Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kilo farkın çok yok senin onun için gayet güzel bir liste . arada kaçamak olur önemli olan sonrasında yola devam etmek
(23 yaşında üniv. öğrencisi anne değel hedef 60 kg kilo 67,7 boy:165 )

canım senin boy kilo kaçtı ?

öğlenin üstüne akşam da kaçamak olmuş anladığım kadarıyla sütlü bisküvi masum gözüksede çok şekerli ve kalorili birşey oluyor

aman hep böyle hevesli ol inşallah kilo verme aşamasında duygu durumu çok önemli :) ben de geri kazanıyorum o hevesi yavaş yavaş

Eminim ki başaracaksın cnmm

ayyyy aynı dilek benim için...yaz tatilinde şok oldular...15 tatilde ayrı şok olsunlarr

Herkese selam iki gündür takipteyim sizleri çok iyi gidiyorsunuz ben de başlayacaktım ama doktorum gene doğum kontrol hapı verdi maalesef tüp bebek aşamasındayım ve ilaçlar beni mahvediyor su an yapabildiğim tek şey spor ve o da sadece kilomu korumamda yardımcı oluyor zevkle takip ediyorum inşallah yakın zamanda hepiniz hedefinize ulaşırsınız en yakın zamanda aranızda olmak istiyorum bu arada yaş 36 boy 165 kilo 67-68 hedef sadece kilo vermek

saol canım...bu sözler bizi motive ediyor..asla bırakmıcam..65kilo olana kadar devamm

kahvaltıdan sonra acıktım 4 gibi ne yapsam diye düşünürken muzlu yulaf ezmesi yaptım bi küçük muzdan hem sağlıklı oldu hem doyurdu :)hepsini de bitiremedim tarçın attım insanlar çok övüyo diye tarçını sevmediğimden hepsini yiyemedim

Ben de sevmiyorum tarcini ama türk kahvesine yarım çay kaşığı koyuyorum hem şeker gibi tatlı oluyor bi de ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var ona da şöyle bi çözüm buldum geceden bi kabuk tarçın iki kayısı bi ceviz bi bardak suya koyup sabahlari aç karnına içiyorum en etkilisi bu oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…