Maşallah tatlım valla ben 2 litreyi bulursam süper ama bulucam benim işyerine yürümem müsait kar yağmur yağmadığı sürece hep yürücem inşallah... Hadi gitsin kilolar...
Asla inancini yitirme canim. Vucut kitle indeksi arttikca kilo vermek daha kolay oluo die okumustum. Yani normal kilona yaklastikca vucut daha zor verio die biliyorm. Oyuzden senin suan su ve duzenli beslenmenle cok rahat kilo verirsin. Ben suanda inan agzima cikolata surmuyorm.canimda cekmio inanki.ogle yemeginde tatlilar pilavlar borekler oluyor. Ben ana yemege odaklaniyorm. Diyormki bu kilolarin gitmesi lazim. Anlik mutluluk verecek sana o yiyecek. Ama kalori olarak doncek. Oyuzden nefsini tutmak en onemlisi. Ve kiyafetlerin hafiften bol geldigini gorunce inan insan degiyor bu cabaya diyorsun.doktorada gidiyorm ben.inan cok mutluyum. Sende yavas yavas spora baslayabilirsin. Leslie 1 mille baslayabilirsin sanirim onda surekli yurutuyor. Burda diger arkadaslarimizda cok duzenli guzel menuler paylasiyor.buraya yazdikca insan daha bi disipline oluyor. Hosgeldin aramiza iyiki de geldin. Kucuk ama guzel bir grubumuz var masallah :)
Ayrica cok tatli guzel ve anlayisli bir kaptanimiz varHarikasınn cnmm aynen küçüğüz ama istikrarlı kişiler var çok kalabalık olup motiveyi bozan yok bence şu an gayet iyi gidiyoruz :)
Ayrica cok tatli guzel ve anlayisli bir kaptanimiz var
Canlarımmm çok mutluyummm hayatımda olan büyük bi sorun mucizevi bir şekilde dün akşam çözüldü çok mutlu bir şekilde döndümmmm sizi çok seviyorum moralim çok yerinde kaldığımız yerden devammmm
Hemen sabahı yazıyorum
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 tane zeytin çeyrek yumurta ve çay :)
Diyeti bozmadım kaptanım cuma günü süper bi sonuç yazacamAfiyet olsun cnm güzel başlamışsın güne
Yuppiiiiiiiiiiii:))) hosgeldiiiiiin. Hep mutlu ol canimmmm:) spor arkadasiiiiimmmmm:)Canlarımmm çok mutluyummm hayatımda olan büyük bi sorun mucizevi bir şekilde dün akşam çözüldü çok mutlu bir şekilde döndümmmm sizi çok seviyorum moralim çok yerinde kaldığımız yerden devammmm
CanımmmmmmmYuppiiiiiiiiiiii:))) hosgeldiiiiiin. Hep mutlu ol canimmmm:) spor arkadasiiiiimmmmm:)
Can'ım benimmmmm Can'ım eşimmmmm bu hafta listeleri sallayacazzzzzHoşgeldin şekerim valla esımi kaybettim diye uzuluyordum yarışa devam tatlim
Poğoça mııııKızlar sabah kahvaltıda
1 peynirli poğaça yedim mecburi
Öğle yemegim
1 kase mercimek çorbası
3 hamsi
3 dilim patates
Limonlu roka
Sağol kuzum akşam yemek yemicem canim kararlaştırdım. aksama kadarda 3 litreye tamamlamak sözPoğoça mııııakşam yemeğini yarıya böl o zaman yeme tamam mı çok az ye malüm eşimi uyarmak zorundayımmmm
Süpersin hadi bakalım bende 3 litre içecem bitince yaz tamam mı bende yazacam :)Sağol kuzum akşam yemek yemicem canim kararlaştırdım. aksama kadarda 3 litreye tamamlamak söz
Tamam canım bittiği anda yazicamSüpersin hadi bakalım bende 3 litre içecem bitince yaz tamam mı bende yazacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?