Hayırlısı olsun başka çocuk var mı
Kızlar Günaydın sabah uyandigimda gözümü açar açmaz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu regl dönemi yaklaştı diye öyle olduğumu düşündüm hesaplarım 6 gün geçmiş sizce hamilemiyim?
canım test yapmışsın negatif çıkmış korkutmak istemem 2-3 güne kadar olmazsan kan testi yaptır idrar testinde çıkmayabiliyo çünkü. Bide varya evlilik zor meslek gerçekten 10 senelik evliyim 3-4 defa uçurumun kenarına gelip geri döndüğümüzü biliyorum. sana tek tavsiyem fazla kafana takma hiçbişeyi çünkü herşey olacağına varıyorBide ben evleneli bu ayın 13 de 1 sene olacak henüz çocuk düşünmüyoruz kafam çok karışık oldu yaa bide eşimle pazar günü tartıştık konuşmuyoruz hala. ben evliliğimizi sorguluyorum zaten. tamam bebeğim olsun çok istiyorum ama evliliğimizin düzene girmeden istemiyorum kızlar öf inşallah degilimdir kan tahlilini aç karinla mi yaptiricam
Kuzum valla bekleyebildiğin kadar bekle evlenme inan hayatının en güzel zamanlarıValla çevremde o kadar olumsuz örnekler var ki bir de ben sevgililik bile beceremiyorum kaldı ki evlilik zor geliyor bana
Yasananlardan çıkarılanlar
Kizlar bir sure oncesinde birada benimle olanlar bilir. Sıkıntılı bir surec icerisine girdim. Bunun yuzdelik kisminda yuzde 80 diyebilecegim duygusal bir durum yatiyordu.o zamanlar bana mesajla destek olmaya calisanlara oncelikle cok tesekkur ediyorum. Cansiniz. Ve gelelim cikarilan sonuclara.
Hayat neyi kendinize cagirirsaniz onu yanina alip gelir.
Iyi bir insan olmayi secmek vicdaninin icinin rahatligi herseyden once geliyor bunu yeniden gordum.
Yaptigimiz kadin olarak tum fedakarliklar kendimizden once digerlerini dusunmek bana gore yapilan en buyuk yanlis hayatimizda.
Bir sure once kendimi sevmeyi unutmustum.
Surekli gulen o kadinin aynadaki yuzu hep dusuktu.
Sebebi ne olursa olsun.
Kendimden once baskalarini koydugum gercegi cikan sonuca aciyla bakmami sagladi.
Evet dedigim gibi..
Kendimi unitmustum.
Kendimi onemsememeye baslamistim.
Ve vahim tablo en sonunda kendime deger vermemekle sonlandi.
Biz kadiniz..
Biz hassas ve duygusaliz..
Ve tabiki nariniz..
Ama kendimiz icin en degerli en once biz olmaliyiz. Ve ne yazikki bunu bazen yapmoyoruz.yapmadigimiz zaman benim gibi kendini unutuyor onsan.
Hic bir aci hemen bitmez...
Defterin kapandigi veya firlatilip atildigi veya veya baska bir nokta durumunda yeniden yapmacik bir sekle burunemezsin.
Yavas yavas..
Zamanla..
Zaman herseyin asil ilaci...
Uzulmustum.
Ve uc noktayi belkide 83 nokta seklinde hayatima uydurmustum.her nokta koyusum aslinda 1 2 3 4 5 artis seklinde devam modeline donusmustu.
Simdi once kendime tesekkur ederim.
Ve buraya yazdogim kadariyla size.
Hepiniz rica ediyorum boy aynasinin oldugu bir odaya girin ve kapiyi kitleyin.
Begenmediginiz yerlerinize teker teker bakin ve onlarla anlasin.
Dusman gibi degil seni yok edecegim gibi davranmayin bedeninize. Ve mutsuz bakmayon.
Her bir begenmedoginiz yonunuzle ve bu sadece fiziksel olmasin uzlasin. Barisin ve karsi degil birlikte savasmaniz gerektigini soyleyin.
