Gunaydin kizlaaar ben 71 azcik asagisi ama 70,50 da degil yani cunku iki gun oldu daha bugune 71 baslangic kilosu diyorum :)
Tartim dijital olmadigindan malesef anlayamiyorum :sTam olarak kaç geldiğini söyle cnm
tebrik ederiiim harika :) :)ayyyy kızlar müjdem varr.
elimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler
13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
tebrik ederiiim harika :) :)
Tartim dijital olmadigindan malesef anlayamiyorum :s
Tartim dijital olmadigindan malesef anlayamiyorum :s
ayyyy kızlar müjdem varr.
elimde 13 temmuz da aldığım ölçüler var;bir de şimdi aldım. fark çıkmasına inanamıyorumm
kilo 58,5 - 57,3 kg
bel: 74 cm- 70 cm
kalça:98 cm - 97 cm
göbek:90 cm- 85 cm
kol:30 cm- 28 cm-
bacak:55 cm- 55 cm
diz:42 cm (çok şikayetçiyim burdan kalas gibi ) / 38 cm
göğüs almadım zaten küçücükler
13 temmuzdan beri diyettir spordur yapıyom bişeyler ama özel bi program yok.
teşekkür ederim. tam da sabah eşime dedim ki bıraktım ben diyeti falan. bişey olduğu yok boşu boşuna aç kalıyorum piskolojim bozuluyor. hafta sonu arkadaşlar gelicek bize kalmaya. mangaldır, içkidir tatlıdır az da olsa gidecek. sonra pişmanlıktan kafayı yiyorum. en iyisi ekim ayında başlarım dedim. sen bilirsin dedi.
düşünüyorum da hala aynı fikirdeyim. diyet piskolojisinden çıkmam lazım. gene sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye devam. ama artık diyette değilim. çünkü aklımdan hiç çıkaramıyorumhala burdayım hala spor yapıcam ama bundan sonra diyetin adı yediklerime dikkat etmek olacak
Zerosima valla işte tıp/diş düşünüyorum ama tıp zor gibi zaten gelse anca doğu gelir. Bu yüzden kendi şehrimde diş hayırlısıyla... :)
Masallah masallah gruba can gelmis :) hepiniz hosgeldiniz kizlar. Ben suan izindeyim arada bir selam yazip cikiyorum sadece :)Zerosima canim tatil iyi geciyo denizdeydik birkac gundur benim ufaklik dis cikarticak sanirim fenalarda kendisii bir sorun yok cok sukur sen nasilsin ?
Allah kolaylık versin cnm iyi iyi sevindim güzel geçtiğine whatsaptan yazacaktım sana da 1 aydır tlfnum bozukbende idare ediyorum işte bir şekilde ev iş arası :)
Canım sizin yaşlarınızda leslie ile ben de cok kilo vermiştim. Yaklaşık 20 kg. Düzenli yaparsan cok güzel sonuç verir.ama o kadar cok yaptım ki zamanında artık dayanamıyorum o kadını görmeye :)kittenlove leslie'yi bir arkadaşım önerdi. Yorucu ama faydalıymış diye duydum. Ah şu üşengeçliğim olmasa da yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?