- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
Menun cok guzeeel hem saglikli hem diyete uygun hem de ac kalinmicak bir diyete benziyor arada calayim bunuKızlar biraz erken ama akşma yemeğimi yedim. Sonrasında sadece bir porsiyon meyve yemeyi planlıyorum ondan menümü yazabilirim.
Sabah: 1 haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek ve salatalık domates
Öğle: bir kase ezogelin çorba, yarım kase bulgur pilavi ve 3 köfte
Ara: nescafe
Aksam: bir tabak nohut yemeği ve salata
Ara: bir tane meyve yemeyi planlıyorum
Cok mantikli meyve sekeri gobek cevresinde depolanmaya bayilir iyi tercih yapmissin :)Bende kendimi böyle tesellü ediyorum. Acıktım. Yoğurt ve süt kalmamış evde. Meyvede şeker var diye fındığa saldırdım
Evet evde de yapiyorum ama ismek kursuna kaydoldum bu hafta :) evde yaptigim blogilates diye bir youtube kanali her cesit pilates var kardiyosundan begginera kadar :)Menün güzel bulgur diyette iyi bir seçenek bence. Pilates evde mi yapıyorsun?
Takip etmiştim bir ara çok etkili gerçekten. Bende jilliana başlayacaktım bu hafta sözdeEvet evde de yapiyorum ama ismek kursuna kaydoldum bu hafta :) evde yaptigim blogilates diye bir youtube kanali her cesit pilates var kardiyosundan begginera kadar :)
Teşekkür ederim canım benim için sağlıklı beslenmek ilk sırada zaten uzun vadede sağlıklı beslenince insan otomatik olarak kilo veriyor. Bakalım sonuç ne olacak. Ben aslında hafta sonu diyet yapamadım pazartesi başladım sayılır o yüzde cuma ya 4 günlük sonuç bildirmiş olcam. Aslında 500 gr versem yeter. Bakalım deneyip görcez. :)Menun cok guzeeel hem saglikli hem diyete uygun hem de ac kalinmicak bir diyete benziyor arada calayim bunu
İsmek ne canım?Evet evde de yapiyorum ama ismek kursuna kaydoldum bu hafta :) evde yaptigim blogilates diye bir youtube kanali her cesit pilates var kardiyosundan begginera kadar :)
Menum
Kahvalti: 6 da uyandim yine de vakit bulamadim
Oglen: bi kase sebze corbasi
Bi tabak etli kuru fasulye
Ara: domates peynir kepek ekmegi sandvic
Aksam: bi tBak yogurtlu bulgur pilavi
Su :1.5 (yogunluktan suyu unuttum bu aralar)
Spor: 40 dk plates
Allah şifa versin. Miniklerin bir an önce toparlansın inş.Iyi geceler kizlar bugunlerde yogunum kizimin dogum gunu var onunla ugrasiyorum artii cocuklarimin ikiside hasta malesef firsat bulamiyorum
Baska yemek yoktu ben de ac kalirsam ekmege saldiririm diye yedim valla :)Canim aksam olmamis bence 2 yk bulgur pilavi bir kase yogurt daha iyi olurdu bence
Gecmis olsun cabuk toparlarlar insallahIyi geceler kizlar bugunlerde yogunum kizimin dogum gunu var onunla ugrasiyorum artii cocuklarimin ikiside hasta malesef firsat bulamiyorum
Kurallari kabul ediyorum baslangic olarak 6 ekim diyelim ve kilo vermek icin kollarimizi sivayalim:) haydi bakalim :))Hoşgeldinn cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edip etmediğini söylersen deneme sürecin başlar
günaydın canım..Günaydın arkadaşlar ben salı günü 95.7 yi gördüm bugün 97.7 iki günde iki kilo almadım sanırım elma diyetini bıraktım tamam iki günde yedim biraz ama 2 kilo olacak kadar değil: ( bugün yeni bir diyete geçiyorum 1300 _1400 arasında olacak kalorisi
kahvaltı olarak 2 yk yulaf
4 yk nesfit
1.5 su bardağı yarım yagli sütle toplam 300 kalori
Haklısın normalde yapmam böyle diyetler ama hızlı vermek istedim herkes gibi :)günaydın canım..
neden bu şok diyetlerle vucuduna zarar veriyosun..
inan düzgün bir diyetle her öğün 2 dilim tam tahıllı ekmeğini bile yiyerek hafta 1-1.5 kilo rahat verirsin..
Kızlar anca girebildim siteye çok yoğunum bugun.
Menum için az demişsiniz. Benim normal beslenmem bu artı aralarda abur cubur. Sadece abur cuburu kaldırdım.
Aç değilim ama sürekli abur cuburda aklım alışamadım hala.
İşlerimi bitireyim uğrayacağım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?