Hoşbuldum canım valla benim kilo çok fena 110 kiloyum 1.68 boy yani baya bi yol katetmem lazım 2 sene önce 78 kiloya kadar düştüm tekrar geri aldım hedefim yaza kadar aynı kiloya düşmek evliyim 6 yaşında 1 oğlum var muhasebeciyim çalışıyorum onun için spor bana bi sıkıntı o olayı nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte inşallah hepimiz veririz kilolarımızı sizin desteğiniz çok önemli benim için...
Doğru sölüyosun canım benimki biraz bahane sanırım metrodan inip otobüse biniyorum bunun yerine yürümek en iyisi 20 dk felan sürüyo iş yerine kar kardır dimiCnm valla 10 dk da olsa spor yapabilirsin oturduğun yerde bile ben msela kalçamı sıkıp bırakıyorum göbeğimi içime çekip bırakıyorum o bile fark ettiriyor işe gelip giderken yürüyorum sonuçta hareket bende oturarak çalışıyorum ama her bulduğum anı değerlendirmeye çalışıyorum :)
Doğru sölüyosun canım benimki biraz bahane sanırım metrodan inip otobüse biniyorum bunun yerine yürümek en iyisi 20 dk felan sürüyo iş yerine kar kardır dimi
Bende yürücem artıkın kararım karar zayıflıcazzzzAynen cnm mesela benim yolumda 15 dk falan sürüyor hem sabah hem akşam yürüyorum hatta akşamları bazen başka yerlere de uğrayıp yürüme mesafesini uzatıyorum nereye gidersem yürüyorum hep bir hareketlilik halindeyim
Bende yürücem artıkın kararım karar zayıflıcazzzz
Kiyamam ben kaptanima. Hersey guzel olacak oyle dusun kuzumBilmiyorum ki cnm bazı şeyler üst üste geldi galiba bazı hak etmediğim şeyler yaşadım ama iyi olacak inanıyorum
Hosgeldiiiiiiiin.elbette destek oluruz. Kiloyu elbette verirsin. Biz burda gunluk menu paylasimi yapiyoruz her ogun. Bende muhendisim.masabasi calisiyorum. Sabah 8 aksam 6. Eve git yemek ye 7.30u buluyor. 45dk leslie 3 mil yapiyorum.cok faydasi oluyor. 2Litre su iciyorm. Yediklerime dikkat ediyorm. Hemen fark ediliyor. Ayni boydaymisiz canim. Yeterki pes etme. Biz burda cok guzel destek veriyoruz birbirimize:)Hoşbuldum canım valla benim kilo çok fena 110 kiloyum 1.68 boy yani baya bi yol katetmem lazım 2 sene önce 78 kiloya kadar düştüm tekrar geri aldım hedefim yaza kadar aynı kiloya düşmek evliyim 6 yaşında 1 oğlum var muhasebeciyim çalışıyorum onun için spor bana bi sıkıntı o olayı nasıl yapıcam onu bilmiyorum işte inşallah hepimiz veririz kilolarımızı sizin desteğiniz çok önemli benim için...
sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım...Kesinlikle cnm istedikten sonra başaramayacağın şey yok bende hiç inanmazdım ama zayıfladım
Hoşbuldum canım valla bende işe gidip gelirken yürücem artık. Suyumu hemen aldım yanıma aklıma geldikçe gördükçe içiyorum. inşallah güzel kilolar vericez hep beraberHosgeldiiiiiiiin.elbette destek oluruz. Kiloyu elbette verirsin. Biz burda gunluk menu paylasimi yapiyoruz her ogun. Bende muhendisim.masabasi calisiyorum. Sabah 8 aksam 6. Eve git yemek ye 7.30u buluyor. 45dk leslie 3 mil yapiyorum.cok faydasi oluyor. 2Litre su iciyorm. Yediklerime dikkat ediyorm. Hemen fark ediliyor. Ayni boydaymisiz canim. Yeterki pes etme. Biz burda cok guzel destek veriyoruz birbirimize:)
Kiyamam ben kaptanima. Hersey guzel olacak oyle dusun kuzum
sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin canım...
