Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugun karbonhidrat ve sebze yemeyecegim.sirf protein tuketecegim.2 kasik yulaf kepegi suyumu normelden daha fazla icecegim meyvede yok boylelikle hem vucudu sasirtmis hemde odem atmis olacagim.yarin sabah tartildigimda sonucu yazarim.haftada 1 gun deneyebilirsiniz ozellikle baseni olanlara cok etkili

Dukan diyetini çağrıştırdı bana. Ben de zaman zaman saf protein günü yapmak istiyorum ama sıkılıyorum aynınşeyleri yemekten. Neler yediğini yazarsan gün sonunda senden kopya çekebilirim:)

Evt dukan diyeti ve benetle aram cok olmayinca hafrada 1 gun yapiyorum.bugunlerde ben de zorlaniyorum acikcasi .sabahlari 2 yumurtayla peynirli biraz maydonozlu bir omlet yapiyorum.yogurt icine yumurta haslayip dogruyprum .kirmizi etten kiymayla kofte veya tavuk kiymasondan kofte.tavuk sote yarim soganla birlikte.yulaf kepegonden krep yapip peynirle yiyorum aksam 5 cayinda.yine kirmizi et kiymasini kavurup yumurta kirabilirsin.

Hadi ya denemk gerek

Bu anlattıkların bile iştah açıcı duruyor valla :)

Selamlar. Ben bugün iki kase çorba yedim iki öğün. Birer dilim de ekmek. bugün kiloma baktım 69a kaymış çok üzülüyorum okula az kaldı vereceğime alacağım gibi... artık şu 60-61lere inmek istiyorum

Iyi aksamlarbugun sabah 2 yumurta peynirle omlet ekmek yok.
Oglen :kiyma ve yogurt ekmek yok
Aksam tavuk yogurt ekmek yok
Aralarda yogurt ve yulaf kepegiyle krep peynir.bugunku ogunlerimde miktar serbest doyuncaya kadar yiyebiliyorum.adet oldugum icin yuzemedim.birazdan yuruyus yapmayi dusunuyorum.

Anladım canım teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla yağ da tüketilmiyor kıymalarını sıfır yağlı mı tüketiyorsun ya da kavuurken yağ kullanıyor musun?

Canım moral bozmak yok hep birlikte vericez ben de okul açılınca işe geri dönücem. Öğretmenim. Ve o zamana kadar en azından 75 e düşmem gerek. Bence yemeni o kadar aZaltmak yerine sporunu artırır

Yarın kilo kaybını yazar mısın canım merak ediyorum sonucu

Kızlar herkese iyi geceler
Sabah
2 ince dilim ekmek
3-4 çatal zeytinyağlı börülce salatası
4 zeytin
1 çay kaşığı krem peynir
1kk beyaz peynir
Salatalık
Acrifry fritözde 1 kaşık yağlı kızarmış 4 tane yoğurtlu domatesi biber
Öğlen
2 yaş incir
2 cevi içi
Akşam
1 kepçe tarhana
1 kase cacık
1 kase peynirli Erişte
3 parmak boyutunda ufak bir adet karnıyarık
Aralarda
1 tane lokum Yedim
Bşraz fazla mı kaçtı bugğn bilmiyorum. Kayınvalidemşerdeydik kalabalıkta kendimi zor frenledim
Fat secret 1400 kalori aldın diyor:)
50 dk koşu bandı yaptım

Evt hic yag yok eti yagsizhafif su ilave ederek pisiriyorum.yarin yazarim tabi ama bugun regl oldum baskul ne gosterir bilmiyorum daha onceden 1 gunde 700 gram veriyordum.tabi bu uygulama odem atmak icin .sudan veriyorsun.

Be
bebegin kac aylik emziriyor musun?

Ben de ogretmenim ve ben de okullarin aciana kadar 85 olmak istiyorum en azindan
1 yildir evdeyim bebegim icin izinliydim evde olunca cok kilo aldim.

Canim odemdir o tuza dikkat et oyle cat diye kilo almazsin kilo oynak bisey zaten o yuzden haftada bir olcuyoruz daha dogru sonuca ulasabilmek icin :) sik sik tartilip moralini dusurme sakin bi zamanlar 7 ile baslayan kilolar yaziyoduk oyle dusun :) valla ben de okul acilana kadar en kotu bi 65 olmak istiyorum ama uc haftam kaldi bakalim spora agirlik verirsem olur belki hasta oldugumdan yapamadm bi kac gundur :/

Ben de ogretmenim ve ben de okullarin aciana kadar 85 olmak istiyorum en azindan
Hepimizi gaza getirir insallah okul acilmasi olayi valla sizin yine iyi bebek hibi bi mucize kilo almaniza sebep olmus onun pesinde kosarken de cabucak verirsiniz insallah :))

Be

bebegin kac aylik emziriyor musun?
6buçuk aylık 6. Aya kadar sadece emzirdim 20 gündür ek gıdaya geçtik emmeyi azalttı maalesef
Anladım. Aynen evde olunca hele ki bebeğiniz huysuZ mizaçlı ise insan çok kilo alıyor. Ben de bu sebeple çpk kilo aldım.62 kg ile hamile kaldım 89 kilo doğuma girdim. Sonrasında 78 falandım normal doğumdan hemen sonra ama evde tıkınmaktan hepsini geri alıp hamilelik kiloma cıktım.bebeğim cok zor yüksek ilgi bekleyen bi bebek. Yemek yiyemedşm ilk 5 ay sofraya oturup. Vakit buldukça ne bulursa. Ağzıma tıkıştoroyordum.
Gunaydin bugun tartildim 300 gram eksilmisim dunden beri.
Gayet iyi bu hafta ben de deneyeceğim Çarşamba günü inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…