Ben geldim:) 86 kiloyla başladığım bu maratonu 56 ile bitirmek niyetindeyim. Birbirimize destek olacağımızı umuyorum veee takım kaptanıma daveti için teşekkür ediyorum :)Zerosima
selammmm zerocummm
pek sessizleşmiş buralar biraz canlandıralım
Tebrikler !!! En son ne zaman 50 oldum hatırlamıyorum bile :/ uyarılar için teşekkürler kaptan ilk sayfayı okudum yarından itibaren menü bildirimine başlıyorum :)Hoşgeldinn canım eğer istikrarla devam edersen yapamayacağın hiç bişey yok ben 24 yaşındayım bu yaşa kadar genelde hep balıketliydim sonra dedim niye herkes zayıfken ben neden veremeyeyim bir anda başladım ve 66,6 ile başlayıp 50 ile sonuçlandırdım şu an çoktandır görmeyen insanlar hala hayret etmeye devam ediyor :)
İlk sayfada kurallarımız var genel olarak yapman gerekeni ben söyleyeyim menü paylaşımı yapmak şart burda ne kadar aktif olursan o kadar motive olursunn
Şu sıralar durgun gibi burası ama ben yeni üyeler alacağım takım canlansın diye elimden geleni yapacağım :)
Tebrikler !!! En son ne zaman 50 oldum hatırlamıyorum bile :/ uyarılar için teşekkürler kaptan ilk sayfayı okudum yarından itibaren menü bildirimine başlıyorum :)
hoşgeldin cnmBen geldim:) 86 kiloyla başladığım bu maratonu 56 ile bitirmek niyetindeyim. Birbirimize destek olacağımızı umuyorum veee takım kaptanıma daveti için teşekkür ediyorum :)Zerosima
Hoşbulduk :) Umarım bol eksili,çok hareketli, kaçamaksız (!) günler geçiririz.hoşgeldin cnm
bende bu takımda çok güzel kilolalr verdim cnm
aktif olursan eminim sende kısa sürede zayıflarsın
SALI MENUM:
SABAH :4 YUVARLAK MISIR PATLAGI 1 KUTU SÜT
ÖĞLEN:TAVUK ÇORBA + YOGURT +FIRIN KÖFTE PATATES
NOT: DÜN GECEDEN YEMEDİĞİM İÇİN SABAH ÇOK AÇ UYANDIM EVDE BISEY OLMADIGINDAN MARKET UZERI EN MANTIKLI SEYI ALMAYA CALISTIM.AÇMA YADA POGACADAN IYIDIR DIYE DUSUNDUM.
Hoşbulduk :) Umarım bol eksili,çok hareketli, kaçamaksız (!) günler geçiririz.
BUNU YAPMAZSAM ÇATLARDIM
BUGÜN 2 DİLİM BAKLAVA VE 1 DİLİM KEK REDDETTIM...
:)))))))))))
canım günaydın..hamileyim...şaşkınım...ne hissettiğimi bilmiyorum...yıllarca istedim..şimdi eşim görev için uzakta..ben hamileyim...doktor peşinde koşuyorum..arada giriyorum öyle forumda dolaşıyorum..
BUNU YAPMAZSAM ÇATLARDIM
BUGÜN 2 DİLİM BAKLAVA VE 1 DİLİM KEK REDDETTIM...
:)))))))))))
Günaydın :)
Salı günü özeti şöyle...
Kahvaltı 07.00 1 haşlanmış yumurta,1 dlm çok tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 ceviz 1 domates
Öğle 12.15 1 dlm ıspanaklı börek, 1 kase yayla çorbası
Akşam 18.30 1 tabak karnabahar yemeği 1 kase yoğurt, salata
Gün boyu 2kupa kayısılı form çay 2.5 lt su
25 dk bisiklet 25 dk yürüyüş :)
canım günaydın..hamileyim...şaşkınım...ne hissettiğimi bilmiyorum...yıllarca istedim..şimdi eşim görev için uzakta..ben hamileyim...doktor peşinde koşuyorum..arada giriyorum öyle forumda dolaşıyorum..
GUNAYDIN KIZLAR
OZELLIKLE PSIKOLOJI COK ETKILIYOR KILO OLAYLARINI.
BIR SURE CANIMI HERSEYE SIKMAYA BASLAMISTIM
VE BOM BOS INSANLAR UGRUNA
DEGER MI?
KENDINE SIKINTI YAPMAYA???
BIRAZ UZAKLASTI DIYETTEN KONU AMA TAM OLARAKTA BAGLANTILI....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?