- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Insallah istedigin kiloya gelirsin canimBen de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.
66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.
Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye
Super esim tebrikssss:)Günaydıın kk kadınları:) geçen hafta 80.0 di bu hafta 79.2... adet dönemim yakın ve bugünlerde az su içiyorum sanırım ama yine de eksi görmek harikaaa:)
Hayırlı cumalar canın
Birazcık fazla olmuş tatlım ama arada öle oluyo malesefKızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun
menün gayet güzel canımcımOglen sevdgm yemek yoktu.
1Kepce yogurtlu gibi bi corba vardi
1kasik sebze yemegini zorla yedim pek guzel degildi
Yogurt
Salata
2litre su tamamladm.
Hoşgeldin canım hepberaber vericez bu kiloları inşallahKusura bakma canım yazamadım.sanırım 63.5 kıloydum en son şu an 68 oldum boyum uzun neysekı 1.73.iş hayatı yaramadı bana.bu arada kendımı tanıtım arkadaslara adım demet.15 aylık kızım var ve özel bır bankada calısıyorum.hareketsız bır yasantıdan dolayı verdiğim kıloları gerı aldım.yarından itibaren başlıcam ins.
çok geçmş olsun kuzucuklara yine bu arada spor yapmaktan geri kalmamışsın ama maşallahcanlarim ben geldim sonunda cocuklarim hastaydi onlarla ugrastim. ama bu hafta hic dikkat edemedim uykusuzluk ve yorgunlukla gecti ama hergun 2 mil leslie yaptim belki kilo veremedim ama bi sikilasma hissediyorum bu arada esimcylnslymn sende super gidiyorsun valla :)
canım tebrik ederim süper gitsin kilolar gelsin güzel cici elbiselerGunaaaaydiiin:)
Son tarti gecen hafta 76.1di.
Bu hafta 75.3
Mutlunduruk oldum sanki:)
Tebrik ederim canımGünaydıın kk kadınları:) geçen hafta 80.0 di bu hafta 79.2... adet dönemim yakın ve bugünlerde az su içiyorum sanırım ama yine de eksi görmek harikaaa:)
canım seninmi kilon çok ben senin kilona insem göbek atarım valla tamam başlayalım canım bugün annemdeyim cumartesi başlayalım kuzumBen de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.
66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.
Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye
tebrik ederim tatlımGünaydın kızlar bende dünkü o tabiri caiz ise öküz gibi yemekten sonra eksiği gördüğüme çok şaşırdım geçen haftaki kilo 85.7 bugün kü kilo 84.5 hepinizi öpüyorum kizçeler
Canim sen cabucak ineceksin. Azicik sabir.vucut hemen atacak fazlaliklari. Super olacak :)canlar ben bugün çok kötüyüm inanılmaz bi baş agrısıyla uyandım neyse ama tartı biraz olsun yüzümü güldürdü çok şükür 108.2 tatlılar. Öpüldünüzzzz
Iyi gidiyor canim. Dun esim kocaman bir sandvic yemek istedi.ben yemem dedim. Kndime salata yaptm.o da sandvic yedi. Nefsime masallah diyorum:)))
Senin nasil gidiyor arkadasin nasil olduuu
inşallah canım benim inşallah hep beraber inelimCanim sen cabucak ineceksin. Azicik sabir.vucut hemen atacak fazlaliklari. Super olacak :)
canlar hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
öglen
1 dilim pizza yedim valla mecburen
akşam
kahvaltı yaptık peynr zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
su:2,5 litre
spor : dün sabah akşam yürüdüm 20şer dk dan 40 dk
kızlar ben bu akşam leslie'ye başlamak istiyorum bakalım inşallah devamı gelir dün yorumları okudum baya faydasını gören çok
Kızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun
Kusura bakma canım yazamadım.sanırım 63.5 kıloydum en son şu an 68 oldum boyum uzun neysekı 1.73.iş hayatı yaramadı bana.bu arada kendımı tanıtım arkadaslara adım demet.15 aylık kızım var ve özel bır bankada calısıyorum.hareketsız bır yasantıdan dolayı verdiğim kıloları gerı aldım.yarından itibaren başlıcam ins.
Calısan arkadaslar ne zaman spor yapıyorsunuz.eskıden bebegım kucuktu dogum ıznınde yuruyus yapıyordum sımdı cocugumu annemden almaya gıdıp yemek yıyıp eve gecıyoruz.saat 9.30 u buluyor buda.o saatte de bayılacak sevıyeye gelıyorum.nasıl yapmalıyım.sporsuzda veremem bunun farkındayım.
canlarim ben geldim sonunda cocuklarim hastaydi onlarla ugrastim. ama bu hafta hic dikkat edemedim uykusuzluk ve yorgunlukla gecti ama hergun 2 mil leslie yaptim belki kilo veremedim ama bi sikilasma hissediyorum bu arada esimcylnslymn sende super gidiyorsun valla :)
Leslie 3 mil
60şar defa yanlara eegilip kalkma
20 squat
2.5litre su
Aksam yemegi
4kasik pirasa
Ayran
Ben bugün neler yedim hımm
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yarım elma çeyrek sade poğaça ( oğluma yedirdim kalanı )
Akşam firinda palamut buyukçe 1dilim,salata,1 dilim ekmek
Yarım ayva tatlısı
Spor yapmadım ama bugün çok yürüdüm .
Öğle yemeğini okulun yakınında ev yemekleri de yapan bi cafede yiyorum. ama çocuklar fast food seviyor diye sebze yemeği nadir oluyor canım. bi çeşit börek ve çorba fix oluyor ama gerisi hep hamburger cips sosis ekmek....ben de severim ama sebze yemeği olsa daha makbule geçer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?