Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Efferimmmm
Suları içip zayıflayıp güzelleşelim

Bende aldım 3 kg gibi bişey ama boğazımı tutamıyorum her gün diyet yapıcam diye başlayıp o gün daha çok yemiş olarak bitiriyorum valla burası düzene oturursa bende adam akıllı 1-2 hafta diyet yaparım :)

aslında benimde en fazla 1 hafta sürüyor ama hep böyle plan yapmaya bayılırım ama bu güne kadar hiç bişeyin de sonunu getiremedim. bu iş benim için namus meselesine döndü o plana uyulacak o kadar

Hadi o zaman bakalım inş uyarsın spor çok işe yarıyor sıkılaşmada :)

valla desteklerinizle olacak bu iş inanıyorum :)
Tabiki olur bitanem
Benim gibi pis boğaz biri kaç kilo vermisse sen
Birkaç kiloyu havada karada verirsin

Genelde meyve şekerlerinin hemen kana karışmaması için yanında süt yada yoğurt önerilir

Aslında meyveler akşama kalmasa daha iyi
İkindin elma yediğin için akşamı çorba salata Yoğurtta yapabilirsin hatta daha iyi olur

yaparız, yapacağız, yapmalıyız... bizim taş gibi vucutlulardan neyimiz eksik ki. düşünsene kıyafetitnin belinin bol geldiğini, o an ki mutluluğunu... erteleme hemen başla sende bizimle... hem sen mezun da olmuşşunn. yoksa hedefine ulaştın mı çoktan o yüznden mi yapasın yok

Kız zaten listedekiler gelmiyor diskalifiye et hepsini listeye gir tek başına iktidar ol

Motivasyonun süper canım sen böyle devam et inanıyorum istediğin kiloya ulasirsin

Evet cnm mezun oldum tekrar almayayım diye kaptanlığına devam ettim burda aslında ara ara 1-2 kg aldığımda 1 hafta yapıp veriyordum kiloyu ama burası olmayınca bende kendimi tutamıyorum o yüzden bir bıkkınlık geldi :)

Hadinnnn evdekilerden spor yapmayan kalmasın bol sular içilsin

Iştekilerde eve gidince Yan gelip yatmasınlar o totişler yata yata erimeyecek

Hadinnnn evdekilerden spor yapmayan kalmasın bol sular içilsin

Iştekilerde eve gidince Yan gelip yatmasınlar o totişler yata yata erimeyecek

aynen abla haklısın hergün yapmaya çalışıyorum sporumu zaten bugünde gider gitmez yapcam :)

Hmm diyetisyenlerin ekmek sayısını çok verdiğini duymuştumm ilk başlarda o yüzden o kadar çok ekmek :)
Bu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.

Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.

aynen abla haklısın hergün yapmaya çalışıyorum sporumu zaten bugünde gider gitmez yapcam :)
eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawww

canım kça kgsun ablam yllarca kılolu arada sırada kendince diyet yapar ama bir şey olmazdı 5 kg verir 7 kg alırdı hesabu
mayısta diyetisyene başladı hazıran başıda olabılır 104 kg ile başladığı yolda şuan 89 kg ve ınanılmaz bir fark var ddıyetısyenın ne dıyorsa aynen yap canım
Bu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.
ben varım şimdi 10.takım kaptanıyım ama eski takımım tabi burası benim takımda 3-4 kişi daha var bu şekilde vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çocu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan sonuç 83,5 bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim orda başladı yeni macera 10.takımı açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…