Ve lutfen kendinizi sevdigi ize ve deger vediginize gercekten ama GERCEKTEN inanana kadar gozlerinizin icine bakip kendinize SENI SEVIYORUM.SEN DEGERLISIN.SAKIN OL.CUNKU HERSEY GUZEL OLACAK. diyin. Cunku hepibiz degerlisiniz. Hepibiz ozelsiniz. Ve bunu klasik sablon kelimelerine o sekilde hapsetmisler diye soylemoyorum. Savasacaginiz sey inatla duracaginiz zorluk kendiniz icin olsun. Baskalari icin ve yineliyorum yakinligi kim olursa olsun kendinizden odun vererek ve hatta bu ödünü kendinizi unuturcasina arttirarak karsi taraf icin savasmayin.
Hepiniz kendinizin istedigi en iyi seyi zaten hakediyorsunuz. Elde etme ve basarma kismi sadece dogru zamanda dogru emegi ve dogru rotayi bulmaktan yani sizin elinizden geciyor.
Gulun gulumseyin.
Kilobu mu var
Nefret ediyorum gobegimden tatlilardan hamur islerinden kivamiyla butunlestirdiginiz seyleri bu sekilde icinizde birimtirmeyin. Nefret etmeyin. Sevin.kendinizi. aynada sevdiginiz kadini. Ve siz icin sevin. Lutfen.ne vir erkek sizi begenecek diye ne ailenize birseyleri ispatlayacagim diye ne patronu uz size zam yapacak diye ne komsunuza ders verecegim diye ne de sizi gecmiste yipratanlara guclu gozukeceksiniz diye degil !!
Kendinizi kendiniz icin sevin.
Bunu basardiginizda artik mutlu
Ve bunu basardiginizda artik gercekten ozgur ruhlu kadinlar olursunuz.
Ve kizlar can arkadaslar
Bu oyle kolay birsey degildir.
Ne zaman ki siz sacinizi sari yaptiginizda bir arkadasiniz olmamis dedikten sonra bunu kafaniza takmazsaniz
Ne zaman ki komsunuz sizden daha iyi bir eve tasindiginda ve size o kendi icin gerwkli gordugu forsu atip gittiginde bunu baskasina sudan laf kadar sudan soylerseniz yani kadinin tavrina takilmazsaniz
Ne zaman ki kisa eteginiz yada begenip oldugunuz o kiyafeti alip yolda gerone gerone yurur ve insanlarin bakislarini tartmaya calismazsaniz
Ne zamanki gulmek istediginizde guler
Aglamak istediginizde yer farketmeden aglarsaniz
Biri ne der
O ne dusunur
Beni boyle de sever mi
Ya simdi giderse
Baska kadin mi yani
Annemin komsulari boyle hareketleri sevmez
Issiz kaldim herkes gidecek simdi
Patronum beni bilmem neyon bilmem neresine soktu olsun o patrondur
Demezseniz
Siz ozaman kendinizi gercekten cok seversiniz
Ve kendinizi ozgur birakirsiniz
Inaniyorum ki bunu kimse yapmiyor
Ama inaniyorum ki emekle ozgur birakabilirsiniz ruhlarinizi
Nacizane ben hissettiklerimi yazdim
Sonuna kadar okuyan lar varsa
Ya kendiniz icin yasayin
Yada hayatin garipligiyle
Once kendinizi sevin
Ve gercekten sevin...
