Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah 3 bardak su

Klasik kahvaltim

Oglen
1Kepceden az tarhana corbasi. Doktorum cok icme tarhanayi demisti
2kasik tavuk doner
2Kasik zeytinyagli limonlu fasulye soguktu
Yogurt

1.5litre su

Ara
6cig badem
Activia kayisili

***3. Takım 495.Etap***

maruuram: (65,1/64,2/0,9/%1,38)
betnaz: (82,5/82,2/0,3/%0,36)
Mely30: (80,7/79,2/1,5/%0,93) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
chemistry_eng: (76,1/75,3/0,8/%1,05)
cylnslymn: (85,7/84,5/1,2/%1,40)
yeni üye başl trh 19.11.2016 başl kg 88,2 hedef kg 55

3.Takım ortalaması : % 1,024

Mely30 bildirimde bulundu benimle birlikte canim

Hemen menümü yazıyorum ve kaçıyorum :)
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 domates
Öğlen 1 porsiyon tavuk döner biraz ekmek de yemiş olabilirim :) ayran ve salata
Akşam henüz yemedim ama 3yk bulgur pilavı ve 3 köfte yicem inşallah kaçamak yapmam :)

Bence de yapma cnm :) yani inşallah yapmamışsındırr

Takimimizi tebrik ederim. Bu hafta iyiydik ama. Cok cozutmadik:) iyiki 3.takimdayim. Biz ilk geldigimizde M Mely30 ile pek kalabalik degildik. Simdi kalabalik olduk masallah. Herkesin saglikli olacagi kilosuna donmesi dilegiyle:)

Günaydın hanımlar . Dün akşam yemekte misafir vardı . onlarla bende yedim baya . Hala vicdan azabı çekiyorum . Erişte yedim fazladan hemde 4 5 kaşık . tam dayaklığım. Ama çok güzel yapmışım .

Günaydın kızlar
Valla ben 2 gündür ne yediğimi yazmıyorum çünkü 2 gündür agzıma lokma koymuyorum desem yeridir bende migren var kafamı kaldıramıyorum dün gece en sonunda acillik oldum tansiyonum çıkmış 17-10 şimdide bi mide bulantısı dünkü aldığım ilaçların yüzünden doğru değil biliyorum ama bi kaç gün böle oluak sanırım

Takimimizi tebrik ederim. Bu hafta iyiydik ama. Cok cozutmadik:) iyiki 3.takimdayim. Biz ilk geldigimizde M Mely30 ile pek kalabalik degildik. Simdi kalabalik olduk masallah. Herkesin saglikli olacagi kilosuna donmesi dilegiyle:)

Bu istikrar devam ettikçe başarılmayacak hiç bişey yok valla cnm hepiniz çok motivesiniz bu konuda maşallah:)
Ve ayrıca sizler gelmeden önce ben takımı kapatmayı düşünüyordum ama çok şükür ki şu an grubumuz gayet aktif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…