- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
kilo farkın çok yok senin onun için gayet güzel bir liste . arada kaçamak olur önemli olan sonrasında yola devam etmekSabah: 1 yumurta
1 parca kaşar peyniri
4 zeytin
Çeyrek simit
Ara: nescafe 2 si 1 arada
Öģle: yarım kase mercimek çorba
3 köfte ve yarım patates kadar fırın patates
Ara: bir armut
Akşam: şehriye çorba
Ispanak yemeği ve yogurt
Gece: bir tane bira ve biraz patates kızartması (bundan çok pişmanım)
İyi hafta sonları diliyorum herkese sabah yine domates salatalık iki dilim peynir 3 zeytin yedim bir dilim de ekmek.Çok mutluyum psikolojim çok iyi bıgün ikinci günüme çok Mutlu başladım çok istiyorum zayıflamayı inşallah birlikte başaracaz kızlaaaarrrrr herkes bizi görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın diyecek 15 tatilde memlekete gidince herkesin şok olmasını istiyoruuummmm
canım dün geç geldim..dünkü bildirimi az sonra yazcam..
öğlenin üstüne akşam da kaçamak olmuş anladığım kadarıyla sütlü bisküvi masum gözüksede çok şekerli ve kalorili birşey oluyordünkü menüm:
sabah 2 çeri domates salatalık biber az peynir 2 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek ,1 talı kaşığı bal şekersiz çay(ilk denemem)
arada 1 yeşil elma
öğlen 1 büyük tabak soslu makarna bir büyük bardak ayran turşu
akşam 1 büyük bardak süt bisküvi..
2 lt su spor yoktu dün
aman hep böyle hevesli ol inşallah kilo verme aşamasında duygu durumu çok önemli :) ben de geri kazanıyorum o hevesi yavaş yavaşİyi hafta sonları diliyorum herkese sabah yine domates salatalık iki dilim peynir 3 zeytin yedim bir dilim de ekmek.Çok mutluyum psikolojim çok iyi bıgün ikinci günüme çok Mutlu başladım çok istiyorum zayıflamayı inşallah birlikte başaracaz kızlaaaarrrrr herkes bizi görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın diyecek 15 tatilde memlekete gidince herkesin şok olmasını istiyoruuummmm
İyi hafta sonları diliyorum herkese sabah yine domates salatalık iki dilim peynir 3 zeytin yedim bir dilim de ekmek.Çok mutluyum psikolojim çok iyi bıgün ikinci günüme çok Mutlu başladım çok istiyorum zayıflamayı inşallah birlikte başaracaz kızlaaaarrrrr herkes bizi görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın diyecek 15 tatilde memlekete gidince herkesin şok olmasını istiyoruuummmm
Boy 1.72 kilo 90 Can'ımcanım senin boy kilo kaçtı ?
İnşallah Can'ım ya bu arada kendi suyumu sürahiye koydum içine de Şimon sıktım o suyu içiyorum şuanda 1 lt oldu bile :)Eminim ki başaracaksın cnmm
İnşallah Can'ım ya bu arada kendi suyumu sürahiye koydum içine de Şimon sıktım o suyu içiyorum şuanda 1 lt oldu bile :)
Ya Şimon yazmışımlimon sıktım
Selam kizlar masallah moraller yerinde
Uzun süreli yapmiycambu şekil diyetlerin uzun süreli yapılması kas kaybına sebebiyet veriyor zaten
ayyyy aynı dilek benim için...yaz tatilinde şok oldular...15 tatilde ayrı şok olsunlarrİyi hafta sonları diliyorum herkese sabah yine domates salatalık iki dilim peynir 3 zeytin yedim bir dilim de ekmek.Çok mutluyum psikolojim çok iyi bıgün ikinci günüme çok Mutlu başladım çok istiyorum zayıflamayı inşallah birlikte başaracaz kızlaaaarrrrr herkes bizi görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın diyecek 15 tatilde memlekete gidince herkesin şok olmasını istiyoruuummmm
saol canım...bu sözler bizi motive ediyor..asla bırakmıcam..65kilo olana kadar devammHerkese selam iki gündür takipteyim sizleri çok iyi gidiyorsunuzben de başlayacaktım ama doktorum gene doğum kontrol hapı verdi maalesef tüp bebek aşamasındayım ve ilaçlar beni mahvediyor su an yapabildiğim tek şey spor ve o da sadece kilomu korumamda yardımcı oluyor zevkle takip ediyorum inşallah yakın zamanda hepiniz hedefinize ulaşırsınız en yakın zamanda aranızda olmak istiyorum bu arada yaş 36 boy 165 kilo 67-68 hedef sadece kilo vermek
Hemen ben cevaplayayim bende koşu bandı var bi saat dizi izleyerek yürüyorum hızlı tempo arkasından yarım saat jillian michael diye bi kadın var onun videolarini indirdim lap topa ondan yapıyorumkızlar spor olarak neler yapıyosunuz?
Ben de sevmiyorum tarcini ama türk kahvesine yarım çay kaşığı koyuyorum hem şeker gibi tatlı oluyor bi de ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var ona da şöyle bi çözüm buldum geceden bi kabuk tarçın iki kayısı bi ceviz bi bardak suya koyup sabahlari aç karnına içiyorum en etkilisi bu oldu bendekahvaltıdan sonra acıktım 4 gibi ne yapsam diye düşünürken muzlu yulaf ezmesi yaptımbi küçük muzdan hem sağlıklı oldu hem doyurdu :)hepsini de bitiremedim tarçın attım insanlar çok övüyo diye tarçını sevmediğimden hepsini yiyemedim
(23 yaşında üniv. öğrencisi anne değelhedef 60 kg kilo 67,7 boy:165 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?