Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya bu arada bildirim neden yapılmıyor etiketlediğim halde bugün bildirim yapmayan herkesi diskalifiye edicem

Valla kuzum baska caren kalmadi sanirim cunku bayadir sesleri cikmiyo arkadaslarin

Bende 3. Elmami yedim minik bir kahvaltı ve 3 elma 1.5 _2lt ye yakın şu içtim tabi zorlukları var saatte bir wc gidiyorsun

Ya bu arada bildirim neden yapılmıyor etiketlediğim halde bugün bildirim yapmayan herkesi diskalifiye edicem
Zehracim işine Karışmak gibi olmasında bi üye mazaretsiz ne takıma uğruyor nede bildirim yapmıyorsa Bencede çıksrman en dogrusu
Yoksa Herhafta listeniz kötü etkilenir

Zayıflama Hikayeleri zaten beni çok motive etti sonrada burda baktım herkes de motivasyon süper dedim bende bu arkadaşlarla birlikte inşallah bu kez başaracam

deniyorum canım..sahah kahvaltısıyla başladık bakalım..
Öncelikle yerine bir şey koyaya çalışma canım yani şeker yerine bal koymak vb gibi. O yolla bırakılmıyor. Nasıl sigara yerine elektronik sigara kullanarak nasıl sigara bırakılmıyorsa bu da öyle bir şey

Evet haklısınız baktım zaten tmm girmeyen arkadaşlarda var ne zamandır ama girdği halde grupta tek bir kelime bile yazmaışlarda var hepsine girdim baktım en iyisi yola onlarsız devam etmek

***3. Takım 485.Etap***

ecemavi: (73///%) bildirimde bulunmadı
esrayazar: (91,5///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
kittenlove: (68/67,7/0,3/%0,44)
dahells: (65///%)
takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
shameless35: (57,2///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye

3.Takım ortalaması : % 0,088

ecemavi abla geçen hafta bildirim yaptığın için bir hafta şans veriyorum lütfen takıma girmek istiyorsan gir yoksa izne ayırayım ya da ayrılmak istiyorsan söyle

elime havucu aldım sırasıyla mesajları okumaya başlıyorum :) açlık krizine girdim ondan sebze kemiriyim dedim akşam yemeğine kadar:)

***3. Takım 485.Etap***

ecemavi: (73/72,6/0,4/%0,55) kendi isteği ile ayrıldı
esrayazar: (91,5///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
kittenlove: (68/67,7/0,3/%0,44)
dahells: (65///%)
takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
shameless35: (57,2///%) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye

3.Takım ortalaması : % 0,198

o tamamdır o zaman ama şaşırmadım ben pek sebze meyve insanı değilim sevdiğimin şekerli çkıması beni hiç şaşırtmadı ama yine de ekmekten iyidir

ahah bi ben kaldım ama zaten bi-iki haftadır bu durum kendini gösteriyordu bu hafta kasıyım da haftaya takım ilk 3 e girsin

kızlar bu arada ilk günler mesajlarınızın altına kısaca kim olduğunuzu yazarsanız kişiye göre menü yorumu yapmak daha güzel oluyor.zaten bi iki güne herkes herkesi tanır yazmaya gerek kalmaz .mesela şöyle

(23 yaşında üniv. öğrencisi anne değel hedef 60 kg kilo 67,7 boy:165 )

mesajların sonuna kopyala yapıştır yaparım bunu hep

Kızlar akşamı da minik bi tabak kısırla kapattım sebze bol çok az bulgur inşallah 1. Günümü başardım sayılır iyi geçti

(28 yaş öğretmen 2 çocuk annesi boy 1.72 kilo 90 hedef 70)

Oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…