nasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi
amaaa zafer benim olacakkk
Bu durumda ne söylesek boş tatlımKızlar günaydın. Uzun süredir giremedim. Hayat işte. Erkek kardeşimi Doğu'da şehit verdik.
Geliyorum bebek GünaydınZerosima zehracim baya yeni gelenin oldu yeterli mi yoksa yönlendirme devam etsin mi kişi sayısından ziyade gelenlerin kaynaşması daha önemli şahsi fikrim bu grup bi kaynassin bi oturtsun sende güzelce ilgilenirsin
Çünkü bi çok takim kan agliyo üyesi yok sadece biz değilizbiraz önce sonuc listelerine baktım 3-4 kişi çoğu takım 8.takimda yeni devraldı birazda oraya el atalim
bunu ilk defa duydumBen seviyorum eğlenceli ilk aldığım sıralar sabah akşam biniyordum güzeldi sonra bir arkadaşım o basen çıkarıyor dedi huylandım birazda basen belli olunca doğru olabileceğini düşündüm çünkü basenim çok yoktu :)
Sağolasın tatlımVallahi süpersin ablacım benim annem de 42 yaşında 90 kg kendine diyet yap diyorum oralı olmuyor sen ne güzel azimle başarmışsın :)
Harikasın tatlım Inşallah böyle devam edergünaydınn kızlarrrr :) tü tü tü maşallah ayağımız uğurlu geldi E esrayazarortalık şenlenmiş ne güzel...
dün menümü paylaşmıştım. 1000 kcal ile beslenmiştim. akşam başarılı bir şekilde sporumu da yaptım 40 dk falan yürüdüm. arada koştum. arada köpek gezdirdim falanüstüne de aşağıdaki sporun 1. gününü tamamladım. spor bittiğinde bende bitmiştim. üstüne duş alıp bitki çayı iiçtim. bakalım yarın sabah tartılcam değişiklik olacak mı :)
Eki Görüntüle 1863198
Yrmediğin için şimdi kendinle gurur duyuyorsun eminimnasıl zordu benim için anlatamam. eşim sıcak ekmek aldı fırından onu yedi, yemedimm
abur cubur yedi, yemedimmmm
çiğdem yedi çıt çıt çıt koca bi kase, bir tane bile yemedimmmm
üstelik film izlerken yaptı bunları bende tuttum kendimi
amaaa zafer benim olacakkk
O zaman buralar sana Emanet tatlımTabi cnm olur yeter bu kadar kişi kaynaşsa şimdilik yeter :)
Eminim iyi gelecektir tatlım devam etmene sevindimBen de kendimi hatırlatayım :) 28 yaşındayım öğretmenim 6aylık bi kzım var. Doğum sonrası kilolarımı vermeye calışıyorum. 25 kg vermek istiyorum. Burda 4-5 kg vermiştim ancak acı bi olay nedeniyle 2 aydır giremedim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah kabul görürse. Bana iyi gelecegini düşünüyorum.
Ne yapalım cnm valla grup canlansın diye uğraşıyoruz sen nasılsın :)
Kızlar günaydın. Uzun süredir giremedim. Hayat işte. Erkek kardeşimi Doğu'da şehit verdik.
Ne desem bilemedim.. Ne desem boş zaten..
Allah rahmet eylesin.. Sabır versin..
Ben de kendimi hatırlatayım :) 28 yaşındayım öğretmenim 6aylık bi kzım var. Doğum sonrası kilolarımı vermeye calışıyorum. 25 kg vermek istiyorum. Burda 4-5 kg vermiştim ancak acı bi olay nedeniyle 2 aydır giremedim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah kabul görürse. Bana iyi gelecegini düşünüyorum.
bunu ilk defa duydum
Ben devam etmediğim için bilemicem
Sağolasın tatlım
Eğer boyu uzun değilse kilosu fazla tabi ama kendi istemesi lazım
Kızlar ihtiyacınız olursa etiketlemeniz yeterli
Sizlere bol sohbetler ve kilo vermeler
Günaydınnnn
Çok şükür iyiyim canım..
Canlanıyor yavaş-yavaş, kısa zamanda eski haline döner inşaAllah..
Bugun benim bonus gunum sabah 800 kulac attim sabah sporumu tamamladim.bonus olmasina ragmen asiri yememeye dikkat ediyorum ama dondurmayi goturdum :)
Ben de kendimi hatırlatayım :) 28 yaşındayım öğretmenim 6aylık bi kzım var. Doğum sonrası kilolarımı vermeye calışıyorum. 25 kg vermek istiyorum. Burda 4-5 kg vermiştim ancak acı bi olay nedeniyle 2 aydır giremedim kaldığım yerden devam edeceğim inşallah kabul görürse. Bana iyi gelecegini düşünüyorum.
23 yasindayim boyum 1.65 71 kiloyum hayatim boyunca normal kilolu biriydim hepsini bi yilda aldim ve iki-uc yildir geri veremiyorum çünkü çabalarım bi haftadan fazla süremiyor.bu arada öğrenciyim yoğun bi okul programım var beni en çok geri tutan sebeplerden biri buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?