Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bisküvi deyip geçme cnm onun yerine protein ağırlıklı şeyler ye hem daha tok tutar

Gayet iyi bir menü olmuş

Tabiki cnm alabilirsinizz bizde şimdilik yeteri kadar var

Fena değil cnm

SABAH 8 DE İŞ BAŞI YAPIYORUM.
8 DE VE DAHA ÖNCESİNDE BİŞEYLER YİYEMİYORUM.
HEM ALIŞKANLIK HEM AYILAMAMA ÇOGU ZAMANDA DAHA ERKENDEN YEMEK AĞIR GELİYOR.
ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE TARZ KAHVALTI YAPIYOR?

Selam arkadaslar ben 25 yasinda aralik sonu dugunu olacak 166 boyunda 53.1 kiloyum ve 48 e dusmek istiyorum dugunume kadar son derece azimliyim. Haftada en az 3 spor yapiyorum. Yoldas olmaya ve en zor zamanlarda birbirimze destek olmaya kararliyim

Boyuna göre kilon gayet süper bence

ARKADAŞLAR SPOR SALONUNA MI GİTSEM EVE BU 2.EL UCUZ KOŞU BANDLARINDAN MI ALSAM ?
YOKSA HER GÜN 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞMÜ YAPSAM?
BU 3 Ü ARASINDA KARAR VEREMİYORUM?
ÖNERİNİZ VAR MI?

Cnm o ödemdir bence şok diyetler yerine sağlıklı beslenerek git o zaamn farkı daha iyi görürsünn

Bence güzell

SABAH 8 DE İŞ BAŞI YAPIYORUM.
8 DE VE DAHA ÖNCESİNDE BİŞEYLER YİYEMİYORUM.
HEM ALIŞKANLIK HEM AYILAMAMA ÇOGU ZAMANDA DAHA ERKENDEN YEMEK AĞIR GELİYOR.
ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE TARZ KAHVALTI YAPIYOR?

Ay o kahvaltı yapamama bende de var bende nestle nesfit ballı bademli ya da eti lifalif çikolatalısı bu ikisini tercih ediyorum kahvaltıda hem kolay hem tok tutuyor

ARKADAŞLAR SPOR SALONUNA MI GİTSEM EVE BU 2.EL UCUZ KOŞU BANDLARINDAN MI ALSAM ?
YOKSA HER GÜN 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞMÜ YAPSAM?
BU 3 Ü ARASINDA KARAR VEREMİYORUM?
ÖNERİNİZ VAR MI?

Hepsi de gayet mantıklı hangisi sana daha kolaysa onu yap bence :)

Ay o kahvaltı yapamama bende de var bende nestle nesfit ballı bademli ya da eti lifalif çikolatalısı bu ikisini tercih ediyorum kahvaltıda hem kolay hem tok tutuyor

BİR ARA ONUDA DENEDİM AMA SABAH SABAH BAL BADEM TARZI YÜKLENİNCE DİYET MANTIĞI UÇUYOR BENDE KENDİ OLAYIM ZAYIFLAMA ASAMASINDA HEP AKSAMA ODULU BIRAKMAK OLDU .
PSIKOLOJIM ((

kızlar bugun ki yediklerimi yazıyorum
sabah
1 tost(kepekli ekmege light beyaz peynirle) domates salatalık
ara
3 kayısı
öğle
1 dilim ekmek 150 gram et 2 yk barbunya az yogurt
sonra 1 dilim elma yiyip günü kapatıp spora gideceğim akşamda. nasıl sizce? öğle cok olmuş dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…