- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Bende evleneli 2 sene oldu. Onumuzdeki yaz dusunuyorduk bizde.ona gore borclara fln girdik dogum olmadan halledelim dedik. Yani suan oyle bi ihtimali sorgulamak bile istemiyorm.cnku kendimi hazir hissetmiyorm.Bide ben evleneli bu ayın 13 de 1 sene olacak henüz çocuk düşünmüyoruz kafam çok karışık oldu yaa bide eşimle pazar günü tartıştık konuşmuyoruz hala. ben evliliğimizi sorguluyorum zaten. tamam bebeğim olsun çok istiyorum ama evliliğimizin düzene girmeden istemiyorum kızlar öf inşallah degilimdir kan tahlilini aç karinla mi yaptiricam
Hayırlısı artık canım ama hazır değilim böyle bir şeye. Allah büyük bakalımBende evleneli 2 sene oldu. Onumuzdeki yaz dusunuyorduk bizde.ona gore borclara fln girdik dogum olmadan halledelim dedik. Yani suan oyle bi ihtimali sorgulamak bile istemiyorm.cnku kendimi hazir hissetmiyorm.
Evliligin ilk yillarinda oluyor bu seyler canim. Insan tam adapte olamiyor. Bazi davranislarini ck sorguliyor insan.ama zamanla insanlari degistiremiceni anliyorsun.
Bnmde aklima o geldi.evde zip zip leslie3 mil ypiom. :)bence bu dusuncelerle kendlnlzl ylyeceginize hemen bi test yaptitip kurtulun kizlar spor falan yapiyorsunuz eger varsa allah korusun dusurursunuz test yapmadan spor yapmayin
Kizlar leslie 2milini yapabildim. Birde yanlara dogru kollarimi bacaklarima dogru indirip kaldirdim belim incelsin diye 100defa. 40defa mekik. 50 defada hani yere yatip kalcayi indirip kaldiriyoruz ya onu yaptm.
Günaydın Kızlar,
Sabah 3 bardak su içtim.
kahvaltı
1 h.yumurta
peynır zeytin salatalık maydonoz (işe gtrnce çok bi çeşitlilik olamıyor :) )
1 bardak yeşil çay
1 bardak çay
Ara,
1 tane kuru incir yiyeceğim.
Kızlar Günaydın sabah uyandigimda gözümü açar açmaz baş dönmesi ve mide bulantısı oldu regl dönemi yaklaştı diye öyle olduğumu düşündüm hesaplarım 6 gün geçmiş sizce hamilemiyim?
Kızlar Kahvaltı yapmadım öğle yemeği
1 kase tel Şehriye çorbası
Yarım kase makarna
Yarım porsiyon ıspanak
1 kase yoğurt
Ispanak bitiremedim
Canim kan testi yaptırmak istiyorum ama aç karinla mi gidicem doktora?Bir test al yap cnm
Kizlar
1.5litre tamamlandi
Oglen
1Kepce yogurt corbasi
1tane kucuk ispanakli gul boregi (yemekte bu vardi oyzdn mecburdm)
Yogurt
Aksama sdce brokoli haslayip yicem
Kan testi yaptırmak istiyor
Canim kan testi yaptırmak istiyorum ama aç karinla mi gidicem doktora?
Canim kan testi yaptırmak istiyorum ama aç karinla mi gidicem doktora?Bir test al yap cnm
Bende bekar olmayı özledimHiç bilmiyorum desem ben bekarım hiç anlamam öyle işlerden
Midem bulanıyor du canım ondan yemedim suda hiç icmedimGayet güzel cnm kahvaltı neden yapmadın
Bende bekar olmayı özledim
Midem bulanıyor du canım ondan yemedim suda hiç icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?