Günaydın hanımlar . Dün akşam yemekte misafir vardı . onlarla bende yedim baya . Hala vicdan azabı çekiyorum . Erişte yedim fazladan hemde 4 5 kaşık . tam dayaklığım. Ama çok güzel yapmışım .
günaydın kaptanım. ne güzel harika sonuçlar almışız devamı hep gelsin inşallah maşallah takımıma
Günaydın kızlar
Valla ben 2 gündür ne yediğimi yazmıyorum çünkü 2 gündür agzıma lokma koymuyorum desem yeridir bende migren var kafamı kaldıramıyorum dün gece en sonunda acillik oldum tansiyonum çıkmış 17-10 şimdide bi mide bulantısı dünkü aldığım ilaçların yüzünden doğru değil biliyorum ama bi kaç gün böle oluak sanırım
Günaydın kızlar
Valla ben 2 gündür ne yediğimi yazmıyorum çünkü 2 gündür agzıma lokma koymuyorum desem yeridir bende migren var kafamı kaldıramıyorum dün gece en sonunda acillik oldum tansiyonum çıkmış 17-10 şimdide bi mide bulantısı dünkü aldığım ilaçların yüzünden doğru değil biliyorum ama bi kaç gün böle oluak sanırım
Sen bukadar anlayisli ilgili olmasaydin. M Mely30 da bukadar ilgili olmasaydi.bende az kisiyiz ya cikiyim en iyisi die dusunmustum:))Bu istikrar devam ettikçe başarılmayacak hiç bişey yok valla cnm hepiniz çok motivesiniz bu konuda maşallah:)
Ve ayrıca sizler gelmeden önce ben takımı kapatmayı düşünüyordum ama çok şükür ki şu an grubumuz gayet aktif
Yaaaaa hasta mi oldunGünaydın kızlar
teşekkür ederim kaptanım biliyorum ama midem çok fena hiçbişeyi kabul etmiyo aklıma yemek geldikçe midem bulanıyo yaGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine yemeden olmaz ama güçsüz düşersin daha beter
malesef hasta oldum düşünceli arkadaşım benim keşke yapıcak bişey olsada sölesem şuan biran önce mesai bitsede eve gidip yatsam diye bekliyorum vallaYaaaaa hasta mi oldungecmis olsun kuzuuuummm. Kiyamam ben arkadasima. Seni mutlu etmek icin ne yapabiliriz hi iste bizden.migrenin mide bulantin hemencecik gecsin.
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Günaydın kızlar sabah kahvaltım ıkı tane haslanmıs yumurta,30 gr beyaz peynir,5 tane yeşil zeytin.
ogle menu
dort kasik bulgur pilavi
1 kase cacik
baska da birsey canim istemedi yemedim
Bebisim sen nerelerdesin. Sporda yalniz kaldim ya:) haftasonu leslie yapamiyorm ama haftaici 4 gun yapmaya calisiyorum kuzum.doktor bugun hep yagdan gitmis kilolarin dedi.ozamaaaan dans dedimspor arkadasimm bu hafta her gun leslie yapalim mi yine ne dersin tatlimchemistry_eng :)
Yok yok yapmadım :)Bence de yapma cnm :) yani inşallah yapmamışsındırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?