Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar
7.takım kaptanından duydum ki buranın kadrosu eksikmiş . 3.grup takım kaptanımız gruba girmeme izin varmıdır?
Hoşgeldin tatlım kaç kilosun hedef kilo kac bi tanıyalım seni. benimde bu ikinci hafta bakalım yaza fit kadınlar olucaz insallah

Kizlar dun aksam ispanak yemedim. 2kasik bulgur pilavi 1 kasik bezelye yedm. Leslie 2 mil yaptim

Kizlar gunaydin

Sabah uyaninca 2 bardak su ictim

Kahvalti
1h.yumurta
Salatalik maydanoz
3zeytin

Kizlar leslie 3 mil surekli yapinca cidden fark ediyor. Cok mutlu oluyorm. Haftaya cumartesiymis doktor kontrolm.insallah o haftaya kadar 2 kilo vermis olurum. Cok yemiyorm.ve spora yukleniyorm. Cok su iciyorm. Insallah iyi sonuclar alcaz

Nerelerdesiniz neler yapiosnz sesiniz cikmiyor

Hoşgeldin tatlım kaç kilosun hedef kilo kac bi tanıyalım seni. benimde bu ikinci hafta bakalım yaza fit kadınlar olucaz insallah
Hoşbuldum canım valla benim kilo çok fena 110 kiloyum 1.68 boy yani baya bi yol katetmem lazım 2 sene önce 78 kiloya kadar düştüm tekrar geri aldım hedefim yaza kadar aynı kiloya düşmek evliyim 6 yaşında 1 oğlum var muhasebeciyim çalışıyorum onun için spor bana bi sıkıntı o olayı nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte inşallah hepimiz veririz kilolarımızı sizin desteğiniz çok önemli benim için...

3.takım 7. takımdan selamlar ...
Ben yönlendirmeleri sürekli size yapıyorum , üye ihtiyacınız devam ediyor değil mi ?

Tşkler cnm şu an 3-4 üyemiz var aktif olarak yeni gelirse tabi daha iyi olur ama çok olunca da kopukluk oluyor

Süpersin cnm zaten su ve spor acayip fark ettiriyor ekmeği kesince daha da belli oluyor zaten en önemli 3 detay bu bana göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…