kızlar sabah çok kötü uyandım. cidden moralim iyi değil hala.sadece tartıya bakınca moralim biraz düzeldi.
Sabah kahvaltı hazırlayamadım. simit aldım çeyreğini yedim bıraktım.
Öğlen
1kepçe mercimek çorbası
2 kasık döner , tadı pek güzel değildi
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt yedim.
1,5litre su tamamlandı
Allah hayir etsin cok kotu ruyalar gordum.cok uzuldum. Simdide deli gibi basim agrio. Aksam olsada evime kavussam canimHayırdır cnm neyin var
Hayır diyelim hayır olsun gördüğün rüyalar canım benim sıkma canını bi ağrı kesici alsaydın varsa tabi yanındakızlar sabah çok kötü uyandım. cidden moralim iyi değil hala.sadece tartıya bakınca moralim biraz düzeldi.
Sabah kahvaltı hazırlayamadım. simit aldım çeyreğini yedim bıraktım.
Öğlen
1kepçe mercimek çorbası
2 kasık döner , tadı pek güzel değildi
2 kaşık pilav
2 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt yedim.
1,5litre su tamamlandı
Allah hayir etsin cok kotu ruyalar gordum.cok uzuldum. Simdide deli gibi basim agrio. Aksam olsada evime kavussam canim
Ictim kuzum.iyiki varsinizHayır diyelim hayır olsun gördüğün rüyalar canım benim sıkma canını bi ağrı kesici alsaydın varsa tabi yanında
Amin kuzum. Rabbim bizi kotu insanlardan korusun. Herseyin hayirlisini nasip etsin.Allah hayırlara çevirsin inş bazen bende de oluyor kötü rüyalar görünce günümde kötü geçiyor İnş hayırlara vesile olsun rüyan
3 haftalik sancili sureci atlattigim icin mutluyum
Amin kuzum. Rabbim bizi kotu insanlardan korusun. Herseyin hayirlisini nasip etsin.
Sende öle iyiki varsın canım benimIctim kuzum.iyiki varsiniz
Free ne demek ay:)***3.takım 497.etap free listesi***
tudeel: (66,8/66,2/0,6/%0,90) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Kiyamam arkadasini avuturlarmista:) sagolun canlarim.chemistry_eng canımmm uzme kendini kuzucummm bak saglıklı sıhhatlisin eşin ail e n yanında daha ne olsun :) bu arada EFEMMMMM86 süpersin inşallah hep böyle devam eder kilo vermen masallah :)
Free ne demek ay:)
Kizlar aksam
4kasik pirasa
Salata
3litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?