- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
geçmiş oldun canım Allah şifa versin.Kızlar kayinpederim hasta olunca fırsat bulamadım yazmaya birazda boşladım ama toparlanmaliytoparlanmaliyim
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir biraz durumlarKızlar kayinpederim hasta olunca fırsat bulamadım yazmaya birazda boşladım ama toparlanmaliytoparlanmaliyim
afiyet olsun tatlımkızlar ara olarak 6 çiğ badem yedim.
akşam 2 kaşık pırasa yemeği yerim.
su iş yerinde 2.5 litreyi gördüm :)
çok güzel canımmenülerimi paylaşayım bende kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
ekmegin uç kısmından azcık (sert yeri)
1 çatal peynir
öglen
yarım tabak karnabahar yemeği
akşam tavuk pirzola yapcam 1 parça yerim
suyum şimdiden 2 litre oldu akşama kadar 3 litre olur
canım ben regl olduğum için canım cok saçma seyler istedi ve utancımdan yazamıyorumm cok yedim çünkü ama yarın baslayacam kesin bes gun su elmayı yapacam kararlıyım ama yalnız cok zor ne oluuurr sende benle yap kuzum ya destek olalım birbirimizeeeeeKizlar ya ben bu 75te takili kaldm.gram veremiyorm. Bende bisey mi var anlamadim. Elimden geleni yapiyorm. Spo vazgecmiyorm. Ust tarafim baya degisti. Omuzlarimdaki o etli goruntu azaldi. Karnim iceri dogru girmeye basladi.ama tartimda bi dengesizlik var. Bi tartilmamla ikinci tartilmam arasinda 500gram falan fark oluyor. Anlamadim gitti.ve inanin ck moral bozucu. Ve 75degilim suan.75.9 geldm bu saabah.bende mi elma yesem napsam.valla moralm bozuluoo
Kızlar kayinpederim hasta olunca fırsat bulamadım yazmaya birazda boşladım ama toparlanmaliytoparlanmaliyim
kızlar ara olarak 6 çiğ badem yedim.
beeeeennnnnnnnnnnnhadi kızlar ozman yılbaşına girmeden son hafta kendimize bi detoks uygulayalım varmı başka elma diyetine başlıcak olanlar bekliyorum
Kizlar aksam pirasa yemedim.kızlar ara olarak 6 çiğ badem yedim.
Canim bende suan elma yok.yarin anca is cikisi alablrm onu. Elma olsaydi evde baslardim snnle.kiyamam kiz destek beklermis.tabiki destek olucam arkadasima :)canım ben regl olduğum için canım cok saçma seyler istedi ve utancımdan yazamıyorumm cok yedim çünkü ama yarın baslayacam kesin bes gun su elmayı yapacam kararlıyım ama yalnız cok zor ne oluuurr sende benle yap kuzum ya destek olalım birbirimizeeeeetabi yine sen bilirsin tatlım
Sende iyiki varsin canimmmyaaaaa iste ben bu yuzden seviyorum bu takımı yaaaa canım benim ya iyiki varsınızz
Ne yedin itiraf et bakimKızlar bugun kacamagım cok oldu pişmanım
Canim keske bunlari yiyecegine kalorisi dusuk faydasi buyuk seylerden karnin doyana kadar yeseydin:)Slm kızlar, bugün ku yediklerim
Sabah çeyrek poğaça
Ara 1 kucuk çikolatalı pismaniye
Öğle 2 kaşık Kıymalı makarna. 2 kaşık yogurt
Ara Nescafe 2 mandalina yarım muz
Akşam 1 dilim ekmek. Küçük bir tabak etli patates. 2 kaşık yoğurt. 2 salatalık turşusu
Miktarlar hep azdı ama çok ta iyi sayılmaz sanırım
İkiye cıktı tadelle,üc tane içli köfte,coca cola zeroNe yedin itiraf et bakim
Oylemiiii niyeki ? Benim ilaca alerjim var hiçbirşey icemiyorum vitamin niyetine kullanıyorum limonu tuzsuzda yenmiyo ki Yaw.Limon ve tuzz hımm aslında ikisini de çok önermiyorlar diyette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?