Niye bildirimsiz oldu kaptanim. Ben geldim diye karşılama mi yaptiniz 2. OlarakKızlar yine süpersinizz tebrik ediyorum 2 tane bildirimsiz olmasına rağmennn 2.olduk hepinizi seviyorumm
Haklısın canım çok tehlikeli oluyor :)Selamlar kızlarr nasıl gidiyor bakalım hadi bu hafta sonu rehavetine kapılmayalım çok güzel geçirelimm inş :)
Niye bildirimsiz oldu kaptanim. Ben geldim diye karşılama mi yaptiniz 2. Olarak
Ben coktan kapildim. Dun koca tabak fasulye ve pilav yedim. Pilava dokunamiyordum günlerdir. 3 kasik yedim. Bugun de kizartma yapicam..
Ama tabi 2 catal alicam sadece.... haftada 1 gun kutlama yapabiliyor muyuz kaptan? Eskiden oyle yapardim ben..
Haklısın canım çok tehlikeli oluyor :)
Günaydın kızlar cuma menümü yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir, domates ve açık şekersiz çay
Öğle 3 yk kıymalı karmabahar yemeği, 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek
Akşam 2 fırında tavuk but, salata 3 tane kestane :) pişman değilim :)
Bu sabah da 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 tane kızarmış patates 2 dilim ekmek ve domates yedim
Bi öğün daha yerim inşaallah cısslara yaklaşmadan biter günüm :)
Sabah 2bardak limonlu si
2Yumurtadan omlet 1kk peynir 2 zeytin
Oglen
Ayran asi yaptm 1 kase ondan yiyorm
Brokoli hasladm limonladm
1.5litre su
Bilmiyordum inan:)tesekkürlerListeye girebilmen için izne çıkarken ki kilona dönmen gerek ya cnm o yüzden dolayı liste dışı şimdilik oraya kendi adımı da eklicem haftayaİnş yapabilirsem diyet
bende kaçırdım dün. 3 4 çatal patates kızartması yedim.Slm:) dunku menum sabah; cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta,kucuk bir parca gözleme aksamüstü;ızgara balık,salata
1 saat hızlı tempo yürüyüs,15 dk bisiklet sürme
Bugun sabah;2.5 sıkma (dayanamadım),6 yeşil zeytin
Aksamüstü;4 kasık karides güveç,4 kasık kıyma kavurma(ekmek yok),salata,1.5 bardak ıce tea
1 saat hızlı tempo yürüyüş, 50 tam mekik
Teşekkür ederim canım inşallah devam eder aynenchemistry_eng canımmm uzme kendini kuzucummm bak saglıklı sıhhatlisin eşin ail e n yanında daha ne olsun :) bu arada EFEMMMMM86 süpersin inşallah hep böyle devam eder kilo vermen masallah :)
Bizde seni seviyoruz kaptanımKızlar yine süpersinizz tebrik ediyorum 2 tane bildirimsiz olmasına rağmennn 2.olduk hepinizi seviyorumm
sen 3-4 çatal kızartma yemişsin ben neler yedim nelerbende kaçırdım dün. 3 4 çatal patates kızartması yedim.
Selam kızlar nasılsınız :) haftasonu sessiz buralar yoksa kaçamak mı yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?