Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Süper cnm

Zaten menüler toplu paylaşılırsa anlam kazanır ayrı ayrı yazılınca bizde tam bir yorum yapamıyoruz :)

Ben iki yıl önce bir kez yapmıştım üç gün elmadan başka bişey yemedim 3 günde 3 kilo verdim ama tabi devam edemedim ayrıca ekşi elma da değildi normal kırmızı tatlı elmaydı :)

Hadi yaa süpermişş

Güzel menü Elma diyeti yapınca başka bişey olmuyor tabii

Fena başlamamışsın aslında ama sıkma kendini bıraktım diye spor ekle su ne kadar içiyorsunn

Dün gece 3 te uyudum o saate kadar midemde ilginç sesler de geldi ama yemedim normalde iradesine hakim biri değilimdir bakalım bugün nasıl gececek
Harikasın tebrik ederim.
Biz de bugün Spor salonu bakcaz. Bakalım üye olursak süper olur

Dün gece 3 te uyudum o saate kadar midemde ilginç sesler de geldi ama yemedim normalde iradesine hakim biri değilimdir bakalım bugün nasıl gececek
Canım 1 elma boyuna göre 75-150 kalori arasında ayrıca çok şeker içeriyor. Diyetler maksimum günde 2 porsiyon yani 2 adet meyve veriliyor..bana pek doğru gelmedi bu elma diyeti. Sen bilirsin tabi

aslında çok büyük bir avantajım var...günde 2 bardak çay içiyorum en fazla...yani şeker çokkullanmıyorum...tabi tümden bıraksam daha iyi olacak

dünkü menüm:
sabah 2 çeri domates salatalık biber az peynir 2 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek ,1 talı kaşığı bal şekersiz çay(ilk denemem)
arada 1 yeşil elma
öğlen 1 büyük tabak soslu makarna bir büyük bardak ayran turşu
akşam 1 büyük bardak süt bisküvi..
2 lt su spor yoktu dün

Soslu makarna cıss bence çok kalorili turşu da ödem yapar yediğimiz miktara dikkat edelim bence :)
Akşama gelince bisküvi miktarı ne kadar mesela
Su gayet güzel sporda eklersen harika olur :)

İyi hafta sonları diliyorum herkese sabah yine domates salatalık iki dilim peynir 3 zeytin yedim bir dilim de ekmek. Çok mutluyum psikolojim çok iyi bıgün ikinci günüme çok Mutlu başladım çok istiyorum zayıflamayı inşallah birlikte başaracaz kızlaaaarrrrr herkes bizi görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın diyecek 15 tatilde memlekete gidince herkesin şok olmasını istiyoruuummmm

Diyetisyen eşliğinde değil ama internetten bir doktor veriyor listeyi eksi elma ile zayiflayanlar yaz inanamazsin denemek istedim

Ben iki yıl önce bir kez yapmıştım üç gün elmadan başka bişey yemedim 3 günde 3 kilo verdim ama tabi devam edemedim ayrıca ekşi elma da değildi normal kırmızı tatlı elmaydı :)
bu şekil diyetlerin uzun süreli yapılması kas kaybına sebebiyet veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…