Ooo kaptan yeniden yarışa katılıyorHarika canım beğendimm bana da bir omuz ver bnde başlayayım şu diyete
saol canım ama sıkıntılı bir süreç olacak gibi..Aaa canım hayırlı olsunnçok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bu durumda tabi diyet yapamazsın seni bu hafta izne ayırırım mecburen ama ara sıra gel sohbetlere katıl beklerim
Ne denir bilmiyorumsaol canım ama sıkıntılı bir süreç olacak gibi..
değerlerim kötü.
kilom 79..geçen hafta 79,5 idim sanırım..-500gr..
bir iki hafta kadar izin istiyorum..hamileliğim sonlanırsa ki öyle görünüyor,tekrar dönerim..bu kiloyla hamileliği istemiyorum zaten..
Ooo kaptan yeniden yarışa katılıyor
Sık sık uğrayıp yazalım buraya da motivasyon artsın
PERSEMBE MENÜSÜ:
SABAH: YULAF EZMESİ + SÜT
ÖĞLE: MERCİMEK ÇORBASI + 2 BİBER DOLMA + AYRAN
AKŞAM: SALATA + YOĞURT
Kimseler yok gibiperşembe menümü yazayım ben de...
Sabah 07.00 1 dlm çok tahıllı ekmek, 1 yumurtalı omlet ,2 kk beyaz peynir ,1 yeşil biber ve bol maydanoz
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorbası 3 fırın köfte ve birkaç patates
Akşam 1 kase yoğurt 1 yeşil elma 1 çk tarçın
Günboyu 2.5 lt su 2 kupa form çay 1 sade kahve...
Spor 30 dk bisiklet
Günaydııın kilo bildirimi yapayım :)
84.4 yani 1.6 pazartesiden beriilk günler giden ödemdir daha çok biliyorum ama yine de tartıda eksi görmek güzel oluyo
saol canım ama sıkıntılı bir süreç olacak gibi..
değerlerim kötü.
kilom 79..geçen hafta 79,5 idim sanırım..-500gr..
bir iki hafta kadar izin istiyorum..hamileliğim sonlanırsa ki öyle görünüyor,tekrar dönerim..bu kiloyla hamileliği istemiyorum zaten..
saol canım..Ne denir bilmiyorumhakkında hayırlısı olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun...henüz tanışmadık ama güzel zamanlar geçiririz umarım
saol canım..
çok istiyorduk bebeği ama eşim doğuya gidince askıya almıştık..izne gelince hamile kaldım sanırım ama değerlerim düşük seyrediyor..hayırlısı neyse o olur inşallah..
Günaydııın kilo bildirimi yapayım :)
84.4 yani 1.6 pazartesiden beriilk günler giden ödemdir daha çok biliyorum ama yine de tartıda eksi görmek güzel oluyo
Spor ve su durumun ne alemde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?