Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırlar. Önemli olan sağlık. Bi burdayız bekliyoruz seni.

ya ben bu menüleri görünce çok fazla yiyorum gibi hissdiyorum...eğer vücudun buna alışıksa bişey diyemiyeceğim ama çok az değil mi..
Canım bende çok az yiyemem. Sağlıklı da bulmuyorum açıkçası. Yemek yemek hayat enerjisi sağlıyor sonuçta. Önemli olan senin şu an ki beslenmenle kilo verip vermediğin. Eğer yavaştan olsa veriyorsan hiç dert etme devam et sen kendi menüné. Ben hep düşünürüm bu grupların motivasyon faydası var ama bazı böyle zararlarıda oluyor insan kendini başkalarıyla kıyaslıyor halbuki ki herkesin kendine özel bir bedeni var. Başkasının kilosu boyu ile aynı değil ki ölçülerin beslenme aynı olsun. Ayrıca hareketlilik faktörü var mesela. Ona göre de aldığın kalori miktarı değişmeli. Haftada 1 kg vermek sağlıklı olan. Daha fazlası hep su kaybı. Diyet bırakılınca hızla geri geliyo. Ayrıca yaptığın diyet tüm ömür yapamayacagin türden olmamalı. Yani sen vücudu diyet suresince günde 500 kalori almaya alıstırırsan diyetin bitip 1500 kalori almaya başladığında bir kaç hafta vücudun tolore eder sonra hızla geri kilo almaya başlarsın. Hemde normalde bir insan 1500 kalori ile kilo almazken sen almaya başlarsın çünkü vücut şunu bilir her an tekrar 500 kalori gelebilir ve ben aç kalabilirim yağ depolamalıyım. Buna diyetisyenler beyinde kıtlık alarmı diyolar.
Ben tüm bunları nereden biliyorum dersen birincisi 17 yaşından beri normal kiloda kalmaya calısıyorum çünkü tüm ailem obez. Hayatımda 4 kez diyetisyene gittim ve güzel kilolar verdim. Senenin büyük kısmı spor yaparım. Şu gün ailem gibi olmamamın tek sebebi benim her zaman kontrollü olmaya çalışmam. Gittiğim diyetisyenlerden, spor hocalarından ve okuduğum bir ton diyet ve beslenme kitabından öğrendiklerim ve malesef tecrübe ederekte doğru olduğunu bildiğim gerçekler bunlar. Lafı çok uzattım. Velhasıl kelam çok az yiyerek kilo vermek bir ilizyon sadece. Haftada 1 kg sağlık için doğru olandır. Koca bir hayat var önümüzde bu beden bizim acelesi yok yeter ki sağlıklı olsun.

Merhaba kızlarr. Aranıza yeni geldimm. Umarım bir kaç ay sonra bu gruptaki herkes istediği kiloya ulaşmış olur ve bayrağı başlarına bırakır. Hatta bu bayrağı kimse almasa daha iyi :)

Hoşgeldinn cnm ilk başta gerçekten istediğine karar verirsen emin ol hiç bişey gözüne gelmez istikrarla devam edersin

Süper ayrıca üstte sormuşsun istediğin diyeti uygulayabilirsin kimseye kural koymuyoruz cnm

Evet bayağı kalorili bir gün olmuş :)

Hoşgeldinn cnm çok şükür maşallah diyelim şimdilik iyi gidiyor :)

Menü güzel yalnız leblebi kabız yapar diye biliyorumm

Süpersinn cnmm

Aynen tek tek yazınca çok gibi duruyor ama miktarlar az afiyet olsunn tatlımm

Ay olur mu cnm asıl şok diyetler çok sağlıksız mesela ben diyet yaparken herşeyi yiyordum hiç bir yemekten kısmadım sadece ekmeği kestim porsiyonlarımı azalttım o kadar ve çokta güzel kilo verdimm

Bence güzel bende böyle beslenirdim ama normal geliyor o yüzden :)

Gweçmiş olsunn cnm aman çocuklar iyi olsun da sen yine yazarsınn

Merhabalar. Baslangic icin kilo 66 hedefim 54 boy 157 nekadar zamanda vermem en saglikli bilmiyorum. 1 senedir durdu kilo verme surecim.bu arada herkese basarilar surecte :)

Hoşgeldinn cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edip etmediğini söylersen deneme sürecin başlar

Günaydınlar kızlar dün gelemedim hesap kitapla uğraşıyorum beynimm dolu valla sabah işe başlamadan hemen buraya geleyim dedimm gelirim yine ara ara öptüm hepinizi

Kızlar dün 200 gram vermişim. İlk defa böyle diyet yapıp sağdık kalıp sabah tartıda biraz eksik çıktığımı gördüm. 1 gün için 200 gram iyi mi, o başka bişey midir ki ödem mödem. Pekte anlamıyom bu işlerden ama .

1 elma
çok güzel bilgiler canım..çok teşekkür ederim..katılıyorum sana..
mesela ben diyete başlamadan önce herkes bana ne kadar çok yiyosun buna rağmen çok kilolu görünmüyosun diyordu..82 kiloyum ama 40 beden giyiyorum..yaptığım yürüyüşeri başkası yapsa kopardı herhalde..vücudum çok sıkıdır..

Kas dokusu sıkı ve ağırdır. aynı miktarda kas ve yağ yanyana koyun yağ 4 katı büyük görünür. İnternetten yağ ve kas yazıp google a çıkan fotolara bakabilirsin. Kaslı isen yağlı birine göre çok zayıf görünürsün ve kas dokusu yağdan çok kalori yakar. Yani daha çok yer ama kilo almazsın :) bende bilgiler derya :))

Canim ilk baslarda odem gidermis. O yuzden ilk gunlerde fazla kilo kaybedersin bu normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…