Hakkinizda herseyin en temizini dilerim
Ve hosgeldin diyen arkadaslar
HOSBULDUM.❤
Maşallah canım gitsin kilolar gitsinnnnnnKizlaaaaar gunaydin:) gecen hafta 77.3 gelmistim ve moralim cok bozulmustu. Hala adet olmadim.sevgilinin yolunu gozler gibi gozluyorum kendisinin yolunu :) gecen cuma 77.3 geldim. Bu sabah 76.1 ben sok ben iptal:))
Canım maşallah sonuç süper nazar değmesinKizçeler Günaydın geçen haftaki kilo 87.5 di bu baş dönmeleri boşuna değil sanırım sabah tartildim veeeeee hazır mısınız 85.7 kiloyum
canım inşallah rabbim gönlünün istediğini versin ama bi kan testi yaptır bence yinede sen bilirsin tabikiAmin tatlım kararlılık 55 kiloyu gorucem nasipse canım. dediğin gibi hala hasta olmadım bekliyorum bakalım bu sıralar stresli zamanlar geçiyorum ona yoruyorum bakalım inşallah hamile degilimdir. gelsede rahatlaSam artık. olmadan önce baş dönmelerim oluyordu ama bu kadar çok olmamıştı hiç ve hiç bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmadı bakalım hayırlısı artik
canım ya bişey sorcam dün ben test yaptım negatifti, bir iki saat sonra teste baktığımda ha görünür ha görünmez bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm. ama belli bi dk dan sonra önem vermeyin diyolardı hem test hemde arkadaşlarım. böyle bişey olmaz dimi ? ben bu akşam bi test alıp yarın sabah tekrar deniyim.canım inşallah rabbim gönlünün istediğini versin ama bi kan testi yaptır bence yinede sen bilirsin tabiki
Aynen öle canım 1-2 saat sonra gördüğün diğer çizgi olumsuz bişey ifade etmiyor ama gebeliğin başında isen idrarda çıkmaz vaktin varsa en iyisi kan testi yaptırmak kesin sonuç olur için rahat olur en azındancanım ya bişey sorcam dün ben test yaptım negatifti, bir iki saat sonra teste baktığımda ha görünür ha görünmez bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm. ama belli bi dk dan sonra önem vermeyin diyolardı hem test hemde arkadaşlarım. böyle bişey olmaz dimi ? ben bu akşam bi test alıp yarın sabah tekrar deniyim.
Eşim Harikasıncanlarim gecen hafta 84.3 dum sanirim bu hafta 82.5 olmusummmmmmm oleyyyyy
Günaydın kızlar
Perşembe menüm
Sabah
Yagda yumurta
2 siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
Oglen
1 kase mercimek corba
1 tabak ispanak
Aksam
Yogurt 1 kase
Salata
Meyve [elma]
Yasananlardan çıkarılanlar
Kizlar bir sure oncesinde birada benimle olanlar bilir. Sıkıntılı bir surec icerisine girdim. Bunun yuzdelik kisminda yuzde 80 diyebilecegim duygusal bir durum yatiyordu.o zamanlar bana mesajla destek olmaya calisanlara oncelikle cok tesekkur ediyorum. Cansiniz. Ve gelelim cikarilan sonuclara.
Hayat neyi kendinize cagirirsaniz onu yanina alip gelir.
Iyi bir insan olmayi secmek vicdaninin icinin rahatligi herseyden once geliyor bunu yeniden gordum.
Yaptigimiz kadin olarak tum fedakarliklar kendimizden once digerlerini dusunmek bana gore yapilan en buyuk yanlis hayatimizda.
Bir sure once kendimi sevmeyi unutmustum.
Surekli gulen o kadinin aynadaki yuzu hep dusuktu.
Sebebi ne olursa olsun.
Kendimden once baskalarini koydugum gercegi cikan sonuca aciyla bakmami sagladi.
Evet dedigim gibi..
Kendimi unitmustum.
Kendimi onemsememeye baslamistim.
Ve vahim tablo en sonunda kendime deger vermemekle sonlandi.
Biz kadiniz..
Biz hassas ve duygusaliz..
Ve tabiki nariniz..
Ama kendimiz icin en degerli en once biz olmaliyiz. Ve ne yazikki bunu bazen yapmoyoruz.yapmadigimiz zaman benim gibi kendini unutuyor onsan.
Hic bir aci hemen bitmez...
Defterin kapandigi veya firlatilip atildigi veya veya baska bir nokta durumunda yeniden yapmacik bir sekle burunemezsin.
Yavas yavas..
Zamanla..
Zaman herseyin asil ilaci...
Uzulmustum.
Ve uc noktayi belkide 83 nokta seklinde hayatima uydurmustum.her nokta koyusum aslinda 1 2 3 4 5 artis seklinde devam modeline donusmustu.
Simdi once kendime tesekkur ederim.
Ve buraya yazdogim kadariyla size.
Hepiniz rica ediyorum boy aynasinin oldugu bir odaya girin ve kapiyi kitleyin.
Begenmediginiz yerlerinize teker teker bakin ve onlarla anlasin.
