Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yüzme harika :) (watsapp deki dans eden kız) güzel bi başlangıç bence direkt höngüldek diyete girilmiyo alışkanlıkları gözden geçirmek en güzeli :)

öğleni geç yemek zorunda kalınca akşama acıkmadım sonrada baktım saat 9 olmuş normalde yiyorum.normalde malesef çok iştahlı biriyim spor olarak leslie 5 mile burn fat düşünüyorum ama ilk hafta her gün 3 mile yapıcam .haftada bi gün rest vericem kasların yapılanması için bir de blogilatesten pilates ve cardio videoları düşünüyorum bunları planlıcam gün gün yazarım yaptıkça :) bu arada canım 49 kiloya ihtiyacın yok bence pilatesi bi yap düzenli iki hafta basenin için sen de farketceksin bence :)

Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar. Ara verdiğim 2 ayda fazlasıyla geri gelmiş kilolar maalesef (( başlangıç kilom bu sabah itibariyle 86.7. Kaçamaksız günler :)

Çay ı ilk defa duydum nasıl bişey kii

Yine de güzel cnm

Hoşgeldin cnm aramıza ben zehra takım kaptanıyım günlük menülerini sporunu paylaşırsan arkadaşlarla kaynaşırsan motiven artar çok çabuk kilo verirsin :)

Abur cubur ve ekmeği çıkarırsan zaten rahat 5 kg gidiyor cnm :) Yüzmek çok güzel gerçekten ben fırsat bulsam gidceğim ama çalıştığımdan fırsatım çok yok :)

Cardio plates çok iyi vücut bayağı çalıştırıyor tavsiye ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…