Yok midem kazinmadi da başka şeylerde yemek istiyorsun ben elmayı severimSüpermiş maşallah elmayla sadece Nasıl yaptın ya için kaZınmadı mı Can'ım
Kızlar akşamı da minik bi tabak kısırla kapattım sebze bol çok az bulgur inşallah 1. Günümü başardım sayılır iyi geçti
(28 yaş öğretmen 2 çocuk annesi boy 1.72 kilo 90 hedef 70)
Oldu mu
canım diyetisyen kontrollü bir diyet mi bu yağ yakımı ne kadarBen günün büyük bir bölümünü elma yiyerek geçirdim günü bitirdim
Diyetisyen eşliğinde değil ama internetten bir doktor veriyor listeyi eksi elma ile zayiflayanlar yaz inanamazsin denemek istedimcanım diyetisyen kontrollü bir diyet mi bu yağ yakımı ne kadar
Bunda eksi elmaBen iki yıl önce bir kez yapmıştım üç gün elmadan başka bişey yemedim 3 günde 3 kilo verdim ama tabi devam edemedim ayrıca ekşi elma da değildi normal kırmızı tatlı elmaydı :)
Iyiymis günün listen takma arada bir olan zevkler için gevsetebiliriz listeyiSabah: 1 yumurta
1 parca kaşar peyniri
4 zeytin
Çeyrek simit
Ara: nescafe 2 si 1 arada
Öģle: yarım kase mercimek çorba
3 köfte ve yarım patates kadar fırın patates
Ara: bir armut
Akşam: şehriye çorba
Ispanak yemeği ve yogurt
Gece: bir tane bira ve biraz patates kızartması (bundan çok pişmanım)
Teşekkürler canım ama ilk günden yapınca ona üzüldüm. Bakalım inşallah bugün güzel bir gün olur hepimizeIyiymis günün listen takma arada bir olan zevkler için gevsetebiliriz listeyi
Dün gece 3 te uyudum o saate kadar midemde ilginç sesler de geldi ama yemedim normalde iradesine hakim biri değilimdir bakalım bugün nasıl gececekTeşekkürler canım ama ilk günden yapınca ona üzüldüm. Bakalım inşallah bugün güzel bir gün olur hepimize
ahah bi ben kaldım ama zaten bi-iki haftadır bu durum kendini gösteriyordu bu hafta kasıyım da haftaya takım ilk 3 e girsin
kızlar bu arada ilk günler mesajlarınızın altına kısaca kim olduğunuzu yazarsanız kişiye göre menü yorumu yapmak daha güzel oluyor.zaten bi iki güne herkes herkesi tanır yazmaya gerek kalmaz .mesela şöyle
(23 yaşında üniv. öğrencisi anne değelhedef 60 kg kilo 67,7 boy:165 )
mesajların sonuna kopyala yapıştır yaparım bunu hep
Kızlar akşamı da minik bi tabak kısırla kapattım sebze bol çok az bulgur inşallah 1. Günümü başardım sayılır iyi geçti
(28 yaş öğretmen 2 çocuk annesi boy 1.72 kilo 90 hedef 70)
Oldu mu
Ben günün büyük bir bölümünü elma yiyerek geçirdim günü bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?