Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.

66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.

Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye
Insallah istedigin kiloya gelirsin canim

Günaydın kızlar bende dünkü o tabiri caiz ise öküz gibi yemekten sonra eksiği gördüğüme çok şaşırdım geçen haftaki kilo 85.7 bugün kü kilo 84.5 hepinizi öpüyorum kizçeler

Günaydın herkese . Ben bugün bildirim günü olduğunu unuttum . Kahvaltıdan sonra tartıldım. Geçen hafta kaçtım bilmiyorum ama daha kilo vermeye baslayamadim nedense. 72.2 kiloyum.Hiç dikkat etmediğim zamanlarda da 72 73 geziyordum . Neyse sabredicem.Simdilik iyi sayılır. Dün çok yogundu karmaşadan açlık hissetmedim . Normalde bende duramam. Hatta çoğunuz ekmek yemiyor ben hayatta ekmeksiz duramam . Korupark a gezmeye gittim acıktım orda ama heryerde cis var. Eve dönünce yerim dedim . Eşimde çok erken geldi eve. onunla kahve içtim . idare etti . Çok konuştum kusura bakmayin

CANLAR GÜNAYDIN
Kızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun
Birazcık fazla olmuş tatlım ama arada öle oluyo malesef
Oglen sevdgm yemek yoktu.

1Kepce yogurtlu gibi bi corba vardi
1kasik sebze yemegini zorla yedim pek guzel degildi
Yogurt
Salata

2litre su tamamladm.
menün gayet güzel canımcım
Hoşgeldin canım hepberaber vericez bu kiloları inşallah
çok geçmş olsun kuzucuklara yine bu arada spor yapmaktan geri kalmamışsın ama maşallah
Gunaaaaydiiin:)
Son tarti gecen hafta 76.1di.
Bu hafta 75.3

Mutlunduruk oldum sanki:)
canım tebrik ederim süper gitsin kilolar gelsin güzel cici elbiseler
Günaydıın kk kadınları:) geçen hafta 80.0 di bu hafta 79.2... adet dönemim yakın ve bugünlerde az su içiyorum sanırım ama yine de eksi görmek harikaaa:)
Tebrik ederim canım
Ben de guya ilk bildirim yapan olacagim diyordum. Erkenciyiz masallah.

66.2 ciktim. Coook kilom var cook.
Ilk hafta deneme sureci miydi? 66.5 ile basladim ben.

Efem. Nickini dogru yazamiyorum. Baslayal leslie ye
canım seninmi kilon çok ben senin kilona insem göbek atarım valla tamam başlayalım canım bugün annemdeyim cumartesi başlayalım kuzum
Günaydın kızlar bende dünkü o tabiri caiz ise öküz gibi yemekten sonra eksiği gördüğüme çok şaşırdım geçen haftaki kilo 85.7 bugün kü kilo 84.5 hepinizi öpüyorum kizçeler
tebrik ederim tatlım

canlar ben bugün çok kötüyüm inanılmaz bi baş agrısıyla uyandım neyse ama tartı biraz olsun yüzümü güldürdü çok şükür 108.2 tatlılar. Öpüldünüzzzz
Canim sen cabucak ineceksin. Azicik sabir.vucut hemen atacak fazlaliklari. Super olacak :)

Iyi gidiyor canim. Dun esim kocaman bir sandvic yemek istedi.ben yemem dedim. Kndime salata yaptm.o da sandvic yedi. Nefsime masallah diyorum:)))

Senin nasil gidiyor arkadasin nasil olduuu

Bencede maşallah cnm

Hala aynı sayılır aymadı ama yavaştan elini kolunu kıpırdatıyor yavaş yavaş iyi olcak inşallah

Manü fena değil

Evet leslie ye adam akıllı benden başlayacağım inşallah

Kızlar öğle yemegim içler acısı
1 kase tavuk çorbası
6 tane yaprak sarma
2 küçük kuru biber dolması
Biraz yoğurt
Beni atın koprulerden bu kadar karbonhidrat olmaz olsun

Oww aynenn bayağı fazla olmuş sanki

Neyse cnm çok almamışsın yine ona şükür bende aldım biraz durumlarımı toplasam adam akıllı bende başlayacağım zaten ödem olduğu için aldığımız kilolar çabuk gider diye düşünüyorum

9.30da geldikten sonra saat 10a kadar işlerini toparla geç pc başına leslie 3 mil yap cnm 45 dk valla çok faydasını görürsünn

Geçmiş olsun cnm

Aslında cısslar var ama az gibi geldi yediğin bana

Dün sana ıspanaklı böreğin lafını ettim öğleden sonra annem işyerinde yapmış beni çağırdı ay gittim yedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…