Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar test yaptım tek çizgi negatif hamile değilim ama baş dönmesi devam ediyor. zayıflamaya devam yani

5 6 gundur araliksiz leslie 3mil yaptm.bugun yapmak istemedim.ve vicdanim sizliyo fena alismisim

Kizlaaaaar gunaydin:) gecen hafta 77.3 gelmistim ve moralim cok bozulmustu. Hala adet olmadim.sevgilinin yolunu gozler gibi gozluyorum kendisinin yolunu :) gecen cuma 77.3 geldim. Bu sabah 76.1 ben sok ben iptal:))

Kızlar Günaydın
Dün hastane köşelerinde biraz süründüm çok şükür sonuç negatif hamile değilim ama kist varmış bakalım kızlar durum ne olcak birazda dengesiz beslendim sanırım sabah hastaneye aç gittim aç karnına test vermem gerekirse diye öglen 2 gibi dürüm tavuk döner yedim akşam anneme gittim sarma yapmış 3-4 tanede ondan yedim valla bu ara biraz düzensizim ama bi düzene koyacam inşallah 1,5 litrede suyum olmuştur.
Hayırlısı olsun başka çocuk var mı

Canım 6 yaşında 1 oğlum var

canım test yapmışsın negatif çıkmış korkutmak istemem 2-3 güne kadar olmazsan kan testi yaptır idrar testinde çıkmayabiliyo çünkü. Bide varya evlilik zor meslek gerçekten 10 senelik evliyim 3-4 defa uçurumun kenarına gelip geri döndüğümüzü biliyorum. sana tek tavsiyem fazla kafana takma hiçbişeyi çünkü herşey olacağına varıyor
Valla çevremde o kadar olumsuz örnekler var ki bir de ben sevgililik bile beceremiyorum kaldı ki evlilik zor geliyor bana
Kuzum valla bekleyebildiğin kadar bekle evlenme inan hayatının en güzel zamanları

Canım hoşgeldin bende yeni aranıza katıldım sabah sabah beni benden aldın gittin ne güzel yazmışsın bundan sonra kendimiz için yaşıyalım birazda

Kizlaaaaar gunaydin:) gecen hafta 77.3 gelmistim ve moralim cok bozulmustu. Hala adet olmadim.sevgilinin yolunu gozler gibi gozluyorum kendisinin yolunu :) gecen cuma 77.3 geldim. Bu sabah 76.1 ben sok ben iptal:))
Maşallah canım gitsin kilolar gitsinnnnnn

Kizçeler Günaydın geçen haftaki kilo 87.5 di bu baş dönmeleri boşuna değil sanırım sabah tartildim veeeeee hazır mısınız 85.7 kiloyum
Canım maşallah sonuç süper nazar değmesin darısı bana

Amin tatlım kararlılık 55 kiloyu gorucem nasipse canım. dediğin gibi hala hasta olmadım bekliyorum bakalım bu sıralar stresli zamanlar geçiyorum ona yoruyorum bakalım inşallah hamile degilimdir. gelsede rahatlaSam artık. olmadan önce baş dönmelerim oluyordu ama bu kadar çok olmamıştı hiç ve hiç bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmadı bakalım hayırlısı artik

canım inşallah rabbim gönlünün istediğini versin ama bi kan testi yaptır bence yinede sen bilirsin tabiki

canım inşallah rabbim gönlünün istediğini versin ama bi kan testi yaptır bence yinede sen bilirsin tabiki
canım ya bişey sorcam dün ben test yaptım negatifti, bir iki saat sonra teste baktığımda ha görünür ha görünmez bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm. ama belli bi dk dan sonra önem vermeyin diyolardı hem test hemde arkadaşlarım. böyle bişey olmaz dimi ? ben bu akşam bi test alıp yarın sabah tekrar deniyim.

Aynen öle canım 1-2 saat sonra gördüğün diğer çizgi olumsuz bişey ifade etmiyor ama gebeliğin başında isen idrarda çıkmaz vaktin varsa en iyisi kan testi yaptırmak kesin sonuç olur için rahat olur en azından

Cnm şu an ki psikolojime o kadar çok dokundun ki bu yazdıklarınla bende bir kaç gündür kötüyüm dün bir karar aldım ben değerliyim istediğimi yaparım diye ve bu da yazıda beni tam aldı aynen biz değerliyizz bizi değersiz hissettiren herşeyden uzak durmak dileğiyle

Güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…