Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar yine süpersinizz tebrik ediyorum 2 tane bildirimsiz olmasına rağmennn 2.olduk hepinizi seviyorumm
Niye bildirimsiz oldu kaptanim. Ben geldim diye karşılama mi yaptiniz 2. Olarak

Ben coktan kapildim. Dun koca tabak fasulye ve pilav yedim. Pilava dokunamiyordum günlerdir. 3 kasik yedim. Bugun de kizartma yapicam..

Ama tabi 2 catal alicam sadece.... haftada 1 gun kutlama yapabiliyor muyuz kaptan? Eskiden oyle yapardim ben..

Günaydın kızlar cuma menümü yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir, domates ve açık şekersiz çay
Öğle 3 yk kıymalı karmabahar yemeği, 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek
Akşam 2 fırında tavuk but, salata 3 tane kestane :) pişman değilim :)

Bu sabah da 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 tane kızarmış patates 2 dilim ekmek ve domates yedim
Bi öğün daha yerim inşaallah cısslara yaklaşmadan biter günüm :)

KIz daha yeni listeye girdin Ne kutlaması

2 kişi dün bildirim yapmadı cnm onu kast ediyorum

Ben diyet yaparken cuma günleri tartıldığımda eğer kilo vermişsem sadece o gün gevşek davranıyordum yiyeceklere

Verememişsem aynı devam ediyordum sende öyle yapabilirsin :)

Bu sabah da 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 tane kızarmış patates 2 dilim ekmek ve domates yedim
Bi öğün daha yerim inşaallah cısslara yaklaşmadan biter günüm :)

Spor yaparsan o cıssı yakarsın cnm zaten azmış :)

Sabah 2bardak limonlu si
2Yumurtadan omlet 1kk peynir 2 zeytin

Oglen
Ayran asi yaptm 1 kase ondan yiyorm
Brokoli hasladm limonladm

1.5litre su

Kızlar kusura bakmayın dün internette sıkıntı vardı bi türlü giremedim kilom hala ayni kızlar yaa

Selam kızlar nasılsınız :) haftasonu sessiz buralar yoksa kaçamak mı yaptık

Slm:) dunku menum sabah; cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta,kucuk bir parca gözleme aksamüstü;ızgara balık,salata
1 saat hızlı tempo yürüyüs,15 dk bisiklet sürme
Bugun sabah;2.5 sıkma (dayanamadım),6 yeşil zeytin
Aksamüstü;4 kasık karides güveç,4 kasık kıyma kavurma(ekmek yok),salata,1.5 bardak ıce tea
1 saat hızlı tempo yürüyüş, 50 tam mekik

kızlar dün
2bardak su uyanınca
kahvaltı
4-5 yeşil zeytin
2 kk peynir
2dilim karabuğdaylı ekmek
2bardak şekersiz çay
3 4 çatal patates kızartması
sütlü omlet

biliyorummmmm çok fazla :)

akşam 1 tane çiğköfte dürüm.

çokta su içmedim desem yeridir.

bugün:
sabah 2 bardak su bir tane kuru kayısı

kahvaltı
1 h.yumurta
3 zeytin
maydonoz
1 kk peynir
1 dilim karabuğdaylı ekmek
2dilim salam

bende kaçırdım dün. 3 4 çatal patates kızartması yedim.

chemistry_eng canımmm uzme kendini kuzucummm bak saglıklı sıhhatlisin eşin ail e n yanında daha ne olsun :) bu arada EFEMMMMM86 süpersin inşallah hep böyle devam eder kilo vermen masallah :)
Teşekkür ederim canım inşallah devam eder aynen
Kızlar yine süpersinizz tebrik ediyorum 2 tane bildirimsiz olmasına rağmennn 2.olduk hepinizi seviyorumm
Bizde seni seviyoruz kaptanım
bende kaçırdım dün. 3 4 çatal patates kızartması yedim.
sen 3-4 çatal kızartma yemişsin ben neler yedim neler

Kızlar günaydın
üzülerek sölüyorum ki benim için çok kötü bir hafta sonu oldu maalesef cumartesi izinliydim ve yatılı misafirim geldi öle olunca bütün cıslar havada uçuştu tabiki bende kendimi tutamadım ve yedim çok özür dilerim sporda yapamadım malesef sürekli ayaktaydım ama sporun yerini tutmaz tabi ama bugün sabah itibari ile aynen devam bu hafta elma diyetine başladım ceza olsun bana toparlanmam için hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…