Efferimmmm
Suları içip zayıflayıp güzelleşelim
aslında benimde en fazla 1 hafta sürüyorama hep böyle plan yapmaya bayılırım ama bu güne kadar hiç bişeyin de sonunu getiremedim. bu iş benim için namus meselesine döndü o plana uyulacak o kadar
Tabiki olur bitanemvalla desteklerinizle olacak bu iş inanıyorum :)
Tatlım eğer kaçamak yapmazsan 3 4 ayda sağlıklı bi şekilde ulasirsin bence istediğin kiloya :)İnş 158 boy 73 Kilo ilk hedef 65 sonra 58 bir çoçuk annesiyim
Bende aldım 3 kg gibi bişey ama boğazımı tutamıyorum her gün diyet yapıcam diye başlayıp o gün daha çok yemiş olarak bitiriyorum valla burası düzene oturursa bende adam akıllı 1-2 hafta diyet yaparım :)
Kız zaten listedekiler gelmiyor diskalifiye et hepsini listeye gir tek başına iktidar olBende aldım 3 kg gibi bişey ama boğazımı tutamıyorum her gün diyet yapıcam diye başlayıp o gün daha çok yemiş olarak bitiriyorum valla burası düzene oturursa bende adam akıllı 1-2 hafta diyet yaparım :)
Motivasyonun süper canım sen böyle devam et inanıyorum istediğin kiloya ulasirsinyaparız, yapacağız, yapmalıyız... bizim taş gibi vucutlulardan neyimiz eksik ki. düşünsene kıyafetitnin belinin bol geldiğini, o an ki mutluluğunu... erteleme hemen başla sende bizimle... hem sen mezun da olmuşşunn. yoksa hedefine ulaştın mı çoktan o yüznden mi yapasın yok
Bi hafta denerim olmadı bırakırım bi atmışlı rakamları görmem lazım
yaparız, yapacağız, yapmalıyız... bizim taş gibi vucutlulardan neyimiz eksik ki. düşünsene kıyafetitnin belinin bol geldiğini, o an ki mutluluğunu... erteleme hemen başla sende bizimle... hem sen mezun da olmuşşunn. yoksa hedefine ulaştın mı çoktan o yüznden mi yapasın yok
Kız zaten listedekiler gelmiyor diskalifiye et hepsini listeye gir tek başına iktidar ol
inşallah yaGörürsün cnm inşallah
Hadinnnn evdekilerden spor yapmayan kalmasın bol sular içilsin
Iştekilerde eve gidince Yan gelip yatmasınlaro totişler yata yata erimeyecek
Bu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisiyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.Hmm diyetisyenlerin ekmek sayısını çok verdiğini duymuştumm ilk başlarda o yüzden o kadar çok ekmek :)
eliptikle aran nasıl benim koşu bandını satsam mı satmasam mı bilemiyorum üstüne çıkana kadar çok yer kaplıyorsun eliptik alcam yerine diyorum sonra üstüne çıkınca kıyamıyorum terledikçe daha bi seviyorum yawwwaynen abla haklısın hergün yapmaya çalışıyorum sporumu zaten bugünde gider gitmez yapcam :)
canım kça kgsun ablam yllarca kılolu arada sırada kendince diyet yapar ama bir şey olmazdı 5 kg verir 7 kg alırdı hesabuBu kadar ekmek aslina bakarsan bana da cok ama ben sirekli ac kalarak zayiflamaya calistim bir yerden sonra dayanamadim metabolizmamida cok yavaslatmisim istemeyerek simdi metabolizmayi hizlandirmaya calisyim iyorum.vucudu sasirtarak kilo verdiriyordu bu diyetisyen.
ben varım şimdi 10.takım kaptanıyım ama eski takımım tabi burası benim takımda 3-4 kişi daha var bu şekilde vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çocu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptımBu takimda dogum kilolarindan kurtulmaya calisan var mi benim gibi bazen hatta coginlukla kendimle ilgilenemiyorum beynim bedenim o kadar yorgun ki arada sporu asiyorum kendime dinlenme veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?