merhabaaa hoşgeldiiiinçaylarımızı içelim tabiiii
Tamam hemen bakıyorum teşekkür ederimSelam bende 6. takım kaptan yardımcısıyım kardeş takımız
İlk sayfadaki kurallara bi gözat
Arkadaşlar gelince tanışırsınız
Ay inşallah tekrar sizin sayenizde o duruma gelirimCanım tez zamanda yine 30 kilo başarını yakalarsın umarım
benden herkese 1 bardak detoks suyu kaptağnyeneydi iyiydi
Detoks suyu alayım ben o zaman 1 bardak lüften mümkünse
6.takim ne kadar enerjiksiniz
Hosgeldinnnmerhaba arkadaşlar
7.takım kaptanından duydum ki buranın kadrosu eksikmiş . 3.grup takım kaptanımız gruba girmeme izin varmıdır?
Hoşgeldin tatlım kaç kilosun hedef kilo kac bi tanıyalım seni. benimde bu ikinci hafta bakalım yaza fit kadınlar olucaz insallahmerhaba arkadaşlar
7.takım kaptanından duydum ki buranın kadrosu eksikmiş . 3.grup takım kaptanımız gruba girmeme izin varmıdır?
Gunaydin canim nasilsin niye moralin bzldu oyle
Kizlaaar merhabalarrr
Sabah 2 bardaj detoks suyum.
1h.yumurta
Peynir 2zeytin maydonoz
Sekersiz cay
Bu saate kdr 1 litre detoks suyumu bitirdim:)
Selam kızlar kardeş takımı ziyaret edelim dedik nasılsınız ?
Selam bayanlar. 6. Takimdan nazmiye ben. Cay icmeye geldik musaitseniz
kızlar öğlen;
1kepçe çorba içtim.
yogurt
etli patlıcan yemeği 1 kaşık
salata
akşama
ıspanak yerim.
salata yerim bide.
vee tabisi leslie 3 mil yapacğaım inşallah :)
Hoşbuldum canım valla benim kilo çok fena 110 kiloyum 1.68 boy yani baya bi yol katetmem lazım 2 sene önce 78 kiloya kadar düştüm tekrar geri aldım hedefim yaza kadar aynı kiloya düşmek evliyim 6 yaşında 1 oğlum var muhasebeciyim çalışıyorum onun için spor bana bi sıkıntı o olayı nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte inşallah hepimiz veririz kilolarımızı sizin desteğiniz çok önemli benim için...Hoşgeldin tatlım kaç kilosun hedef kilo kac bi tanıyalım seni. benimde bu ikinci hafta bakalım yaza fit kadınlar olucaz insallah
merhaba arkadaşlar
3.takım 7. takımdan selamlar ...
Ben yönlendirmeleri sürekli size yapıyorum , üye ihtiyacınız devam ediyor değil mi ?
darısı başınıza siz de arada gelin dedikodu ederik
Hoşgeldin tatlım kaç kilosun hedef kilo kac bi tanıyalım seni. benimde bu ikinci hafta bakalım yaza fit kadınlar olucaz insallah
Kizlar dun aksam ispanak yemedim. 2kasik bulgur pilavi 1 kasik bezelye yedm. Leslie 2 mil yaptim
Kizlar gunaydin
Sabah uyaninca 2 bardak su ictim
Kahvalti
1h.yumurta
Salatalik maydanoz
3zeytin
Kizlar leslie 3 mil surekli yapinca cidden fark ediyor. Cok mutlu oluyorm. Haftaya cumartesiymis doktor kontrolm.insallah o haftaya kadar 2 kilo vermis olurum. Cok yemiyorm.ve spora yukleniyorm. Cok su iciyorm. Insallah iyi sonuclar alcaz
Nerelerdesiniz neler yapiosnz sesiniz cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?