- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Cok susuyorum ya. Dun esim diyorki ben korkuyorum sana bisey1günlük ya da 2 günlük sıvı beslenebilirsin cnm çorba ayran su kahve meyve suyu tarzı bir faydasını görürsün ayrıca uyanır uyanmaz tartılıyorsan ödem olur vücutta 1 saat sonra tartılınca eksi olursun geri aklında kalsın verememe durumu değildir bence kesin vermişsindir bol bol su içmeye özen göster bence farkı göreceksin ::)
Cok susuyorum ya. Is yerindekiler dalga geciyor. 1 damacana hemen bitiyor diye :)))))1günlük ya da 2 günlük sıvı beslenebilirsin cnm çorba ayran su kahve meyve suyu tarzı bir faydasını görürsün ayrıca uyanır uyanmaz tartılıyorsan ödem olur vücutta 1 saat sonra tartılınca eksi olursun geri aklında kalsın verememe durumu değildir bence kesin vermişsindir bol bol su içmeye özen göster bence farkı göreceksin ::)
Ben bu haftada baslarm.cok hirsliyim.:)hadi kızlar ozman yılbaşına girmeden son hafta kendimize bi detoks uygulayalım varmı başka elma diyetine başlıcak olanlar bekliyorum
hımmmm iyi ozmn hızlansın hızlansın
Esimde diyor sana bisey olacak korkuyorum diyor. Su sagliktir diyorum. Ama sen sanki cok iciyosun dio:)) is yerinde gorse beni demekki eyvah eyvah :) yedgm yemeklerede bununla nasil doyacaksin.hadi ye birz dha diyor. Olmaz diyorm ya. Diyet biskuvi var ya limonlu.onu cok sevdi.bnm yarim paket hakkim var. O bir paketi bitiriyor tadini ck sevmisCok susuyorum ya. Dun esim diyorki ben korkuyorum sana bisey
Cok susuyorum ya. Is yerindekiler dalga geciyor. 1 damacana hemen bitiyor diye :)))))
hadi kızlar ozman yılbaşına girmeden son hafta kendimize bi detoks uygulayalım varmı başka elma diyetine başlıcak olanlar bekliyorum
Cok susuyorum ya. Dun esim diyorki ben korkuyorum sana bisey
Cok susuyorum ya. Is yerindekiler dalga geciyor. 1 damacana hemen bitiyor diye :)))))
Cok susuyorum ya. Dun esim diyorki ben korkuyorum sana bisey
Ben bu haftada baslarm.cok hirsliyim.:)
Esimde diyor sana bisey olacak korkuyorum diyor. Su sagliktir diyorum. Ama sen sanki cok iciyosun dio:)) is yerinde gorse beni demekki eyvah eyvah :) yedgm yemeklerede bununla nasil doyacaksin.hadi ye birz dha diyor. Olmaz diyorm ya. Diyet biskuvi var ya limonlu.onu cok sevdi.bnm yarim paket hakkim var. O bir paketi bitiriyor tadini ck sevmis
Canım bence de tektip zor olur sonra hemen alırsan moralin bozulur ve metabolizma da yavaşlayabilir istersen bi süre daha ertele hala aynı düşünüyorsan o zaman yaparsın :)bu arada bes gunluk bir elma detoksu yapacam
sabah peynir yumuta bir dilim ekmek
gunun kalanı da elma yiyecem inşallah basarırım cuma gunu bitirecem
Pozitif esim yaaa :) bende gobegime bakip ay sen nekadar kuculdun oyle benim kuzu kulagim diyorum:))))Canı yemek çekmeyen arkadaşlarım çok az beslenmek zararlı olabiliyor mide sorunları yaşadığım zamanlar hızlı kilo veririm çünkü yiyemem ama sonra aynı hızla alırım aman dikkat :) midemize sen değerlisin bak senin için yemek yiyorum lütfen onu bedenimin ihtiyaç duyduğu enerjiye çevir ve yağ olarak depolama mesajı verelim :))
hadi bakalım ozmn canım emin ol faydasını göreceksin hele yanında sporda yaparsan tamam ama elma yeşil elma olcek ekşiBen bu haftada baslarm.cok hirsliyim.:)
hadi afiyet olsun kaptanım :)Aynen cnm aklıma gelmişken içeyim hatta :)
hadi bakalım ozmn kaptanım elmaları hazır et pazartesi başlıyozEvet ya yılbaşına fit girelim biraz daha bence de ama lütfen spor yapmazsan beniii zorlayın nebiçim kaptansın falan deyinn
canım poğaça makarna köfte biraz fazla olmuş sanki hele o poğaça yeme valla aç gez daha iyi 350 kalori 1 tanesi bende çok severdim hatta dün canım istedi sabah alayımda yiyeyim dedim sonra içim acıdı o kdr spor yapıp eziyet çekiyorum 1 tane poğaça nerdeyse 1 saatlik sporuma bedel oluyo kalsın valla bence sende yemePazartesi menümü yazayım :)
Sabah 1 peynirli poğaca ve çay
Öğlen 3 yk kadar makarna, Yoğurtlu ıspanak
Akşam 2 köfte, 1 dilm ekmek ve salata
Pazartesi menümü yazayım :)
Pazartesi menümü yazayım :)
Bu sabah da kahvaltı yapamadım ama çantama saçma sapan bişey yememek için badem ve üzüm attım 10 ar tane 1 kutu da süt içtim :)
Canı yemek çekmeyen arkadaşlarım çok az beslenmek zararlı olabiliyor mide sorunları yaşadığım zamanlar hızlı kilo veririm çünkü yiyemem ama sonra aynı hızla alırım aman dikkat :) midemize sen değerlisin bak senin için yemek yiyorum lütfen onu bedenimin ihtiyaç duyduğu enerjiye çevir ve yağ olarak depolama mesajı verelim :))
Pozitif esim yaaa :) bende gobegime bakip ay sen nekadar kuculdun oyle benim kuzu kulagim diyorum:))))
hadi afiyet olsun kaptanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?