan beri 2 litreyi geçti içtiğim su :)

ya sürekli pc başında duramıyorum ki bişiler yemeden elimin ayarı yok. çok severim kuru yemişleri ama fazla yendimi o da kilo. yavaş yavaş terkedicem bunları da :)
karpuzun yanında yoğurt muu ? sevdim ben bu fikriii. biraz şekeri fazla diye çözüm arıyordum bendee teşekkürler...

suyu en az 2- 2 bucuk lt içiyorum. hatta bugün biraz ingiliz karbonatı kattım. alkali içmek iştedim.

Benim öncelikle böyle bi diyete ihtiyacım var biraz motivasyon umun artması lazım
Sen bilirsin cnm
Senelerdir kiloyla savaşan birisi olarak ben sadece tavsiye verebilirim
Ben başarıyı sağlıklı beslenmede buldum
Tabiki karar senin

Benim öncelikle böyle bi diyete ihtiyacım var biraz motivasyon umun artması lazım
tatlım diyetle verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun. Zamanında bende sıkı diyetler yaptım ama bırakınca fazlasıyla geri döndüler. Genede sen bilirsin ama
Yok ben bekarım henüz ama iş ev derken zaman gdiiyor farklı saatlerde yapıyorum 1 günüm diğer günümü tutmuyor :)
Doğru diyorsun canım

Süper o zaman böyle giderse hedefe de çabuk ulaşırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…