Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

akşam leslie 3 mil yapıcam inşallah. 19.30da başlarım. bana takılmak isteyenler gelsin :) yarın büyük gün. tartı vaaaaarrrr

Calısan arkadaslar ne zaman spor yapıyorsunuz.eskıden bebegım kucuktu dogum ıznınde yuruyus yapıyordum sımdı cocugumu annemden almaya gıdıp yemek yıyıp eve gecıyoruz.saat 9.30 u buluyor buda.o saatte de bayılacak sevıyeye gelıyorum.nasıl yapmalıyım.sporsuzda veremem bunun farkındayım.

benim çocuğum olmadığı için rahatım canım.yemek yiyip sonra geçiyorum odaya 45 dk leslie 3 mil yapıyorum. çok faydasını gördüm. çoçuklu arkadaşlar sana daha iyi çözüm sunar :) 9:30dan sonra cidden bende üşenebilirim ona :)

Cocugumu sevim dıyorum saat gec oluyor.özlüyorumda akşama kadar görmuyorum sonucta.tercıhım kızımdan yana oluyor halıyle

canlarim ben geldim sonunda cocuklarim hastaydi onlarla ugrastim. ama bu hafta hic dikkat edemedim uykusuzluk ve yorgunlukla gecti ama hergun 2 mil leslie yaptim belki kilo veremedim ama bi sikilasma hissediyorum bu arada esim cylnslymn sende super gidiyorsun valla :)

Leslie 3 mil
60şar defa yanlara eegilip kalkma
20 squat

2.5litre su

Aksam yemegi
4kasik pirasa
Ayran

Ben bugün neler yedim hımm
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yarım elma çeyrek sade poğaça ( oğluma yedirdim kalanı )
Akşam firinda palamut buyukçe 1dilim,salata,1 dilim ekmek
Yarım ayva tatlısı
Spor yapmadım ama bugün çok yürüdüm .

Canim aksama kadar acikmio musun.kahvaltida ck bsy yememissin.oglende oyle. Iyi dayaniyorsun.

Kız her gün ıspanaklı börek mi var canım çekti oku oku ve en sevdiğim börek çeşidi olur kendisi
Öğle yemeğini okulun yakınında ev yemekleri de yapan bi cafede yiyorum. ama çocuklar fast food seviyor diye sebze yemeği nadir oluyor canım. bi çeşit börek ve çorba fix oluyor ama gerisi hep hamburger cips sosis ekmek.... ben de severim ama sebze yemeği olsa daha makbule geçer:)

Kızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun
Dur dur isyana gerek yok :) vücudun sana 48 saat zaman tanıyor yağa çevirmek için. dengelersin :)

Yaa esim gunaydiiiin:)
Ogle yemegi durumuna uzuldum. Is yerinde yemek cikmamasi hic i bisey degil.haklisin kuzum yapck bsyn yokmus gercktn

Günaydıın kk kadınları:) geçen hafta 80.0 di bu hafta 79.2... adet dönemim yakın ve bugünlerde az su içiyorum sanırım ama yine de eksi görmek harikaaa:)

Yaa esim gunaydiiiin:)
Ogle yemegi durumuna uzuldum. Is yerinde yemek cikmamasi hic i bisey degil.haklisin kuzum yapck bsyn yokmus gercktn
Evet canım maalesef bi dönem evden götüreyim dedim ama çok erken kalkmama rağmen çocuk eşim kahvaltı...yetişemedim bi türlü bi de merkezde değil okulum yol da var yarım saat kadar öyle işte en sağlıklısını seçmeye çalışıyorum yine de:)

Bu arada dünkü menümü yazayım:)
Sabah 1.5 haşlanmış yumurta , 1kk dil peyniri, bol maydanoz, yarım domates
Öğle 1 kase şehriye çorbası 3 yk tavuklu bulgur pilavı 1 ayran
Akşam 1 tabak tavuk sote ve salata, 1 dilm ekmek

Ben de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.

66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.

Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye

8
Ben de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.

66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.

Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye
Senin cok dedigin benim diyetisyenimin 66ya gelsek senin icin normal dedigi kilo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…