Sabah bir peynirli çörek 1 bardak şekersiz çay
Öğle 1 kupa türk kahvesi 5 tane bisküvi
Akşam 1 kase domates çorbası 1 tabak salata 1 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği.
Saat 16: 16 bundan sonra sadece kahve ve çay içmeyi düşünüyorum.
Kızlar biraz erken ama akşma yemeğimi yedim. Sonrasında sadece bir porsiyon meyve yemeyi planlıyorum ondan menümü yazabilirim.
Sabah: 1 haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek ve salatalık domates
Öğle: bir kase ezogelin çorba, yarım kase bulgur pilavi ve 3 köfte
Ara: nescafe
Aksam: bir tabak nohut yemeği ve salata
Ara: bir tane meyve yemeyi planlıyorum
Zerosima kaptanım paylaşım durumunuz için ne düşünüyorsun yeni gelen üyelerden bir kaçını alma şansımız var mı artık :) yanlış anlamayasın bizimkiler bayağı meşgul taze kan lazım ama sizinde ihtiyacınız varsa idare ederiz biraz daha
KURALLARI KABUL EDİYORUMHoşgeldinn cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edip etmediğini söylersen deneme sürecin başlar
Kızlar bugün bira sakın mi burası bana mı öyle geldi valla bu sessizlik iyi değil arada girinde konuşalım yav
Menum
Kahvalti: 6 da uyandim yine de vakit bulamadim
Oglen: bi kase sebze corbasi
Bi tabak etli kuru fasulye
Ara: domates peynir kepek ekmegi sandvic
Aksam: bi tBak yogurtlu bulgur pilavi
Su :1.5 (yogunluktan suyu unuttum bu aralar)
Spor: 40 dk plates
Kurallari kabul ediyorum baslangic olarak 6 ekim diyelim ve kilo vermek icin kollarimizi sivayalim:) haydi bakalim :))
Günaydın kızlar üye durumunuz nasıl yeterli mi artık??
Selam arkadaslar ben 25 yasinda aralik sonu dugunu olacak 166 boyunda 53.1 kiloyum ve 48 e dusmek istiyorum dugunume kadar son derece azimliyim. Haftada en az 3 spor yapiyorum. Yoldas olmaya ve en zor zamanlarda birbirimze destek olmaya kararliyim
Günaydın arkadaşlar ben salı günü 95.7 yi gördüm bugün 97.7 iki günde iki kilo almadım sanırım elma diyetini bıraktım tamam iki günde yedim biraz ama 2 kilo olacak kadar değil: ( bugün yeni bir diyete geçiyorum 1300 _1400 arasında olacak kalorisi
kahvaltı olarak 2 yk yulaf
4 yk nesfit
1.5 su bardağı yarım yagli sütle toplam 300 kalori
GÜNAYDIN...
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta domates salatalık biber çay az peynir 2 dl tam tahıllı ekmek
arada 1 elma
öğlen 2 dolma 1 dilim tam tahıllı cacık
arada bişey yok..
aksam 2 dolma ayran
2,5 lt su 40 dk yürüyüş..
SABAH 8 DE İŞ BAŞI YAPIYORUM.
8 DE VE DAHA ÖNCESİNDE BİŞEYLER YİYEMİYORUM.
HEM ALIŞKANLIK HEM AYILAMAMA ÇOGU ZAMANDA DAHA ERKENDEN YEMEK AĞIR GELİYOR.
ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE TARZ KAHVALTI YAPIYOR?
ARKADAŞLAR SPOR SALONUNA MI GİTSEM EVE BU 2.EL UCUZ KOŞU BANDLARINDAN MI ALSAM ?
YOKSA HER GÜN 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞMÜ YAPSAM?
BU 3 Ü ARASINDA KARAR VEREMİYORUM?
ÖNERİNİZ VAR MI?
Ay o kahvaltı yapamama bende de var bende nestle nesfit ballı bademli ya da eti lifalif çikolatalısı bu ikisini tercih ediyorum kahvaltıda hem kolay hem tok tutuyor
Hepsi de gayet mantıklı hangisi sana daha kolaysa onu yap bence :)
biliyorum kilom normal ama evlenmeden önce o gelinlikte incecik durmak istiyorumBoyuna göre kilon gayet süper bence
Bence iyi canim kaptan daha iyi bilir tabi :)Günaydın kızlar üye durumunuz nasıl yeterli mi artık??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?