- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
Spor olarak en azından önümüzdeki iki üç haftada yüzmeyi düşünüyorum.Tercih yapacağım için hala sağa sola koşturuyorum sonra da tatilde yüzerek halledirim diye düşündüm.Diyet olarak aklımda şu anlık abur cubursuz başlamam lazım yemekten çok tüketir oldum bir haftadır abur cubur :) Daha emin olmasam da şöyle bir liste yapacağım sanırım :)
Kahvaltıda;peynir, 1 dilim kepekli ekmek, bol limonlu salata, bir yumurta
Ara öğün;Yulaf ezmesi
Öğlen;Bir tabak sebze yemeği(semizotu vb.), 3-4 köfte veya haşlanmış tavuk, bir kase yoğurt
Ara öğün:Meyve
Akşam:Bir kase çorba
168 boy, 70 kiloyum hedef 49. Spor olarak bisiklet ve yürümeyi düşünüyorum. Ayrıca ip atlayacağım inşallah. Aslında bugün abarttım gibi bilmiyorum patatesten emin değilim...
Ben senin kahvaltın ve öğle yemeğini çok beğendim ama akşam yok heralde normalde yiyorsundur. Yediğinde harika bir diyet olacak gibi :) Sen spor olarak ne düşünüyorsun ? :)
merhabalar :)Kızlar nasılsınız sonun da gelebildim
Bugün ip atlayıp, biraz da bisiklet süreceğim o zaman.Zerosima valla ikili yarışlar harika olur, içimizdeki şevk artar :)
bende iyiyim canim tesekkurler:)
yarin basgul hepinizi guldursun kizlarrr
Uyanınca: 1 bardak ekinezyalı çay.
Sabah: 1 salatalık + 2 dilim peynir + 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin .
Öğlen: 1 dilim kavun + 1 dilim karpuz.
Ara: 2 kornişon turşu + 2 dilim kaşar peynir.
Akşam: Fırında patates( 2 patates) + 1 kase yoğurt. :)
Kalori olarak yaklaşık 1600 almışım.
hedef kilo 60 benim :)
sabah kahvaltı : bir kutu süt 128 kcal
öğleden sonra : 5 tane ızgara köfte 334 kcal
1 büyük ayran 134 kcal
ara: maden suyu 66
su şuan için :2lt toplam : 662
şimdi kızmayın yoğunluktan yiyemedim normalde daha düzgün besleniyorum :)okulda çok koşuşturdum bugün spor yapamadım ama yarım saat yürüdüm bi ara
Merhabalar herkese ben yeni geldim buralara :) İstek bölümüne yazmıştım ama en baştan yazmam gerekiyor sanırım :) Ben 19 yaşındayım boyum 153 kilom 57.Son iki yıldır çok fazla kilo alıp veriyordum yıl içinde.Vücudum iflas etmeden önce dur deyip spor ve sağlıklı beslenmeyle düzene oturtmanın zamanı geldiğini düşündüm bende bu kilo sorunsalımı.Hedef kilom da 46-47 civarları :)
Oo takiminiz canlanmisZerosima
Hosgeldiniz citir olma yolunda ilerleyen guzellikler
Hepinize basarilar diliyorum
Bu yolda pes etmek yok citir ve mezun olana kadar devammmm
9.takimdan sevgiler saygilar efenim
Spor olarak en azından önümüzdeki iki üç haftada yüzmeyi düşünüyorum.Tercih yapacağım için hala sağa sola koşturuyorum sonra da tatilde yüzerek halledirim diye düşündüm.Diyet olarak aklımda şu anlık abur cubursuz başlamam lazım yemekten çok tüketir oldum bir haftadır abur cubur :) Daha emin olmasam da şöyle bir liste yapacağım sanırım :)
Kahvaltıda;peynir, 1 dilim kepekli ekmek, bol limonlu salata, bir yumurta
Ara öğün;Yulaf ezmesi
Öğlen;Bir tabak sebze yemeği(semizotu vb.), 3-4 köfte veya haşlanmış tavuk, bir kase yoğurt
Ara öğün:Meyve
Akşam:Bir kase çorba
öğleni geç yemek zorunda kalınca akşama acıkmadım sonrada baktım saat 9 olmuş normalde yiyorum.normalde malesef çok iştahlı biriyimspor olarak leslie 5 mile burn fat düşünüyorum ama ilk hafta her gün 3 mile yapıcam .haftada bi gün rest vericem kasların yapılanması için bir de blogilatesten pilates ve cardio videoları düşünüyorum bunları planlıcam gün gün yazarım yaptıkça :) bu arada canım 49 kiloya ihtiyacın yok bence pilatesi bi yap düzenli iki hafta basenin için sen de farketceksin bence :)
Kızlar nasılsınız sonun da gelebildim
Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar. Ara verdiğim 2 ayda fazlasıyla geri gelmiş kilolar maalesef(( başlangıç kilom bu sabah itibariyle 86.7. Kaçamaksız günler :)
Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar. Ara verdiğim 2 ayda fazlasıyla geri gelmiş kilolar maalesef(( başlangıç kilom bu sabah itibariyle 86.7. Kaçamaksız günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?