Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım çok düşkün olduğum bişey bile değil aslında kesinlikle haklısın çok gereksiz :) ama arada zaruri oluyor maalesef bugün kendime ceza vereyim :)

Pozitif esim yaaa :) bende gobegime bakip ay sen nekadar kuculdun oyle benim kuzu kulagim diyorum:))))
Kuzu kulağı iyiymiş benm de göbeğim küçüldü ama yeterince çalışmadığımdan sanırım biraz sarkma var malum hamilelik sonrası nadasa bıraktım kendimi ama toparlanmam gerek kızım nerdeyse 3 yaşına gelecek :)

Tmm pazar gününden alır koyarım mutfağa işe gelirken de 5 tane getirirm saat başı 1 tane yeniyordu değil mi 12 den itibaren başlayıp :)
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yeşillik domates salatalık yada iki dilim ekmek arasına tost yapıp yiyosun sonra 2 saatte 1 elma yiyosun canım ilk gün 1 kilo ikinci gün 1,5 üçüncü gün 2 kilo elma yeme hakkın var ama 1 kilo anca yeniyo zaten hadi bakalım neler olcek
Canım çok düşkün olduğum bişey bile değil aslında kesinlikle haklısın çok gereksiz :) ama arada zaruri oluyor maalesef bugün kendime ceza vereyim :)
aynen bugün cezalısın fazladan spor yap bugün tatlım

Plates yap cnmm

Hımm bu o kiloluk yenen bende bir defa yapmıştım onda sabah 9 da normal kahvaltı idi saat 12den başlayarak 18e kadar saat başı 1 elma yeniyordu benim yaptığımda :)

Oglen
1Kepce tarhana corbasi
Salata
1Kasik makarna
1Kasik patlican yemegi
1.5litre su

Kızlar sabah 50 gr dil peyniri,yarım muz
Öğle; ıkı küçük lahmacun,87 gr lık tadelle
Adetim kızlar canım tatlı cekıyor üzgünüm

menülerimi paylaşayım bende kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
ekmegin uç kısmından azcık (sert yeri)
1 çatal peynir
öglen
yarım tabak karnabahar yemeği
akşam tavuk pirzola yapcam 1 parça yerim
suyum şimdiden 2 litre oldu akşama kadar 3 litre olur

Kızlar sabah 50 gr dil peyniri,yarım muz
Öğle; ıkı küçük lahmacun,87 gr lık tadelle
Adetim kızlar canım tatlı cekıyor üzgünüm

Anlıyorum valla cnm bende dünn brownii nişneli yedim küçük pakaetlerden

Ooo harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…