Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menun cok guzeeel hem saglikli hem diyete uygun hem de ac kalinmicak bir diyete benziyor arada calayim bunu

Menün güzel bulgur diyette iyi bir seçenek bence. Pilates evde mi yapıyorsun?
Evet evde de yapiyorum ama ismek kursuna kaydoldum bu hafta :) evde yaptigim blogilates diye bir youtube kanali her cesit pilates var kardiyosundan begginera kadar :)

Menun cok guzeeel hem saglikli hem diyete uygun hem de ac kalinmicak bir diyete benziyor arada calayim bunu
Teşekkür ederim canım benim için sağlıklı beslenmek ilk sırada zaten uzun vadede sağlıklı beslenince insan otomatik olarak kilo veriyor. Bakalım sonuç ne olacak. Ben aslında hafta sonu diyet yapamadım pazartesi başladım sayılır o yüzde cuma ya 4 günlük sonuç bildirmiş olcam. Aslında 500 gr versem yeter. Bakalım deneyip görcez. :)

Canim aksam olmamis bence 2 yk bulgur pilavi bir kase yogurt daha iyi olurdu bence

Iyi geceler kizlar bugunlerde yogunum kizimin dogum gunu var onunla ugrasiyorum artii cocuklarimin ikiside hasta malesef firsat bulamiyorum

Selam arkadaslar ben 25 yasinda aralik sonu dugunu olacak 166 boyunda 53.1 kiloyum ve 48 e dusmek istiyorum dugunume kadar son derece azimliyim. Haftada en az 3 spor yapiyorum. Yoldas olmaya ve en zor zamanlarda birbirimze destek olmaya kararliyim

Günaydın arkadaşlar ben salı günü 95.7 yi gördüm bugün 97.7 iki günde iki kilo almadım sanırım elma diyetini bıraktım tamam iki günde yedim biraz ama 2 kilo olacak kadar değil: ( bugün yeni bir diyete geçiyorum 1300 _1400 arasında olacak kalorisi
kahvaltı olarak 2 yk yulaf
4 yk nesfit
1.5 su bardağı yarım yagli sütle toplam 300 kalori

GÜNAYDIN...
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta domates salatalık biber çay az peynir 2 dl tam tahıllı ekmek
arada 1 elma
öğlen 2 dolma 1 dilim tam tahıllı cacık
arada bişey yok..
aksam 2 dolma ayran
2,5 lt su 40 dk yürüyüş..

günaydın canım..
neden bu şok diyetlerle vucuduna zarar veriyosun..
inan düzgün bir diyetle her öğün 2 dilim tam tahıllı ekmeğini bile yiyerek hafta 1-1.5 kilo rahat verirsin..

günaydın canım..
neden bu şok diyetlerle vucuduna zarar veriyosun..
inan düzgün bir diyetle her öğün 2 dilim tam tahıllı ekmeğini bile yiyerek hafta 1-1.5 kilo rahat verirsin..
Haklısın normalde yapmam böyle diyetler ama hızlı vermek istedim herkes gibi :)
Ama artık yediklerimi kaydederek gidecem 1400 kalori iyidir zaten doktor da 1600 _1700 kalorili vermişti kilomuda 97.7 olarak kabul ediyorum pazartesi tartilirim artik

O abur cubur çıksa aklımızdan süper olur zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…