Selam kizlar noluyo yahu 2 hafta oncesinde grup ne kadar renkliydi hepiniz azimliydiniz yoksa sisko gezmeyemi karar verdiniz
Bugun sabah 2 dilim ekmrk peynir soguc ve 4 zeytin
Oglen 1 su bardg taze fasulye 1 su bardg yogurt ve 3 kucuk biber dolmasi
Aksam 1 su bard sehriye cotbasi 1 kucuk tavuk kofte 4 kucuk kuu biber dolmasi
Bugun adet oldum canim cok tatli isyedi 1 kucuk pekmezli kurabiye( sekersiz ) arada 1 kucuk pohaca yedim.
Gunaydın bugun regliım sabah tartıldım 91.500 kgGünaydın kızlar hadi toparlanalım bende kendime bir geleyim bakın bayram geliyor en azından ne versek kar herkes sizi bayramda şişko mu görsün istersiniz bence istemezsiniz haddi bakalımm toparlanma vakti bende sizlerle birlikte bayrama kadar dikkat edicemmm :) Menülerimizi kesinlikle paylaşalımmmm
Olurum canim merak etme sen insallah evime doniym bir duzenime geciym. Kac kilo aldim naptim bakmam lazimBekkliyorum cnm sen gel bana yardımcı da olursun bu işin üstesinden geliriz evvelallah
Gunaydın bugun regliım sabah tartıldım 91.500 kg
iyi günler. ben az yiyorum ve bu hafta zayıfladığım hakkında yorumlar aldım. annemin durumu acil, uzun ve üzücü bir süreç geçiriyoruz. gene de kilo vermek için elimden geleni yapıyorum.
iyi günler. ben az yiyorum ve bu hafta zayıfladığım hakkında yorumlar aldım. annemin durumu acil, uzun ve üzücü bir süreç geçiriyoruz. gene de kilo vermek için elimden geleni yapıyorum.
Olurum canim merak etme sen insallah evime doniym bir duzenime geciym. Kac kilo aldim naptim bakmam lazim
kahvaltı peynrli omlet ,suyum yanımda sporu akşam üstü yapayı düşünüyorum
Selam kizlar bugun itibariyle ise basladim ve stresten bugunun cuma gunu oldugunu saniptartildim kilomu yazdim:) simdiden boyleyim sonrasini dusunemiyorumBende akşam spor yapmayı düşünüyorumm
Selam kizlar bugun itibariyle ise basladim ve stresten bugunun cuma gunu oldugunu saniptartildim kilomu yazdim:) simdiden boyleyim sonrasini dusunemiyorum
Offf ne zaman 80 li rakamları gorucem iyice sılmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?