menümm ( ben toplu paylaşıorum ki yorum yapmak kolay olsun genel degerlendirirken )
sabah : domates peynir sandviç kepek ekmeğine
öğlen : manise kebabı ( sebze yemeği korkmayın :) )
yarım kase yoğurt
akşam : tavuk sote
bi kase yoğurt
4 kaşık pilav
bi kepçe mercimek çorbası
su : 3 lt
spor : 1 mile leslie
(23 yaşında öğrenci 165 boy,, kilo 67.7,, hedef 60 )
Ben iki yıl önce bir kez yapmıştım üç gün elmadan başka bişey yemedim 3 günde 3 kilo verdim ama tabi devam edemedim ayrıca ekşi elma da değildi normal kırmızı tatlı elmaydı :)
Liste şöyle arkadaşlar
Sabah 10:00
1 yumurta
2_3zeytin
1 kibrit
Domates salatalık yeşillik
12:00 elma
2 de elma
4 de elma
6 da elma
8 de elma
Bu kadar bu günü böyle bitirdim
Yaş 29 boy 167 kilo sabah itibariyle 96.7
Iyi geceler arkadaşlar
Sabah: 1 yumurta
1 parca kaşar peyniri
4 zeytin
Çeyrek simit
Ara: nescafe 2 si 1 arada
Öģle: yarım kase mercimek çorba
3 köfte ve yarım patates kadar fırın patates
Ara: bir armut
Akşam: şehriye çorba
Ispanak yemeği ve yogurt
Gece: bir tane bira ve biraz patates kızartması (bundan çok pişmanım)
Tabi dün yaptım bugün ve pazarda yapicam inşallah pazartesi tartilir soylerimGerçekten işe yarayıp yaramadığını bize de bildir cnm :)
Su 1lt kadar içiyorum normalde diyetteyim daha fazla içerim aslında.Fena başlamamışsın aslında ama sıkma kendini bıraktım diye spor ekle su ne kadar içiyorsunn
Harikasın tebrik ederim.Dün gece 3 te uyudum o saate kadar midemde ilginç sesler de geldi ama yemedim normalde iradesine hakim biri değilimdir bakalım bugün nasıl gececek
Canım 1 elma boyuna göre 75-150 kalori arasında ayrıca çok şeker içeriyor. Diyetler maksimum günde 2 porsiyon yani 2 adet meyve veriliyor..bana pek doğru gelmedi bu elma diyeti. Sen bilirsin tabiDün gece 3 te uyudum o saate kadar midemde ilginç sesler de geldi ama yemedim normalde iradesine hakim biri değilimdir bakalım bugün nasıl gececek
aslında çok büyük bir avantajım var...günde 2 bardak çay içiyorum en fazla...yani şeker çokkullanmıyorum...tabi tümden bıraksam daha iyi olacakÖncelikle yerine bir şey koyaya çalışma canım yani şeker yerine bal koymak vb gibi. O yolla bırakılmıyor. Nasıl sigara yerine elektronik sigara kullanarak nasıl sigara bırakılmıyorsa bu da öyle bir şey
canım dün geç geldim..dünkü bildirimi az sonra yazcam..Ya bu arada bildirim neden yapılmıyor etiketlediğim halde bugün bildirim yapmayan herkesi diskalifiye edicem
Tabi dün yaptım bugün ve pazarda yapicam inşallah pazartesi tartilir soylerim
Su 1lt kadar içiyorum normalde diyetteyim daha fazla içerim aslında.
günaydın kızlarrr...
sabah 40 dk yürüdüm geldim..şimdi kahvaltı yapıyorum..
bi de geçmişi okuyayım..
canım dün geç geldim..dünkü bildirimi az sonra yazcam..
dünkü menüm:
sabah 2 çeri domates salatalık biber az peynir 2 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek ,1 talı kaşığı bal şekersiz çay(ilk denemem)
arada 1 yeşil elma
öğlen 1 büyük tabak soslu makarna bir büyük bardak ayran turşu
akşam 1 büyük bardak süt bisküvi..
2 lt su spor yoktu dün
Diyetisyen eşliğinde değil ama internetten bir doktor veriyor listeyi eksi elma ile zayiflayanlar yaz inanamazsin denemek istedim
bu şekil diyetlerin uzun süreli yapılması kas kaybına sebebiyet veriyor zatenBen iki yıl önce bir kez yapmıştım üç gün elmadan başka bişey yemedim 3 günde 3 kilo verdim ama tabi devam edemedim ayrıca ekşi elma da değildi normal kırmızı tatlı elmaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?