Hoşbuldum canım valla bende işe gidip gelirken yürücem artık. Suyumu hemen aldım yanıma aklıma geldikçe gördükçe içiyorum. inşallah güzel kilolar vericez hep beraber
Ay maşallah canım darısı bana olsun inşallahYaklaşık 7-8 ay içinde 16 kg verdim ben
Benim is yerim yurume mesafesinde degil. Bildigin e5 otoban falan hepsinden geciyoruz:)) kendime kural koydm.sabah uyaninca 2 bardak su iciyorm.is yerinde de oglene kdr 1 litreyi tamamliyorm.oglenden sonrada 1 litre kuralini yapiyorm cikana kdr.evde de 2 bardak yada 3 bardak ekstradan iciyorm.2.5litreyi boylece tamamlamis oluyorm:)Hoşbuldum canım valla bende işe gidip gelirken yürücem artık. Suyumu hemen aldım yanıma aklıma geldikçe gördükçe içiyorum. inşallah güzel kilolar vericez hep beraber
Maşallah tatlım valla ben 2 litreyi bulursam süper ama bulucam benim işyerine yürümem müsait kar yağmur yağmadığı sürece hep yürücem inşallah... Hadi gitsin kilolar...Benim is yerim yurume mesafesinde degil. Bildigin e5 otoban falan hepsinden geciyoruz:)) kendime kural koydm.sabah uyaninca 2 bardak su iciyorm.is yerinde de oglene kdr 1 litreyi tamamliyorm.oglenden sonrada 1 litre kuralini yapiyorm cikana kdr.evde de 2 bardak yada 3 bardak ekstradan iciyorm.2.5litreyi boylece tamamlamis oluyorm:)
Asla inancini yitirme canim. Vucut kitle indeksi arttikca kilo vermek daha kolay oluo die okumustum. Yani normal kilona yaklastikca vucut daha zor verio die biliyorm. Oyuzden senin suan su ve duzenli beslenmenle cok rahat kilo verirsin. Ben suanda inan agzima cikolata surmuyorm.canimda cekmio inanki.ogle yemeginde tatlilar pilavlar borekler oluyor. Ben ana yemege odaklaniyorm. Diyormki bu kilolarin gitmesi lazim. Anlik mutluluk verecek sana o yiyecek. Ama kalori olarak doncek. Oyuzden nefsini tutmak en onemlisi. Ve kiyafetlerin hafiften bol geldigini gorunce inan insan degiyor bu cabaya diyorsun.doktorada gidiyorm ben.inan cok mutluyum. Sende yavas yavas spora baslayabilirsin. Leslie 1 mille baslayabilirsin sanirim onda surekli yurutuyor. Burda diger arkadaslarimizda cok duzenli guzel menuler paylasiyor.buraya yazdikca insan daha bi disipline oluyor. Hosgeldin aramiza iyiki de geldin. Kucuk ama guzel bir grubumuz var masallah :)Maşallah tatlım valla ben 2 litreyi bulursam süper ama bulucam benim işyerine yürümem müsait kar yağmur yağmadığı sürece hep yürücem inşallah... Hadi gitsin kilolar...
Ay maşallah canım darısı bana olsun inşallah
Benim is yerim yurume mesafesinde degil. Bildigin e5 otoban falan hepsinden geciyoruz:)) kendime kural koydm.sabah uyaninca 2 bardak su iciyorm.is yerinde de oglene kdr 1 litreyi tamamliyorm.oglenden sonrada 1 litre kuralini yapiyorm cikana kdr.evde de 2 bardak yada 3 bardak ekstradan iciyorm.2.5litreyi boylece tamamlamis oluyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?