hadi bakalım ozmn kaptanım elmaları hazır et pazartesi başlıyoz
Bu arada görevimi yerine getirdim kaptanımmmmm
Canım çok düşkün olduğum bişey bile değil aslında kesinlikle haklısın çok gereksiz :) ama arada zaruri oluyor maalesef bugün kendime ceza vereyim :)hadi bakalım ozmn canım emin ol faydasını göreceksin hele yanında sporda yaparsan tamam ama elma yeşil elma olcek ekşi
hadi afiyet olsun kaptanım :)
hadi bakalım ozmn kaptanım elmaları hazır et pazartesi başlıyoz
canım poğaça makarna köfte biraz fazla olmuş sanki hele o poğaça yeme valla aç gez daha iyi 350 kalori 1 tanesi bende çok severdim hatta dün canım istedi sabah alayımda yiyeyim dedim sonra içim acıdı o kdr spor yapıp eziyet çekiyorum 1 tane poğaça nerdeyse 1 saatlik sporuma bedel oluyo kalsın valla bence sende yeme
Kuzu kulağı iyiymişPozitif esim yaaa :) bende gobegime bakip ay sen nekadar kuculdun oyle benim kuzu kulagim diyorum:))))
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yeşillik domates salatalık yada iki dilim ekmek arasına tost yapıp yiyosun sonra 2 saatte 1 elma yiyosun canım ilk gün 1 kilo ikinci gün 1,5 üçüncü gün 2 kilo elma yeme hakkın var ama 1 kilo anca yeniyo zaten hadi bakalım neler olcekTmm pazar gününden alır koyarım mutfağa işe gelirken de 5 tane getirirm saat başı 1 tane yeniyordu değil mi 12 den itibaren başlayıp :)
aynen bugün cezalısın fazladan spor yap bugün tatlımCanım çok düşkün olduğum bişey bile değil aslında kesinlikle haklısın çok gereksiz :) ama arada zaruri oluyor maalesef bugün kendime ceza vereyim :)
Kuzu kulağı iyiymişbenm de göbeğim küçüldü ama yeterince çalışmadığımdan sanırım biraz sarkma var malum hamilelik sonrası nadasa bıraktım kendimi ama toparlanmam gerek kızım nerdeyse 3 yaşına gelecek :)
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yeşillik domates salatalık yada iki dilim ekmek arasına tost yapıp yiyosun sonra 2 saatte 1 elma yiyosun canım ilk gün 1 kilo ikinci gün 1,5 üçüncü gün 2 kilo elma yeme hakkın var ama 1 kilo anca yeniyo zaten hadi bakalım neler olcek
hımmmm oda olabilir tabiki kaptanımHımm bu o kiloluk yenen bende bir defa yapmıştım onda sabah 9 da normal kahvaltı idi saat 12den başlayarak 18e kadar saat başı 1 elma yeniyordu benim yaptığımda :)
afiyet olsun tatlım süpersinOglen
1Kepce tarhana corbasi
Salata
1Kasik makarna
1Kasik patlican yemegi
1.5litre su
Migrostan aldım bende:)O tadelleden ben bulamadım ya aklıma gelseydi dün migrosa gitmiştim bakardım :)
Ay su cikolatayi ck merak ettm. Ne zmndir cikolata yemiyorm cnku:)Kızlar sabah 50 gr dil peyniri,yarım muz
Öğle; ıkı küçük lahmacun,87 gr lık tadelle
Adetim kızlar canım tatlı cekıyor üzgünüm
al bendende o kadar valla merak ettim ama yediğimde pişmanlık duyacağımı düşünüyorum oyüzden hiç araştırmaya girişmiyorumAy su cikolatayi ck merak ettm. Ne zmndir cikolata yemiyorm cnku:)
Oglen
1Kepce tarhana corbasi
Salata
1Kasik makarna
1Kasik patlican yemegi
1.5litre su
Migrostan aldım bende:)
Kızlar sabah 50 gr dil peyniri,yarım muz
Öğle; ıkı küçük lahmacun,87 gr lık tadelle
Adetim kızlar canım tatlı cekıyor üzgünüm
menülerimi paylaşayım bende kızlar
sabah
1 haşlanmış yumurta
ekmegin uç kısmından azcık (sert yeri)
1 çatal peynir
öglen
yarım tabak karnabahar yemeği
akşam tavuk pirzola yapcam 1 parça yerim
suyum şimdiden 2 litre oldu akşama kadar 3 litre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?