Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı
4 adet fırında kaşarlı mantar
1 kk süzme peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı acuka
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Çay
Öğlen
1 kase mercimek corbası
1 porsiyon Menemen
3 y.k pirinçli semizotu yemeği
Akşam
1 kase yarım yağlı yoğurt
Spor da 3 mil leslie yaptım.
Fat secret a göre 1125 kalori almışım ki bence fena değil:))) henüz kilom yüksek çünkü .
Insülin direncim yüksek oldugu için endokrinolog şeker ilacı verdi matofin diye bugün ona da başladım.
Yarın tartıda umarım güzel sonuçlar alırı hepinize iyi geceler
Bugun kahv.1 yumurtali menemen 1 dilim ekmek.1 dilim peynir
Oglen 1 dilim pizza
Arada 4 kasik musli
Aksam 1su bard taze fasulye yogurt yarim dilim ekmek
Arada 10 adet uzum.fat secrete gore 1218 kalori.bu programda yakilan kalori kisminda hep 2468 i gosteriyor.yaktigim kadarini gostermeyecek mi ? Bilgisi olan var mi?
Herkese günaydın. Tartı bana gülümsedi:) gecen hafta adet olmuştum o yüzden mi fazlaydı bilmiyorum ama bugün 83.3 çıktım
Gecen hafta 86.7 idi %3.9 lük kilo kaybım var görünüyorçok şükür
Gunaydin herkese tartim bana da guldu :) 93.8 kg.gecen hafta serbest gun sonrasi tartilmistim fazla cikmisti.bu hafta herhangi bir durum yok .1200 kg vermis gozukuyorum.oleyyyy :)
Tabiki yarışmak isterim canım benimSelam humayun seni gordugume sevindim seninle ikili yarismalarda eslestirildik birlikte yarisacagiz tabi istersen
günaydın kızlar... hafta başına 58.5 ile başlamıştım. haftasonu ne oluyorsa oluyor banabirazcık kaçırayım batıyor herşey.. bu sabah 57,2 yim. salıdan beri resmen canım çıktı. bu hafta sonu sabah kahvaltıları hariç çok dikkat edicem. bakalım pazartesiye nasıl başlamış olurum. artık bi hafta sonra 55 leri görmek istiyorum tek güzel yani midem küçüldü. dün aksam 2 kaşık bulgur 4 kaşık ıspanak ve yoğurt midem bayaa şiştii :) en azından güzel yanıı.
günaydın kızlar... hafta başına 58.5 ile başlamıştım. haftasonu ne oluyorsa oluyor banabirazcık kaçırayım batıyor herşey.. bu sabah 57,2 yim. salıdan beri resmen canım çıktı. bu hafta sonu sabah kahvaltıları hariç çok dikkat edicem. bakalım pazartesiye nasıl başlamış olurum. artık bi hafta sonra 55 leri görmek istiyorum tek güzel yani midem küçüldü. dün aksam 2 kaşık bulgur 4 kaşık ıspanak ve yoğurt midem bayaa şiştii :) en azından güzel yanıı.
Arkadaşlar nasılsınız venim kilom 91,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?