Dusman gibi degil seni yok edecegim gibi davranmayin bedeninize. Ve mutsuz bakmayon.
Her bir begenmedoginiz yonunuzle ve bu sadece fiziksel olmasin uzlasin. Barisin ve karsi degil birlikte savasmaniz gerektigini soyleyin.
Ve lutfen kendinizi sevdigi ize ve deger vediginize gercekten ama GERCEKTEN inanana kadar gozlerinizin icine bakip kendinize SENI SEVIYORUM.SEN DEGERLISIN.SAKIN OL.CUNKU HERSEY GUZEL OLACAK. diyin. Cunku hepibiz degerlisiniz. Hepibiz ozelsiniz. Ve bunu klasik sablon kelimelerine o sekilde hapsetmisler diye soylemoyorum. Savasacaginiz sey inatla duracaginiz zorluk kendiniz icin olsun. Baskalari icin ve yineliyorum yakinligi kim olursa olsun kendinizden odun vererek ve hatta bu ödünü kendinizi unuturcasina arttirarak karsi taraf icin savasmayin.
Hepiniz kendinizin istedigi en iyi seyi zaten hakediyorsunuz. Elde etme ve basarma kismi sadece dogru zamanda dogru emegi ve dogru rotayi bulmaktan yani sizin elinizden geciyor.
Gulun gulumseyin.
Kilobu mu var
Nefret ediyorum gobegimden tatlilardan hamur islerinden kivamiyla butunlestirdiginiz seyleri bu sekilde icinizde birimtirmeyin. Nefret etmeyin. Sevin.kendinizi. aynada sevdiginiz kadini. Ve siz icin sevin. Lutfen.ne vir erkek sizi begenecek diye ne ailenize birseyleri ispatlayacagim diye ne patronu uz size zam yapacak diye ne komsunuza ders verecegim diye ne de sizi gecmiste yipratanlara guclu gozukeceksiniz diye degil !!
Kendinizi kendiniz icin sevin.
Bunu basardiginizda artik mutlu
Ve bunu basardiginizda artik gercekten ozgur ruhlu kadinlar olursunuz.
Ve kizlar can arkadaslar
Bu oyle kolay birsey degildir.
Ne zaman ki siz sacinizi sari yaptiginizda bir arkadasiniz olmamis dedikten sonra bunu kafaniza takmazsaniz
Ne zaman ki komsunuz sizden daha iyi bir eve tasindiginda ve size o kendi icin gerwkli gordugu forsu atip gittiginde bunu baskasina sudan laf kadar sudan soylerseniz yani kadinin tavrina takilmazsaniz
Ne zaman ki kisa eteginiz yada begenip oldugunuz o kiyafeti alip yolda gerone gerone yurur ve insanlarin bakislarini tartmaya calismazsaniz
Ne zamanki gulmek istediginizde guler
Aglamak istediginizde yer farketmeden aglarsaniz
Biri ne der
O ne dusunur
Beni boyle de sever mi
Ya simdi giderse
Baska kadin mi yani
Annemin komsulari boyle hareketleri sevmez
Issiz kaldim herkes gidecek simdi
Patronum beni bilmem neyon bilmem neresine soktu olsun o patrondur
Demezseniz
Siz ozaman kendinizi gercekten cok seversiniz
Ve kendinizi ozgur birakirsiniz
Inaniyorum ki bunu kimse yapmiyor
Ama inaniyorum ki emekle ozgur birakabilirsiniz ruhlarinizi
Nacizane ben hissettiklerimi yazdim
Sonuna kadar okuyan lar varsa
Ya kendiniz icin yasayin
Yada hayatin garipligiyle
Once kendinizi sevin
Ve gercekten sevin...
Hakkinizda herseyin en temizini dilerim
Ve hosgeldin diyen arkadaslar
HOSBULDUM.❤
Selam kızlar :) menümü yazayım hemen
Sabah 1 haşlanmış yumurta , 1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 ceviz
Öğle 1 kase şehriye çorbası ve salata 1 patlıcan dolması
Akşam patlıcan salatası, beyaz peynir, yoğurt
5 6 gundur araliksiz leslie 3mil yaptm.bugun yapmak istemedim.ve vicdanim sizliyofena alismisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?